Την επόμενη φορά θα βγουν όπλα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/10/2015

Την επόμενη φορά θα βγουν όπλα!

Οι ακραίοι του Ελληνικού κοινοβουλίου έδωσαν το δικό τους show χθες το απόγευμα (15/10/2015), προσπαθώντας να "κλέψουν" τα όποια δευτερόλεπτα δημοσιότητος τους αναλογούν και, κυρίως, να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες πολίτες από την πραγματική συζήτηση (;) του Ελληνικού ... Κοινοβουλίου.

Οι βο(υ)λευτές του ΚΚΕ και της χρυσής αυγής το μόνο που "παρέλειψαν" χθες ήταν το να έρθουν στα χέρια ή ακόμα και να βγάλουν όπλα, κάτι που έχουν αποδείξει πως ξέρουν καλά. Όλη η φασαρία και ο σαματάς που προκλήθηκε χθες δεν είχε κανένα απολύτως νόημα και κυρίως δεν εξυπηρετούσε κανέναν άλλο, παρά μόνο το σάπιο πολιτικό σύστημα και το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο όλων των υπολοίπων κομμάτων που έψαχναν εναγωνίως κάποιο άλλο ζήτημα για να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητος και να αποπλανηθεί για λίγο ο κόσμος από τα αβάσταχτα και επώδυνα μέτρα που ψηφίζονται.

Πριν από αυτό το επεισόδιο την κοινή γνώμη απασχολούσαν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα όπως ο ΦΠΑ στα νησιά που τελικά εφαρμόζεται σε όλα ανεξαιρέτως, η αθρόα εισροή μεταναστών-λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα, η συζήτηση για το ασφαλιστικό, οι νέοι φόροι, οι νέες μειώσεις των εισοδημάτων μας, το ξεπούλημα της πατρίδος και φυσικά ο εντελώς διαφορετικός κόσμος που ζουν οι πολιτικοί, που φάνηκε ξεκάθαρα στο παράδειγμα του υπουργού και του βο(υ)λευτή της κυβέρνησης με την "ξεχασμένη" και αδήλωτη περιουσία και τις μετοχές σε κατασκευαστική εταιρεία. Όλα αυτά πέρασαν για λίγο στο περιθώριο με πολύ έντεχνο και πειστικό τρόπο από του δύο ακραίους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Είναι περισσότερο από εμφανές πως η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για να μπορέσει να εφαρμόσει τα μέτρα που η ίδια πρότεινε στους δανειστές και τώρα φέρνει προς ψήφιση στο εσωτερικό της χώρας. Είναι επίσης ορατό και δια γυμνού οφθαλμού το αδιέξοδο της πολιτικής που ακολουθείται στην χώρα μας και γι' αυτό μέρα με την ημέρα αρχίζουν και πάλι να φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, για την διάλυση της κυβέρνησης και την δημιουργία μιας νέας "εθνικής" κυβέρνησης και λοιπών αστειοτήτων που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε αποτέλεσμα.

Η λύση είναι μία και απλή, αλλά δεν μπορεί να επιτευχθεί από τα κόμματα που είναι εντολοδόχοι των απογόνων των Φράγκων. Η λύση είναι αμιγώς Ελληνική πολιτική, με εθνικό προσανατολισμό πρωτίστως στην Παιδεία των Ελλήνων προκειμένου να αναπτερωθεί το πεσμένο ηθικό των πολιτών. Οι Έλληνες πρέπει να επανασυνδεθούμε άμεσα με τις ρίζες μας και την δύναμή μας που δεν είναι άλλη από την Ορθόδοξη Πίστη των Πατέρων μας. Αυτή η Πίστη μας κρατούσε ζωντανούς απέναντι στον οποιοδήποτε εχθρό, μας διαφύλαξε από πολλά δεινά και κακουχίες και κυρίως έκανε την Ελλάδα να ξεχωρίζει από όλα τα έθνη της υφηλίου.

Οι αντίθετες πρακτικές που ακολούθησαν οι ξενόφερτοι πολιτικοί και τα κόμματά τους είχαν ως αποτέλεσμα το σημερινό τέλμα και το αδιέξοδο. Δεν είναι ποτέ αργά να μετανιώσουμε ως έθνος! Μετανιώνω σημαίνει «μετά καταλαβαίνω» το τι έχω κάνει. Όποιος καταλαβαίνει το λάθος που έχει διαπράξει έχει πιθανότητα και δυνατότητα να διορθωθεί. Αλλοίμονο σε αυτόν που πάει ολοταχώς προς τον γκρεμό και έχει την ψευδαίσθηση πως πάει καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου