Άρωμα προδοσίας και αρχή ωδίνων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/07/2015

Άρωμα προδοσίας και αρχή ωδίνων

Όλη την νύχτα κρατούσαμε την τύχη μας στα χέρια μας. Όλα τα βλέμματα του πλανήτη ήσαν στραμμένα πάνω μας και παρακαλούσαν να έχουμε την δύναμη και το σθένος για να αντιμετωπίσουμε την περίσταση, αλλά και για να δώσουμε ακόμα μία φορά το παράδειγμα στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο. Αναπάντεχο δώρο στις εξελίξεις ήταν η πρόταση του ομολογουμένως αντιπαθέστατου Γερμανού υπουργού των Οικονομικών, που όμως έδινε στην Ελλάδα μας την χρυσή ευκαιρία που αποζητούσε για το σωτήριο, κοινή συναινέσει διαζύγιο με την νομισματική ένωση.

Αντί αυτού υπήρξε από την πλευρά της κυβέρνησης μια απίστευτα ανθελληνική στάση που κατέληξε τελικά σε ακόμα μία συμφωνία-υποταγή στους οικονομικούς κατακτητές της χώρας. Ο πρωθυπουργός έσκυψε το κεφάλι δηλώνοντας υποτέλεια στους δανειστές και αποδεχόμενος μέτρα που όχι μόνο πρόκειται να εξουθενώσουν τους Έλληνες πολίτες, αλλά θα παραδώσουν την εθνική μας δημοσιονομική πολιτική στα όργανα των πιστωτών και κομμάτι του εθνικού πλούτου, ύψους 27% του ΑΕΠ, σε Ευρωπαϊκό ίδρυμα το οποίο είναι ιδιοκτησία του Γερμανικού τραπεζιτικού κολοσσού KfW και έχει για πρόεδρο του ΔΣ τον Wolfgang Schäuble!
Ο πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι πολιτικάντηδες που θριαμβολογούν για την προδοτική συμφωνία πρέπει να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό που πριν μία εβδομάδα τους κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί την παραμονή του στην ζώνη του ευρώ με οποιοδήποτε τίμημα. Η λαϊκή βούληση ήταν καθαρή και είχε παγκόσμια απήχηση, αλλά παρόλα αυτά αποσιωπήθηκε και αγνοήθηκε από την ανθελληνική στάση των κομμάτων του κοινοβουλίου, με πρωτεργάτη την συγκυβέρνηση και δεκανίκια τους υπόλοιπους Ευρωπαίους υπηρέτες.

Ο λαός θα σταθεί απέναντι στο πολιτικό σύστημα το οποίο πια καλείται να γκρεμίσει! Είναι αδιανόητο οι πολιτικάντηδες-υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων να οδηγούν την χώρα στην εξαθλίωση και στην υποδούλωση! Ο αγώνας τώρα αρχίζει! Για να διώξουμε μια για πάντα τους προδότες, όπου κι αν βρίσκονται, από την πατρίδα μας! Για να διαλύσουμε μία κι έξω το δυτικό πολιτικό κατεστημένο που τυραννάει και διαφεντεύει τον τόπο από το 1831 και μετά!

3 σχόλια:

  1. Αδελφέ,την ίδια πίκρα καταπίνουμε!Το επόμενο βήμα ποιο είναι για το λαό?Να κατέβουμε μαζικά και επ΄αόριστον στους δρόμους?Τι άλλο απέμεινε ως μέσο αντίδρασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τήν κατωτέρω άποψή μου τήν έχω καί εδώ δημοσιεύσει, αλλά εδώ καί έναν τούλάχιστον χρόνο τήν αναρτώ πολλαχού μέ κάθε ευκαιρία. Κάποιοι (στά κοινωνικά δίκτυα)μέ είχαν χαρακτηρίσει υπερβολικό, μετά όμως καί τίς τελευταίες εξελίξεις, η πικρή αλήθεια επιβεβαιώνεται τραγικώς!
    "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τό μακρύ χέρι, τό προσωπείο του διεφθαρμένου εγχωρίου αλλά και διεθνούς ΝεοΤαξικού πολιτικού συστήματος που πίνει τό αίμα τών λαών! Η επίβεβαίωση ήλθε όταν αμέσως μετά τίς εκλογές κορυφαία στελέχη του δήλωσαν ότι "αναγνωρίζουμε τό χρέος, οι δανειστές θα πληρωθούν"! Αυτό είναι ή ουσία. Η ρίζα τού προβλήματος ευρίσκεται στό ότι οι κυβερνώντες (νύν καί τέως) αναγνωρίζουν τήν ηθική (αλλά καί λογιστική εν πολλοίς) νομιμότητα τού χρέους. Από κεί καί μετά πάει περίπατο καί η λογική καί τό δίκαιο καί η ηθική: τά πάντα στόν βωμό τής πληρωμής τών δανειστών!
    Επιροσθέτως δέ, σέ όλους τούς τόνουν διακηρύσσουν ότι θέλουν τήν παραμονή τής χώρας στό Ευρώ!.Άρα, εκ προοιμίου τό παίγνιον τής "διαπραγματεύσεως" είναι χαμένο!
    Δυστυχώς, σέ αρκετά κομματικά στελέχη, οι αγκυλωμένες ιδεοληψίες τους δέν τούς επιτρέπουν νά αντιληφθούν τό προφανές!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω μας απέμεινε η προσευχή! Αυτή θα μας οδηγήσει! Προηγείται της πράξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή