Μην πιάνετε στο στόμα σας την Εκκλησία! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/10/2015

Μην πιάνετε στο στόμα σας την Εκκλησία!

Είναι πια σαφές πως η στάση των κυβερνώντων αλλά κυρίως των μισθοφορικών και παντελώς ανθελληνικών μέσων ενημερώσεως της πατρίδος μας είναι η αιτία για το κατάντημα της χώρας. Οι αλητήριοι ανθέλληνες αμοραλιστές που κατευθύνουν τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημερώσεως ξεδίπλωσαν την αθλιότητά τους εκμεταλλευόμενοι -τάχα- την "είδηση" για τα διαφορετικά όρια που ισχύουν για τις Μητροπόλεις και την Αρχιεπισκοπή σε ότι αφορά στα capital controls.

Όλοι αυτοί οι αχρείοι και ανήθικοι ανευθυνοϋπεύθυνοι για την "ενημέρωση" των πολιτών έχουν την εντύπωση πως η Εκκλησία είναι όμοια με τις άνομες και διαπλεκόμενες επιχειρήσεις τους επιβεβαιώνοντας την ρήση του λαού μας που πολύ σοφά λέει πως «τα μάτια του γουρουνιού, τα βλέπουν όλα γουρουνίσια».

Η Εκκλησία δεν είναι ένας φορέας του Κράτους, αλλά η ψυχή του Κράτους, είτε αυτό αρέσει στους κυβερνώντες και στα τσιράκια τους ή όχι! Αυτό ίσχυε ανέκαθεν στην Ελλάδα και δεν θα αλλάξει σήμερα επειδή έτσι θέλουν κάποιοι υπαλληλίσκοι των Φραγκολατίνων. Η περιθωριοποίηση της είναι η αιτία που το Κράτος μας διαλύθηκε, αφού διαλύθηκαν πνευματικά οι ψυχές των ανθρώπων και ιδίως των Διαχειριστών του Δημοσίου χρήματος.

Αυτός είναι ο λόγος που φωνάζουμε και επιμένουμε στο ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε με τον χωρισμό του Κράτους από την Εκκλησία γιατί θα διακοπεί η αδιάκοπη συνέχεια του Γένους μας από τον 4ο μ.Χ. αιώνα, μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποτραπεί πάση θυσία ο αποτρόπαιος αυτός χωρισμός! Ούτε πρόκειται να επιτρέψουμε στους άθλιους εκδότες και καναλάρχες να αναφέρονται με αυτόν τον αισχρό τρόπο στην Μητέρα μας Εκκλησία.

Η μόνη που απέμεινε στον πολιτικό χώρο να υπερασπίζεται τα αυτονόητα είναι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που σαλπίζει μέσα από το πρόγραμμά της το πόσο είναι σημαντική σε επίπεδο Έθνους η ύπαρξη της Εκκλησίας: «Είμαστε απόλυτα αντίθετοι στην διακοπή της Κρατικής μισθοδοσίας των Κληρικών και θα είμαστε στο πλευρό τους γιατί αυτοί είναι οι άγρυπνοι φρουροί της συνειδήσεως του Έλληνα. Στην Εκκλησία έχουμε υποχρέωση να εξασφαλίζουμε την μισθοδοσία των Κληρικών Της, όχι μόνο γιατί έχει από ετών προπληρώσει με την δωρεά Της προς το Κράτος εκατομμυρίων στρεμμάτων γης και οικημάτων, αλλά και γιατί με το πνευματικό Της έργο, αφ’ ενός μεν περιορίζει την διαφθορά των ανθρώπων και κατ’ επέκταση χρειάζονται λιγότερα σωφρονιστικά ιδρύματα και λιγότερα έξοδα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητος και, αφ’ ετέρου, με το ασκητικό Της πνεύμα και την πνευματικότητά Της καταρτίζει προσωπικότητες ισορροπημένες, εργατικές, εγκρατείς σε καταχρήσεις, τίμιες και ειλικρινείς στις σχέσεις τους με τους συνανθρώπους τους και με το Κράτος. Το Κράτος μας χρειάζεται πραγματικούς χριστιανούς και όχι αμοραλιστές. Οι αμοραλιστές, εκτός των άλλων δεινών που εξαχρείωσαν την Πατρίδα μας, μας οδήγησαν και στην χρεωκοπία».

Ως εδώ με την αθλιότητα και το ξενόφερτο Φράγκικο άηθες ήθος των πολιτικών και των υπαλλήλων τους. Εδώ είναι η Ελλάδα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ανιστόρητο και αμόρφωτο Λατίνο εραστή της Δύσης να την μετατρέψει σε επαρχία της Φραγκιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου