Dr. Paul Craig Roberts: Ακόμα δύο αφυπνιστικά άρθρα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/07/2014

Dr. Paul Craig Roberts: Ακόμα δύο αφυπνιστικά άρθρα!

Ο γνωστός μας πια Dr. Paul Craig Roberts επανέρχεται αρθρογραφώντας και σχολιάζοντας την επικαιρότητα με δύο σημαντικά άρθρα. Το πρώτο δημοσιεύτηκε στις 3/7/2014 με τίτλο "Η Washington δολοφονεί χώρες, το Σύνταγμα των Η.Π.Α. και τα χρηματισμένα μέσα ενημερώσεως κάνουν τους Αμερικανούς συνενόχους" και αποτελεί εγερτήριο σάλπισμα προς τους πολίτες των Η.Π.Α. απέναντι στην προπαγάνδα της Αμερικανικής κυβέρνησης. Σας παραθέτω την μετάφρασή μου στα Ελληνικά, μαζί με τους εξωτερικούς συνδέσμους που δημοσιεύει ο Roberts:

Έχοντας δολοφονήσει το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία και το Σύνταγμα των Η.Π.Α., η Washington τώρα δολοφονεί την Ουκρανία.

Χάρη στον Eric Zuesse της Op-Ed News μπορώ να σας δείξω, εφιστώντας την προσοχή σας, φωτογραφίες (παραθέτω πιο κάτω τους συνδέσμους) για το τι κάνει η κυβέρνηση των Ναζί στην Washington με τους Ουκρανούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι οι Ναζί της Washington κλέβουν τη χώρα τους. Σε αυτή την 4η Ιουλίου οι Αμερικανοί πρέπει να αναρωτηθούν πόση φρίκη, πόσο κακό, και πόσα ψέματα μπορούν να δεχτούν από την κυβέρνηση της Washington, που έχει εγκατασταθεί ανεξάρτητα της θελήσεως των πολιτών στους οποίους η κάθε κυβέρνηση των Η.Π.Α. υποχρεούται να λογοδοτεί. Πριν να τυλιχτείτε με τη σημαία την 4η Ιουλίου συνειδητοποιήστε ότι η κυβέρνησή "σας" υπό τους Clinton, Bush, και Obama έχει καταστρέψει στο όνομά σας, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, οκτώ χώρες, δολοφονώντας, ακρωτηριάζοντας, και εκτοπίζοντας εκατομμύρια αμάχων, ενώ τώρα έχει πιάσει δουλειά στην Ουκρανία. Αυτά τα μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αντιπάλου του Hitler τα οποία καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από τα presstitute [σημ. ΜΒΒ: λογοπαίγνιο με τις λέξεις «Τύπος» και «πόρνη»] Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μια συλλογή από πόρνες που βρίσκονται για τα χρήματα. Πώς μπορείτε να είστε άνθρωποι όταν κάθεστε μπροστά από το CNN, το Fox News ή διαβάζετε την New York Times και  δέχεστε την πλύση εγκεφάλου; Σκεφτείτε πόσο σας προπαγανδίζουν, σας λένε ψέματα, σας παραπληροφορούν, και σας καθοδηγούν στην αποδοχή της δολοφονίας εκατομμυρίων ανθρώπων από την κυβέρνησή "σας". Σκεφτείτε, δεν είναι προδοσία από την Washington να ατιμάζει τόσο τη σημαία που αγαπάμε; Γιατί το ανεχόμαστε; Ποιο είναι το πρόβλημα με εμάς; Έχουμε χρέος και καθήκον απέναντι στο Σύνταγμα, όχι στους εγκληματίες της Washington. Πατριώτης είναι αυτός που υπερασπίζεται το Σύνταγμα ενάντια στους εχθρούς «ξένους και εγχώριους». Ενώ πιπιλάμε το δάχτυλό μας, κουνώντας στις μπότες μας από το φόβο ανύπαρκτων "τρομοκρατών", το Σύνταγμά μας δολοφονήθηκε από την Washington.

Γυρίστε την πλάτη σας και φύγετε μακριά από το στρατιωτικό δηλητήριο που θα χυθεί στις ομιλίες της 4ης  Ιουλίου. Θέλετε πραγματικά να υποστηρίξετε τους Ναζιστές της Washington στην εκστρατεία τους να γίνουν γνωστοί ως οι χειρότεροι μαζικοί δολοφόνοι στην ιστορία του κόσμου; Οι μαζικές δολοφονίες θα είναι η κληρονομιά της Αμερικής στον κόσμο;

Εδώ είναι οι φωτογραφίες της καταστροφής της Washington στην Ουκρανία. Οι δαίμονες του κακού στην Washington και τα χρηματισμένα από αυτήν μέσα ενημερώσεως θα σας πουν ότι αυτοί οι κατεστραμμένοι άνθρωποι είναι «τρομοκράτες». Εάν το πιστέψετε, δεν έχετε ανθρωπιά.
Εδώ είναι το άρθρο του Erik Zuesse σχετικά με τις δολοφονίες υπό την αιγίδα της Washington

Διαβάστε το και νιώστε πολύ ντροπή. Οτιδήποτε Αμερικανικό έχει εντελώς ατιμαστεί από την «δική μας» κυβέρνηση, η οποία έχει γίνει η επιτομή του συνολικού κακού.

Το δεύτερο άρθρο είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό και δημοσιεύτηκε την ίδια μέρα (3/7/2014) με τίτλο "Εγκλήματα πολέμου που απλώνονται από την Αφρική και την Μέση Ανατολή στην Ουκρανία" και στο οποίο δεν διστάζει να επιρρίψει ευθύνες και στον Putin για ολιγωρία και ανοχή στην απαράδεκτη και φασιστική στάση της κυβέρνησης των Η.Π.Α. Ο Roberts έχει έναν εξαιρετικό τρόπο να παρουσιάσει τα στοιχεία και τη μέθοδο που ακολουθεί η κυβέρνηση των Η.Π.Α. προκειμένου να πετύχει το σκοπό της αλλά και να διαστρέψει την διεθνή κοινή γνώμη.



Η Λευκή Βίβλος στην οποία αναφέρεται ο Roberts είναι διαθέσιμη εδώ, ενώ το κείμενο της μετάφρασής μου στα Ελληνικά βρίσκεται και εδώ σε μορφή pdf.

2 σχόλια:

  1. Πως ένας άνθρωπος φαίνεται να έχει κατανοήσει και να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις παγκόσμιες εξελίξεις; Σαν ιστορικός μετά από χίλια χρόνια από τα γεγονότα που εξιστορεί και αιτιολογεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς! Αυτή είναι η διαφορά του ηγέτη από την μαριονέτα! Ο ένας γράφει ιστορία, ενώ ο άλλος είναι ένα απλό πιόνι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή