Το βρώμικο παιχνίδι με τα Ελληνικά νησιά - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/10/2015

Το βρώμικο παιχνίδι με τα Ελληνικά νησιά

Στην περιγραφή μιας ιδιαίτερα ανατριχιαστικής εικόνας προέβη χθες βράδυ (13/10/2015) ο δήμαρχος του Αγαθονησίου παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή στο τοπικό κανάλι της Ρόδου, TV Kosmos. Όπως περιέγραψε πολύ χαρακτηριστικά, «ήταν φοβερό το θέαμα των 22(!) σκαφών, φουσκωτών, πλεούμενων πάσης φύσεως που προσέγγισαν όλα μαζί το Αγαθονήσι και αποβίβασαν 962 ανθρώπους».

962 πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν απρόσκλητοι, ετσιθελικά και κυρίως χωρίς την παραμικρή αντίσταση από τις Ελληνικές αρχές, σε ένα νησί 150 κατοίκων κατά τα λεγόμενα του δημάρχου ή 185 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ο πληθυσμός του νησιού επταπλασιάσθηκε, με τους μόνιμους κατοίκους να είναι μειοψηφία στο νησί τους(!), μόλις το 14%, χωρίς, ωστόσο, αυτό να πάρει διαστάσεις εθνικού ζητήματος, τόσο από τα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως της πατρίδος μας, όσο και από τους Έλληνες βο(υ)λευτές και ιδιαίτερα από όλους όσοι εκλέγονται από τα νησιά.

Είναι προφανές πως σύσσωμο το σάπιο και διεφθαρμένο Ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι συνένοχο σε αυτό που συντελείται στην πατρίδα μας. Τα νησιά ερημώνουν από τους Έλληνες κατοίκους τους λόγω του ότι η πολιτεία δυσκολεύει την επιβίωσή τους και ταυτόχρονα κατοικούνται από αλλογενείς μέσω της αθρόας εισροής μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων που αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση των Ελληνικών νήσων.

Για να γίνει κατανοητό το πως το άθλιο πολιτικό σύστημα εκμεταλλεύεται τα νησιά (και όχι μόνο) προς όφελός του, ας παρατηρήσουμε κάτι αξιοπερίεργο: Στις εθνικές εκλογές του 2009 η εγγεγραμμένη εκλογική δύναμη του Αγαθονησίου ήσαν 262 ψηφοφόροι, ενώ τελικά ψήφισαν οι 141 (53,82%), ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 εγγεγραμμένοι ήσαν 277 εκ των οποίων ψήφισαν οι 122 (44,04%). Όμως, υποτίθεται πως οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έγιναν με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους των εκλογών του Ιανουαρίου 2015. Τότε στο Αγαθονήσι ήσαν εγγεγραμμένοι 289 (!) ψηφοφόροι και είχαν ψηφίσει οι 124 (42,91%). Πως εξηγείται αυτή η διαφορά και πως δημιουργήθηκε αφού οι εκλογικοί κατάλογοι παρέμειναν οι ίδιοι; Όλα αυτά σε ένα νησί που η επίσημη απογραφή έχει καταγράψει 185 κατοίκους! Φανταστείτε τι συμβαίνει σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αυτά είναι τα παιχνίδια της Ελληνικής (;) πολιτείας στα νησιά της (και όχι μόνο)! Ακαθόριστο εκλογικό σώμα που μεταβάλλεται σύμφωνα με το ποιος έχει ορισθεί πως θα κυβερνήσει, αλλογενείς που ως έποικοι εγκαθίστανται και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και το χρώμα της πατρίδος μας και ένα κράτος που καθημερινά δολοφονεί τους Έλληνες πολίτες του κάνοντας χώρο για τους δυτικούς κατακτητές και στα όργανά τους.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως οι Έλληνες ακόμα διαφωνούν για το εάν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ έκαμαν το μεγαλύτερο κακό στον τόπο και δεν βλέπουν πως όλοι ανεξαιρέτως είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά της πατρίδος! Δεν εξαιρείται κανείς! Ούτε καν οι ακραίες φωνές του ΚΚΕ και της χρυσής αυγής! Όλοι υπηρετούν το σχέδιο που θέλει την Ελλάδα να σβήνει από τον Ευρωπαϊκό χάρτη. Όποιος δεν συνειδητοποιεί αυτήν την αλήθεια είναι είτε ανόητος, ή έχει συμφέρον από την καταστροφή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου