Απλή αριθμητική, απέναντι στην αλητεία της προπαγάνδας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/05/2020

Απλή αριθμητική, απέναντι στην αλητεία της προπαγάνδας!

Δείτε την διπλανή φωτογραφία, στιγμιότυπο της "έγκυρης" ενημέρωσης, που μας παρέχουν, και ελάτε, για λίγο, να ξεχάσουμε όλα όσα ακούμε. Πάρτε χαρτί και μολύβι, calculator, ή όποιο spreadsheet λογισμικό έχετε συνηθίσει, και, ας κάνουμε μαζί απλή αριθμητική. Τα μαθηματικά δεν είναι για όλους, αλλά η μπακάλικη αριθμητική θα πρέπει να είναι οικεία σε όλους, αλλιώς κινδυνεύουμε να μας κλέβουν στα ρέστα!

Χωρίς άλλα αστεία, ας δούμε λίγο την πραγματικότητα, όπως την αποτυπώνουν τα προβοκατόρικα Μέσα Ενημερώσεως(;), απλά κάνοντας λίγες σκέψεις: Ο πληθυσμός της Ελλάδος για το 2020 εκτιμάται πως είναι περίπου 10.8160286 άνθρωποι. Από αυτούς, νόσησαν από την "πανδημία" του κορωναϊού, οι 2.626, δηλαδή 0,024% ή σε απλά Ελληνικά, ανά 100.000 (!!!) του πληθυσμού, αρρώστησαν μόλις οι 24! Για το στατιστικά αμελητέο ποσοστό των 24 ανά 100.000, καταστρατηγήθηκε το Σύνταγμα, απωλέσαμε τις στοιχειώδεις ατομικές ελευθερίες, που έχουν θεμελιωθεί με το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, και, διαλύθηκε η ήδη βαρειά ασθενούσα Ελληνική Οικονομία. Το τραγικότερο όλων; Αποδείχθηκε πως οι Πνευματικοί ταγοί του Έθνους είναι, τελικά, κομμάτι του προβλήματος και όχι αυτοί, που θα τραβήξουν μπροστά στον δρόμο προς την Αλήθεια!

Θέλετε να το κάνουμε χειρότερο; Από τους 2.626, που νόσησαν από τον κορωναϊό, πέθαναν οι 144, που είναι το 5,48% όσων νόσησαν, αλλά το 0,001% του πληθυσμού, δηλαδή, μόλις ένας άνθρωπος ανά 100.000(!!!). Δεν λάβαμε υπόψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανόντων είναι, είτε υπερήλικες, ή πάσχοντες από σοβαρά νοσήματα, που αρκούσε απλά μία γρίπη για να οδηγήσει στην μοιραία κατάληξη. Επίσης, δεν έχουμε λάβει υπόψη μας ότι στον αριθμό των νεκρών περιλαμβάνονται ψευδώς καταχωρημένοι ασθενείς του κορωναϊού, ή κατασκευασμένα αίτια θανάτου, όπως καταγγέλλουν χιλιάδες άνθρωποι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό: Από τους 2.626, που ασθένησαν, οι 1.655, δηλαδή το 63% νοσηλεύτηκαν ή νοσηλεύονται κατ' οίκον, που σημαίνει πως η κατάστασή τους δεν κρίνεται ιατρικώς σοβαρή. Ακόμα μιλάμε για πανδημία; Αλήθεια τώρα;

Μη ψάξετε αυτά τα στοιχεία κάπου αλλού, γιατί απλά δεν θα τα βρείτε. Όπως προείπαμε, την αριθμητική πρέπει να την κάνουμε μόνοι μας. Έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα το ρόλο και του εγκάθετου λοιμωξιολόγου με το κατασκευασμένο εκκλησιαστικοφιλάνθρωπο profile, αλλά και του νεοφασίστα άθεου υφυπουργού, που μας απειλεί κάθε μέρα με νέα μέτρα. Όσο για την "σεπτή" Ιεραρχία; Από σεβασμό στο σχήμα, δεν θα αναφερθώ στους διαδόχους του 'Αννα και του Καϊάφα, αφήνοντας τον Θεό να κρίνει με την Αλάνθαστη Δικαιοσύνη Του, τους ποιμένες Του.

Για όλους εμάς, απαιτείται πλέον επαγρύπνηση! Από εδώ και πέρα δεν είναι ο ύπνος του δικαίου, αλλά του εσκεμμένα ανόητου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου