Η κοινοβουλευτική δικτατορία του ευρώ - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/07/2015

Η κοινοβουλευτική δικτατορία του ευρώ

Τα presstitute μέσα ενημερώσεως της πατρίδος μας συντεταγμένα πλήρως με τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και τους συνενόχους πολιτικάντηδες της αντιπολίτευσης, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ψεύδους και ευφάνταστων σεναρίων προκειμένου να πείσουν τον λαό πως το ξεπούλημα της χώρας και τα επώδυνα υφεσιακά μέτρα είναι η μόνη λύση και πως η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι συμφορά!

Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η πλήρης συσκότιση της πραγματικότητος είναι αυτή που οδήγησε τον τόπο στην σημερινή του τραγική κατάσταση. Οι Έλληνες παραπλανήθηκαν και εξακολουθούν να εξαπατώνται από τους υποκινούμενους από ξένα συμφέροντα πολιτικούς τους αλλά και από τα μέσα ενημερώσεως που υπηρετούν εναρμονισμένα με το σάπιο πολιτικό σύστημα την διάλυση της χώρας.

Για την ακρίβεια το επιδιωκόμενο είναι η αλλαγή της νοοτροπίας και της ιδιοσυγκρασίας του Ελληνικού έθνους και η μεταποίησή του σε ένα ακόμα άθρησκο, ανιστόρητο και παντελώς αδιάφορο κράτος μιας νεωτεριστικής οικουμενιστικής πραγματικότητος όπου κυβερνά το περιβόητο Ένα τοις εκατό.

Σήμερα, όλα τα κράτη στην Δύση έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: όσα είχαν θρησκευτική παράδοση και διέσωζαν κάποιας μορφής πίστη την έχουν καταργήσει και έχουν εναρμονίσει το δίκαιο και το Σύνταγμα τους με το παράλογο και επαίσχυντο επονομαζόμενο ευρωσύνταγμα. Κυρίως, όμως, όλα τα έθνη τείνουν να αλλοιώσουν την ιστορία και να εξαλείψουν κάθε δεσμό τόσο με το παρελθόν όσο και την μέχρι τώρα ιστορία του κόσμου.

Στην χώρα μας ζούμε πρωτοφανή γεγονότα και αναμένεται να ζήσουμε ακόμα τραγικότερες αλλά και επικίνδυνες καταστάσεις. Ήδη το πολίτευμα έχει καταλυθεί από την κοινοβουλευτική δικτατορία της φιλοευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής που σφυρηλατεί τα δεσμά της χώρας για τα επόμενα χρόνια. Η φωνή του λαού έχει πλήρως αγνοηθεί, ενώ τώρα το σάπιο σύστημα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να επιβάλλει το ευρώ και συνεπώς την καταστροφή.

Όλοι οι επιστήμονες οικονομολόγοι, όλοι οι σοβαροί τεχνοκράτες που δεν έχουν συμφέροντα ομολογούν πως η Ελληνική οικονομία μπορεί να ανακάμψει μόνο με την υιοθέτηση του εθνικού νομίσματος και την αποχώρησή της από την αποτυχημένη ζώνη του ευρώ. Το μεγάλο μυστικό που δεν φανερώνουν τα μέσα ενημερώσεως και οι πολιτικάντηδες του τόπου είναι πως η ευρωζώνη βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση και αυτό που κοιτούν οι Ευρωπαίοι είναι το πως θα συμπαρασύρουν περισσότερους στην δίνη που έρχεται.

Είναι επόμενο οι Ευρωπαίοι να θέλουν η Ελλάδα να μην ανήκει σε αυτούς που θα μείνουν ανεπηρέαστοι από την κατάρρευση της ευρωζώνης. Οι Έλληνες πολιτικοί και τα μέσα ενημερώσεως όμως τι συμφέρον έχουν με το να κρατούν την χώρα μέσα σε ένα πλοίο που βουλιάζει; Πολύ απλά βρίσκονται σε έμμισθη διατεταγμένη υπηρεσία!

1 σχόλιο:

  1. Τό διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο ΔΕΝ έχει πατρίδα καί είναι παντού τό ίδιο επειδή ακριβώς υπηρετεί τόν Μαμωνά, τόν αντίχριστο Εωσφόρο δηλαδή. Τό ίδιο ακριβώς συμβαίνει καί στήν Ελλάδα, αλλά οι τετυφλωμένοι κομματικοί οπαδοί ΔΕΝ θέλουν νά τό αντιληφθούν αυτό καί αναμένουν τήν σωτηρία τους από αυτούς που τούς ρουφούν τό αίμα, καί πίνουν νερό στό όνομά τους! Προχτές ήταν τό ΠΑΣΟΚ, χθές η ΝΔ, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αύριο όλοι αυτοί μαζί αφού αλλάξουν προσωπείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή