Ρατσιστικό νομοσχέδιο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/09/2014

Ρατσιστικό νομοσχέδιο!

Τελικά το καθεστώς στην Ελλάδα πέρασε στα κρυφά όπως πάντα ακόμα ένα σχέδιο νόμου με σκοπό την ηθική αλλοίωση του λαού, την στέρηση της ελευθερίας του λόγου στους αντιφρονούντες και την εναρμόνιση με το παρακμάζον σάπιο Ευρωπαϊκό ήθος. Στις προηγούμενες αναφορές μου ([1],[2],[3]) στον περίφημο "αντιρατσιστικό" νόμο, που σημειωτέον είναι το απαύγασμα του ρατσισμού και του φασισμού, έρχεται να προστεθεί η άρτια και εμπεριστατωμένη μελέτη του φίλου μου Βασίλη Π. Μακρή(*), η οποία ρίχνει φως σε πτυχές του νομοσχεδίου που δεν πρόκειται να τονιστούν από τα προπαγανδιστικά μέσα ενημερώσεως.

Συνοψίζοντας το άρθρο του ο συγγραφέας εξηγεί:


Περίληψη του άρθρου υπό τον τίτλο: ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΠΡΟΒΙΑ
Γίνεται προσπάθεια να αποτυπωθεί μια εξήγηση του γιατί υπεισέρχεται η αναγκαιότητα τόσο από τους κρατούντες όσο και από τον νομοθέτη του "αντιρατσιστικού". Ήθελα να αποδειχθεί και εμπραγμάτως ότι επιχειρείται κατάφωρη και ωμή παρέμβαση στο νομικό σύστημα της Πατρίδας μας, γεγονός που αποτελεί και αποδόμηση του νομικού μας πολιτισμού. Επικράτησαν εξωγενείς σκοπιμότητες σε "think tanks" που όντως σαν άρματα μάχης ισοπεδώνουν κάθε έννοια λογικής, ορθοφροσύνης, και θέσμιας παραδόσεως. 

Προσπάθησα να καταδείξω την επιχειρούμενη πολεμική κατά του δικαιώματος του ελευθέρως εκφράζεσθαι, αποφαίνεσθαι αλλά και διαπαιδαγωγείν. Ουσιαστικά με την μέθοδο συγκεκριμένων αναφορών σε συγκεκριμένα εδάφια και προτάσεις ήθελα να τεκμηριωθεί ότι βάλλεται η Εκκλησία μας αλλά και η υπόσταση της ίδιας της χώρας μας. Δεν αποτυπώθηκε απλώς μια αντίθετη γνώμη εκ μέρους μου. Χρησιμοποιήθηκαν κείμενα όπως:

-- αυτό της ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ του Υπουργείου Δικαιοσύνης 


-- αυτό του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ 


-- αυτό της ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ 2008/913/ΔΕΥ [Σύνοψη], [Απόφαση]

-- του ΕΓΚΥΡΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ (e-law.gr)

                             
(*) Ο Βασίλης Μακρής, εκτός από πολύ καλός φίλος, είναι μεταλλειολόγος, απόφοιτος του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Γαλλία στον τομέα της Εργονομίας. Συνειδητά ενεργός πολίτης, με έντονη πολιτική δραστηριότητα που ξεκινάει από το 1973 στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, της πολιτικής Παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"::Συνεχιστές του Καποδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου