Φασισμός και ... περηφάνια!

Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν πως στην Ελλάδα η δημοκρατία έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Το καθεστώς, που τυραννάει την Πατρίδα μας, κάθε μέρα δείχνει τον απολυταρχισμό του καθώς και την πρόθεσή του να καταστρέψει τα πάντα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Έτσι, φθάσαμε στο ελεεινό κατάντημα, να διαβάζουμε στην σημερινή ειδησιογραφία: «Με τα χρώματα του Gay Pride θα φωτιστεί πρώτη φορά στην ιστορία της η Βουλή των Ελλήνων. Όλα αυτά, το Σάββατο 9 Ιουνίου στο πλαίσια του εφετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι "Παρούσα".

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το Κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου
».

Ποιος είναι αυτός ο κ. Βούτσης, που αποφάσισε και διέταξε τον εξευτελισμό του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Τι σόι πολίτευμα είναι αυτό, που επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να τιθασεύσουν το σπίτι τους, να διασύρουν τα ιερά και τα όσια του τόπου; Γιατί δεν ζητήθηκε άμεσα η αποπομπή του από το αξίωμα, που προφανώς δεν αξίζει να κατέχει την στιγμή που προσβάλλει -εκτός από τις συνειδήσεις εκατομμυρίων Ελλήνων- τόσο βάναυσα τις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Ποιο άρθρο και ποια διάταξη του Κανονισμού της Βουλής κατοχυρώνει την φασιστική αυτή ενέργεια;

Μα ποιος να μιλήσει και, κυρίως, τι να πει; Αφού το Ελληνικό Κοινοβούλιο εμφανίζεται από τον Τύπο ως χορηγός της εξευτελιστικής παράστασης, που προσβάλλει πρωτίστως τους ομοφυλόφιλους. Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό Gay Pride είναι το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας, της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το Ίδρυμα Ωνάση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Κάποτε ο Σεφέρης είχε πει πως «όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει». Αν ζούσε σήμερα δεν ξέρω τι θα έγραφε. Το βέβαιο είναι πως δεν είναι η Πατρίδα μας, που και τότε και σήμερα πληγώνει αυτούς που την αγαπούν.

Είναι οι νεοέλληνες, που πλέον δεν έχουν καμία σχέση με τους Πατέρες μας. Είναι οι αξιοθρήνητοι και εξαθλιωμένοι ταλαίπωροι άνθρωποι, που πίστεψαν πως θα γίνουν πλούσιοι ανταλλάσσοντας τον πλούτο τους -που δεν μπόρεσαν ποτέ να εκτιμήσουν- με τα Δυτικά σκουπίδια! Γι' αυτό σήμερα έχουν καταντήσει αναξιοπρεπείς ζητιάνοι, που αναμασούν παρωχημένες "προοδευτικές" θεωρίες και προσπαθούν να βιώσουν έναν παντελώς αποτυχημένο τρόπο ζωής, που μέρα με την ημέρα απορρίπτουν ακόμα και οι βάρβαροι!

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος και το πηγάδι της παρακμής μοιάζει ... άπατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.