ΟΛΟΙ έχουμε προδώσει την Ελλάδα μας!

Η ραγδαία επιδεινούμενη κατάσταση στην μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων -δηλαδή στο κατασκευασμένο ψευδοκράτος των Δυτικών που ονομάζεται Σκόπια- σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στην Βουλγαρία, σηματοδοτούν την αρχή του τέλους των ισορροπιών που επικρατούσαν μέχρι σήμερα στα Βαλκάνια.

Είναι προφανές το ότι οι Δυτικοί είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν το κράτος-φάντασμα των Σκοπίων προκειμένου να δημιουργήσουν εκτεταμένες ταραχές στην ευρύτερη περιοχή, συνεπικουρούμενοι από τους βάρβαρους και τυχοδιώκτες Αλβανούς που θέλουν να ενισχύσουν το κράτος-λάφυρο που κατέχουν σήμερα, τους Βούλγαρους που θέλουν να εκτονώσουν προς τα έξω την εσωτερική πολιτική τους αστάθεια, και, φυσικά, τους Τούρκους, που σε συνδυασμό με το προδοτικό πολιτικό καθεστώς της Ελλάδος, έχουν την χρυσή ευκαιρία τους προκειμένου να επεκταθούν στην Θράκη, στο Αιγαίο και στην Μακεδονία.

Στην Ελλάδα το καθεστώς έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια με την ονομασία "Μακεδονία", προσδοκώντας την ευνοϊκή μεταχείριση των δανειστών. Η σημερινή συγκυβέρνηση είναι "άξιος συνεχιστής" των ανθελληνικών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που θεμελίωσαν το πρόβλημα και ανέδειξαν τον ανυπόστατο ισχυρισμό μιας χούφτας ταραχοποιών -που δεν έχουν πατρίδα- σε διπλωματικό ζήτημα που, τελικά, κόστισε στην Πατρίδα μας ένα μεγάλο μέρος της Ιστορίας της.

Το προδοτικό πολιτικό καθεστώς της Χώρας μας δεν είναι ο μόνος ένοχος της ενδυναμώσεως των αξιώσεων των άπληστων γειτόνων, που σήμερα απειλούν με θράσος τα εδάφη και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδος. Ένα μεγάλο κομμάτι της ευθύνης βαρύνει τους νεοέλληνες και την αφάνταστα διεφθαρμένη νοοτροπία τους, που πολλές φορές καταλήγει σε πράξεις που αποτελούν ωμή προδοσία κατά του Έθνους.

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτούς, που προκειμένου να γλιτώσουν κάποια ευρώ κατέθεσαν τις Ελληνικές πινακίδες των οχημάτων τους και απέκτησαν φθηνότερα Βουλγαρικές ή Σκοπιανές και μάλιστα με το διακριτικό "ΜΚ" (Μακεδονία);

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς όλους όσοι επέλεξαν να δώσουν εργασία σε γείτονες αλλοδαπούς για φθηνότερο μεροκάματο και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας;

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτούς, που προτιμούν να πάνε για τα καθημερινά τους ψώνια στην Τουρκία, στην Βουλγαρία και στα Σκόπια; Αυτοί, άλλωστε, ψήφισαν τα κόμματα που αφαίρεσαν από τους ακρίτες τα όποια ευεργετήματα είχαν ως αντάλλαγμα των δύσκολων συνθηκών της διαβίωσής τους!

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς όλους όσοι είδαν το οικονομικό τέλος της Ελλάδος και φρόντισαν να βγάλουν την περιουσία τους στο εξωτερικό με παράνομες μεθόδους και αθέμιτα μέσα;

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιχειρηματική δραστηριότητα ορισμένων -και δεν μπορεί να εξαιρεθεί από αυτή την περίπτωση η Μονή Βατοπεδίου- στην ακριτική Θράκη, που "βούλιαξε" την τοπική οικονομία και την οδήγησε στα νύχια του Τούρκου επιχειρηματία, που κατέκτησε και λυμαίνεται την περιοχή με τα χρήματα της Τουρκίας;

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς όλους τους επιχειρηματίες, που μετέφεραν τις έδρες των επιχειρήσεών τους στις εχθρικά διακείμενες γειτονικές μας χώρες, όπως την Αλβανία, την Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Τουρκία, προκειμένου να μην ελαττωθούν τα κέρδη τους; Γιατί αντί να γκρεμίσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα, προτίμησαν να αποτελειώσουν την ήδη βαρειά νοσούσα Ελληνική Οικονομία;

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς τους πολιτικούς τυχοδιώκτες, που αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες και τα complex τους προφασιζόμενοι -τάχα- τους πατριώτες και τους λυτρωτές του Έθνους;

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς τους αφελείς και ανόητους ψηφοφόρους, που ακολουθούν σεσημασμένους απατεώνες και ψεύτες θεωρώντας τους ως "σωτήρες" της Ελλάδος;

Ο κατάλογος των ευθυνών είναι μακρύς και μας περιλαμβάνει όλους! Άλλος λίγο, άλλος πολύ, δυστυχώς, δικαιώνουμε με την στάση και την νοοτροπία μας τον υπέρβαρο προδότη, που κάποτε ισχυρίστηκε πως "μαζί τα φάγαμε".

Δεν είναι αργά να μετανιώσουμε και να έρθουμε στα συγκαλά μας! Έστω και τώρα, που ο χρόνος για την λύτρωση της Πατρίδος μας έχει εκπνεύσει, αν όλοι συναισθανθούμε το τι κάναμε λάθος, μπορούμε να το διορθώσουμε!

10 σχόλια:

 1. Μπορείτε να μας πείτε με λίγα λόγια την περίπτωση με την Μονή Βατοπεδίου τι έχει γίνει διότι δεν το γνωρίζω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η προσπάθεια αξιοποίησης της περιουσίας της Μονής δεν έχει γίνει με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Τρανταχτό παράδειγμα: Έκλεισαν τα εργοστάσια της ζάχαρης και της τομάτας, που ήσαν στηρίγματα της τοπικής οικονομίας. Η Μονή κάλλιστα μπορούσε να τα ενισχύσει, αξιοποιώντας ταυτόχρονα την περιουσία της και κυρίως χωρίς να γίνεται αντίπαλος και εχθρός με τους κατοίκους.

   Δεν αμνηστεύω τους κατοίκους και γι' αυτό άλλωστε στηλίτευσα την στάση τους, που προκειμένου να περνούν καλά, αναπτύσσουν την περιοχή με τα χρήματα του υιού Σαδίκ και της Τουρκίας. Η Θράκη σήμερα έχει εξαγοραστεί από τους Τούρκους, ενισχύοντας την δική τους οικονομία αντί της Ελληνικής!

   Σέβομαι απόλυτα την Εκκλησία και γι' αυτό πολλές φορές αποφεύγω τις λεπτομέρειες στα ατοπήματα κάποιων εκπροσώπων της. Ωστόσο, κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί η αποσιώπηση είναι συνενοχή.

   Διαγραφή
 2. Το μόνο επιπόλαιο άρθρο πού'χω διαβάσει στο έξοχο αυτό μπλόγκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί αυτό το άρθρο είναι κατά την γνώμη σας επιπόλαιο. Αν μου αποδείξετε την επιπολαιότητά του, δεσμεύομαι να το παραδεχτώ και να το αποσύρω.

   Διαγραφή
  2. Ένα επισης αξιολογο κειμενο του κ.Μαν.Βολουδακη που ότι λεει είναι 1000% μεσα.Συνεχιστε κ.Βολουδακη εμεις ακουμε τον λογο σας και χαιρομαστε που υπαρχει καποιος σαν εσας.

   Διαγραφή
  3. @ΑΝΏΝΥΜΟΣ Εγώ δε, σού λέγω ότι ότι είναι δική σου η επιπολαιότης αφού "ξέχασες" νά γράψης τό αληθινό σου όνομα!

   Διαγραφή
 3. Πιθανολογώ, ότι πολλές επιχειρήσεις έφυγαν (μάλλον όλες όσες έφυγαν) για να επιβιώσουν. Το πρόβλημα είναι τα μνημόνια που για κάποιο πονηρό λόγο δεν τους βγαίνουν. Για Τουρκία και Αλβανία δεν συμφωνώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «Για Τουρκία και Αλβανία δεν συμφωνώ». Μπορείτε να διευκρινίσετε τι ακριβώς εννοείτε; Με τι ακριβώς δεν συμφωνείτε;

   Διαγραφή
 4. Ευχαριστώ για την απάντηση στο ερώτημά μου (03/05/2017 23:59).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.