Μπήκαμε στην τελική ευθεία (;) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/09/2014

Μπήκαμε στην τελική ευθεία (;)

Οι κορυφαίοι των μαριονετών του πλανήτη, δηλαδή ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama και ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron, συνυπογράφουν κοινό άρθρο σήμερα στους Times του Λονδίνου (εδώ μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο όσοι δεν έχετε συνδρομή στην εφημερίδα) και εμφανίζονται "στοιχισμένοι" σε κοινή γραμμή απέναντι στη Ρωσία σχετικά με τη κρίση στην Ουκρανία, αλλά και απέναντι στην αντιμετώπιση των εκφραστών της jihad μετά από τις δύο εκτελέσεις των Αμερικανών δημοσιογράφων σε δημόσια θέα.

Το άρθρο των δυο "πολιτικών" έχει τίτλο «Δεν θα δειλιάσουμε μπροστά στους βάρβαρους δολοφόνους» και δημοσιεύθηκε λίγο πριν από την έναρξη της Συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ το οποίο καλεί επιτακτικά να θεσπίσει μια "μόνιμη" παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη (!!!) που θα υποστηρίζεται από μια δύναμη ταχείας αντίδρασης και θα περιλαμβάνει επίγειες, εναέριες και θαλάσσιες δυνάμεις ικανές «να αναπτυχθούν οπουδήποτε στον κόσμο πολύ γρήγορα». Μπορούσαν άραγε να προκαλέσουν περισσότερο τη Ρωσία;

Ειδικότερα, για τα όσα συμβαίνουν στην ανατολική Ουκρανία, οι δυο αχυράνθρωποι των παγκοσμίων σχεδίων γράφουν πως: «Η Ρωσία έχει παραβιάσει τους διεθνείς κανόνες με την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και την αποστολή στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας που απειλεί και υπονομεύει τα θεμέλια ενός κυρίαρχου κράτους». Ποια είναι η παράνομη προσάρτηση; Το δημοψήφισμα και η απόφαση του λαού στην Κριμαία να επιστρέψει εκεί που ανήκε τόσα χρόνια, δηλαδή στη Ρωσία; Επειδή δεν βολεύονται τα αφεντικά των Obama και Cameron θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την παγκόσμια ιστορία και την λαϊκή βούληση; Ποιος υπονόμευσε το πολίτευμα στην Ουκρανία; Ποιος κατέλυσε την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση του Viktor Fedorovych Yanukovych; Ο Ρώσος πρόεδρος ή οι μαριονέτες της Ε.Ε. κατ' εντολήν των ΗΠΑ;

«Με τη Ρωσία, να προσπαθεί να εξαναγκάσει ένα κυρίαρχο κράτος να εγκαταλείψει το δικαίωμά του για τη δημοκρατία και να καθορίζει το μέλλον του με την κάνη ενός όπλου, εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε το δικαίωμα της Ουκρανίας να καθορίσει το δικό της δημοκρατικό μέλλον και να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να αυξήσουμε την ικανότητα της Ουκρανίας να αμυνθεί» συνεχίζουν οι εντεταλμένοι φανερώνοντας πως τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μια ευθεία που θα οδηγήσει σε εκτεταμένη σύρραξη και θα βρει χαμένους τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. Μετά τα ψέμματα και τη διαστροφή της αλήθειας περνούν στην τελική στάση των σχεδίων τους.

Οι Barack Obama και David Cameron καλούν επίσης τα μέλη του ΝΑΤΟ να εκπληρώσουν το στόχο του 2% του ΑΕΠ σε στρατιωτικές δαπάνες, προκειμένου να αποδείξουν ότι «η συλλογική μας αποφασιστικότητα είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ». Για να δούμε τους δικούς μας υπαλληλίσκους πολιτικάντηδες τι θέση θα πάρουν στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

Οι Barack Obama και David Cameron αναφέρουν επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία μπορούν να ηγηθούν των προσπαθειών για τη διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης. «Αν οι τρομοκράτες πιστεύουν ότι θα μας αποδυναμώσουν οι απειλές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο λάθος. Χώρες όπως η Βρετανία και η Αμερική δεν θα πτοηθούν από τους βάρβαρους δολοφόνους». Εδώ γελάνε! Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον παγκόσμιο αναβρασμό εμφανίζονται ως εγγυητές της ειρήνης του πλανήτη!

Είναι εμφανές πως οι εκτελεστικοί υπάλληλοι που αυτοαποκαλούνται "παγκόσμιοι ηγέτες" έχουν λάβει την εντολή για το τελικό μέρος του σχεδίου που περιλαμβάνει την γενικευμένη αναταραχή. Η ιστορία θα τους καταγράψει ως δολοφόνους και πολιτικά ανίκανους, αλλά το τίμημα αναμένεται να είναι μεγάλο. Ο πόλεμος που θα καταργούσε τους πολέμους δεν δίδαξε κανέναν και σύντομα η ανθρωπότητα θα δοκιμαστεί σκληρά ξανά. Ο καθένας από εμάς οφείλει να αναλογιστεί την ευθύνη που του αναλογεί, γιατί όλοι ανεξαιρέτως έχουμε ευθύνη για αυτό που μας συμβαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου