Η εποχή της διαστροφής και του παραλογισμού - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/09/2014

Η εποχή της διαστροφής και του παραλογισμού

Μια τραγική διαπίστωση κάνει η μη κερδοσκοπική οργάνωση Religious Freedom Coalition που δραστηριοποιείται στην Washinghton των ΗΠΑ και αφορά στην πλήρη διαστροφή της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όπως αναφέρει στο σχετικό άρθρο της, στον ανάποδο κόσμο που ζούμε, η υπεράσπιση του γάμου ως την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας θεωρείται "μίσος", ενώ αντίθετα η στήριξη των "gay" ή των πολυγαμικών σχέσεων θεωρείται αποδεκτή, θαρραλέα και προοδευτική.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Stanford στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μέλη της ομάδας γνωστής ως Anscombe Society που υπερασπίζεται τον "παραδοσιακό γάμο", κατηγορήθηκαν πρόσφατα από την "ανεκτική" αριστερά ότι θέλουν να διαδώσουν "κήρυγμα μίσους" στην πανεπιστημιούπολη. "Κήρυγμα μίσους" είναι αυτό που οι αριστεροί και οι ομοφυλόφιλοι ορίζουν και συνήθως αφορά στο να λέει κάποιος την αλήθεια σχετικά με τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πράξεις.

Όταν η Anscombe Society ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει ένα σεμινάριο με τίτλο «Επικοινωνώντας Αξίες: Γάμος, Οικογένεια και Μέσα Ενημέρωσης», η διοίκηση των φοιτητών αρνήθηκε να παράσχει την παραμικρή οικονομική ενίσχυση για την εκδήλωση.

Βλέπετε, η Anscombe Society προωθεί παρωχημένες, κατά τη διοίκηση των φοιτητών, απόψεις όπως είναι η αγνότητα πριν τον γάμο, ο "παραδοσιακός γάμος" ενώ αντιτίθεται και στην εξάπλωση της πορνογραφίας στην κοινωνία μας.

Η διοίκηση των φοιτητών, όμως, θεωρεί αυτές τις αρχές ως "κήρυγμα μίσους" και αρνήθηκε να χορηγήσει κεφάλαια σε αυτήν την ομάδα.

Στην πραγματικότητα, αποφάσισαν ότι το να διοργανωθεί ένα σεμινάριο σχετικά με το γάμο θα ήταν τόσο καταστροφικό για τους "gay" στην πανεπιστημιούπολη που θα μπορούσε να τους κάνει να αυτοκτονήσουν ή να αισθάνονται λιγότερο ίσοι από τους άλλους. Οι αριστεροί φοιτητές υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια εκδήλωση που προωθεί κεκαλυμμένα τις διακρίσεις και τα "μηνύματα μίσους".

Για τους αριστερούς και τους "gay" η ανοχή και η ελευθερία του λόγου ισχύουν μόνο για τις "πολιτικά ορθές" ομάδες και όχι για ομάδες όπως είναι η Anscombe Society που υπερασπίζεται το γάμο και τη σεξουαλική αγνότητα. Στο Stanford, το πάνω είναι κάτω, το μαύρο είναι άσπρο, και η χριστιανική ηθική θεωρείται ανήθικη.

Δεν έχουν έρθει τα πάνω-κάτω μόνο στο Stanford όπως αναφέρει η Religious Freedom Coalition, αλλά ολόκληρος ο κόσμος ζει μια τρέλα και την απόλυτη παράνοια. Η λογική έχει παραχωρήσει τη θέση της στον παραλογισμό και όποιος έχει εξουσία έχει και το δικαίωμα του να ορίσει το σωστό και το ηθικό (θυμηθείτε τον αχαρακτήριστο Έλληνα υπουργό που είχε κάνει και σχετική δήλωση επ' αυτού). Φτάσαμε να θεωρούμε "παραδοσιακό γάμο" τον μόνο γάμο! Ο γάμος είναι μυστήριο της Εκκλησίας και όχι κοινωνική συμφωνία! Ακόμα και ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα δεν λογίζεται γάμος παρά μόνο αυτός που θα τελεστεί στην εκκλησία

Σκεφτείτε πως οι Αμερικανοί παλεύουν να διασώσουν αρχές και αξίες που δεν γνώρισαν ποτέ και εμείς εδώ στην Ελλάδα παλεύουμε με μανία να τις ξεριζώσουμε και να τις αφανίσουμε τόσο από τη ζωή μας, όσο και από την ιστορία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου