Δεν θα περάσει ο φασισμός! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/09/2014

Δεν θα περάσει ο φασισμός!

Ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ισόβια κάθειρξη σε όποιον προσβάλει το "πολίτευμα" και δεκαετή φυλάκιση σε όποιον με τα λεγόμενά του προξενεί "αναταραχές" με αναρτήσεις στο internet. Αν ερμηνεύσουμε σε απλά Ελληνικά τις νέες διατάξεις, το "πολίτευμα" προσβάλλεται όταν η ελεύθερη γνώμη του Έλληνα πολίτη στηλιτεύει την φασιστική νοοτροπία της εκάστοτε κυβέρνησης και την ανθελληνική της πολιτική. Επίσης "αναταραχές" προξενεί αυτός που γραπτώς ή προφορικώς παρακινεί τους ανθρώπους στο να σκεφτούν και να ασκήσουν κριτική. Αλήθεια που πήγαν οι αγώνες για την ελευθερία του λόγου; 

Ένας ποινικός κώδικας και μια νομοθεσία που στο σύνολό της προσβάλλει καίρια την ελευθερία του ατόμου, φανερώνει το πόσο φασιστικό και απολυταρχικό είναι το "δημοκρατικό" καθεστώς το οποίο κυβερνάει τη χώρα αλλά κυρίως το πόσο φοβάται την ελεύθερη και αδέσμευτη σκέψη. Ένα πολίτευμα του οποίου το απαύγασμα της παρακμής ήταν η χτεσινή ορκωμοσία της βουλευτού των μόλις 293 ψήφων (!!!), η οποία δεν είχε καταλάβει που βρισκόταν αν κρίνει κανείς από την ενδυματολογική (;) επιλογή της. 293 ψήφοι είναι αρκετές για να εκλεγεί κάποια στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ 35.000 ψήφοι δεν είναι αρκετές για να έχουν εκπροσώπηση στην Βουλή των Ελλήνων.

Το "πολίτευμα" μας εμπαίζει περνώντας κρυφά, σιωπηρά και μέσα στο καλοκαίρι τροπολογία-δώρο σε μεγαλοεκδότες μέσα σε σχέδιο νόμου που αφορά στην επικύρωση μιας δωρεάς σε ένα νοσοκομείο. Όμως οι πολίτες σαν γνήσια πρόβατα επιβάλλεται δια νόμου να μην έχουν άποψη. Όποιος τολμήσει να εκφράσει την παραμικρή σκέψη θα φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του σύμφωνα με το σκεπτικό του "δημοκράτη" νομοθέτη. 
Το "πολίτευμα", επίσης, όρισε εκ νέου την ηθική σε συνέχεια της περιβόητης φράσης ενός ανεκδιήγητου υπουργού, προσθέτοντας αυτή τη φορά και τον νέο ορισμό του φυσιολογικού τον οποίο και περιφρούρησε με το περίφημο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο. Η λογική και το φυσιολογικό χαρακτηρίστηκαν ρατσισμός και "έκφραση μίσους" και έτσι ο κάθε ανήθικος και διεστραμμένος απέκτησε το δικαίωμα να φιμώσει κάθε λογικό και φυσιολογικό άνθρωπο που θα κάνει το λάθος να εκφράσει την γνώμη του, ασκώντας του ποινική δίωξη μέχρι εξοντώσεως! 
Την ίδια ώρα γνωστός μασώνος θεολόγος υποστηρικτής του συστήματος, εγκατεστημένος μόνιμα στην Astoria των ΗΠΑ υβρίζει αστήρικτα σπιλώνοντας υπολήψεις ανθρώπων που μόνο προσφέρουν στο Έθνος μας, παραμένοντας ατιμώρητος. Αυτός βλέπετε ανήκει στα "δικά τους παιδιά" όπως οι ίδιοι είχαν ομολογήσει πριν χρόνια.

Το "πολίτευμα" αλήθεια ποιος θα το τιμωρήσει που εμπαίζει και προσβάλει 11.000.000 ανθρώπους; Αλλά και αυτοί που εμπαίζονται τι άλλο πρέπει να δουν για να επαναστατήσουν ειρηνικά και να διώξουν με τη ψήφο τους όλους αυτούς τους φασίστες που καταπατούν την ελευθερία και προσβάλλουν βάναυσα τη λογική τους; Ο καιρός περνάει και τα σημάδια πληθαίνουν. Τα στρατιωτικά ολοκληρωτικά καθεστώτα των προηγούμενων δεκαετιών φαντάζουν δημοκρατικά μπροστά στον φασισμό του σημερινού "κοινοβουλευτικού καθεστώτος" που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Θα επαναλάβω κάτι που είπε πριν χρόνια ο Ρήγας Φεραίος (1757-1798): «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή» (Θούριος, στιχ. 7-8) και θα προσθέσω πως «η βία που απαιτείται για να ελευθερωθείς είναι ασύγκριτα λιγότερη σε σχέση με τη βία που απαιτείται για να επιβιώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου