Σκωτία: Ο αδύναμος κρίκος της Βρετανίας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/06/2016

Σκωτία: Ο αδύναμος κρίκος της Βρετανίας

Τελικά αποδεικνύεται πως οι Σκωτσέζοι εκτός του ότι δεν σέβονται την (όποια) ιστορία τους, είναι πειθήνια όργανα και δούλοι υποτακτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι πρώτες ώρες μετά την γενναία απόφαση του Βρετανικού λαού για απόσχιση από την φασιστική Ένωση, των υπηρετούντων την μία παγκόσμια κυβέρνηση, αποκάλυψαν μια θλιβερή αλήθεια για τους Βρετανούς.

Οι Άγγλοι, οι Ιρλανδοί και οι Ουαλοί είναι κλασικοί Βρετανοί μαχητές (με εξαίρεση τους μαλθακούς αστούς του Λονδίνου), που δεν λογαριάζουν κατακτητές. Οι Σκωτσέζοι, αντίθετα, είναι δειλοί, δουλοπρεπείς και δεν μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητοι και αυτόνομοι! Όπως είχαμε ξαναπεί, για τους Σκωτσέζους δεν έχει καμία σημασία το ότι ο William Wallace δεν έφθασε ποτέ στο τριακοστό έτος της ηλικίας του θυσιάζοντας τον εαυτό του για την ελευθερία της πατρίδας του. Η Σκωτία 709 χρόνια μετά από το θάνατό του, δύο φορές στην σύγχρονη ιστορία της, του απαντά πως έχυσε άδικα το αίμα του, άδικα βασανίστηκε, άδικα ξεντερίστηκε, άδικα τεμαχίστηκε σε τέσσερα κομμάτια και ακόμα πιο άδικα αποκεφαλίστηκε.

Αρχικά οι Σκωτσέζοι δείλιασαν και δεν ανεξαρτητοποιήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας. Το 55,30% των Σκωτσέζων στο δημοψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου 2014 αποφάσισαν να παραμείνουν στην "ασφάλεια" του Ηνωμένου Βασιλείου, αντί να ανεξαρτητοποιηθούν.

Σήμερα, την ιστορική στιγμή που η πλειοψηφία στο Ηνωμένο Βασίλειο όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στην φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Σκωτσέζοι επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν σθένος, ούτε τα κότσια, που είναι απαραίτητα στους ελεύθερους και αδέσμευτους λαούς. Η Σκωτσέζα πρώτη υπουργός, Nicola Ferguson Sturgeon, αποφάσισε να τορπιλίσει εκ των έσω το Βρετανικό όραμα της ελευθερίας!

Αυτοί είναι οι σύγχρονοι "Ευρωπαίοι πολίτες", που είναι μεγαλωμένοι με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου της Δύσης. Δεν έχουν αξίες, δεν έχουν ιδανικά, δεν έχουν όνειρα, δεν έχουν κρίση, ενώ η ζωή τους αδειάζει μόλις κλείσει η τηλεόραση ή αποσυνδεθούν από το internet. Δεν αντέχουν να διανοηθούν μια ζωή διαφορετική από αυτή, που έμαθαν μέσα από την δυτική επιστήμη (που έχει ανάγει σε Θεό τον άνθρωπο), τον δυτικό φιλελεύθερο πολιτισμό (που προβάλει κάθε είδους ανωμαλία και διαστροφή) και τους αμοραλιστές, προδότες, ψεύτες πολιτικούς.

Οι Βρετανοί (πλην Σκοτσέζων) απέδειξαν πως έχουν το σθένος και την διάθεση να παλέψουν για την ανεξαρτησία τους. Οι ζηλόφθονες υπόδουλοι έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο προκειμένου να μην τους αφήσουν να φύγουν από το "μαντρί", μάλλον ελεγχόμενοι από την συνείδησή τους (όση έχει απομείνει) για την δική τους αδράνεια και παθητικότητα.

Φίλτατοι Σκωτσέζοι, είστε φάλτσοι όπως είναι και το εθνικό σας μουσικό όργανο, η gaida. Αν θέλετε να ζήστε όλη σας την ζωή κάτω από αφεντικό, είναι δικαίωμά σας. Δεν έχετε, όμως, κανένα δικαίωμα να επιβάλετε την διαστροφή σας στους λαούς, που ... το λέει η ψυχή τους σε αντίθεση με σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου