Έρχεται πόλεμος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/07/2014

Έρχεται πόλεμος

Καταπέλτης είναι και πάλι ο Dr. Paul Craig Roberts εναντίον της αίσχιστης προπαγάνδας της Δύσης που απροκάλυπτα πια και με όποιο μέσο διαθέτει, επιτίθεται στη Ρωσία. Το άρθρο του με τίτλο "Έρχεται πόλεμος" ("War is coming") είναι μια δυσμενής πρόβλεψη για το μέλλον του πλανήτη αλλά, δυστυχώς,  πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Αυτό που είναι εμφανές είναι πως το παιχνίδι των ισχυρών οδηγείται στα άκρα, σε μία παγκόσμια σύρραξη. Ο Roberts δεν διστάζει να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και τον θεσμό του δικαστηρίου της Χάγης το οποίο ονομάζει "διεφθαρμένο Ολλανδικό δικαστήριο". Συμφωνώ απόλυτα μαζί του! Το δικαστήριο αυτό αποτελεί την συνέχεια της ιεράς εξέτασης και του Δυτικού πνεύματος του μεσαίωνα, απέναντι στους αντιφρονούντες των επιδιώξεών της.

Η απίστευτη προπαγάνδα που διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας από τις κυβερνήσεις και τα Υπουργεία της προπαγάνδας των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου, δλδ τα "δυτικά μέσα ενημέρωσης", έχουν ως σκοπό να οδηγήσουν τον κόσμο σε ένα πόλεμο που κανείς δεν μπορεί να κερδίσει. Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει να αφυπνιστούν από την ξεγνοιασιά τους, επειδή η Ευρώπη θα είναι η πρώτη που θα εξατμιστεί λόγω των πυραύλων των Η.Π.Α. στις βάσεις που φιλοξενεί η ίδια σαν εγγύηση της "ασφάλειάς της".

Όπως αναφέρθηκε από τον Tyler Durden της Zero Hedge, είναι αποκαλυπτική η Ρωσική απάντηση στην εξω-δικαστική απόφαση ενός διεφθαρμένου Ολλανδικού δικαστηρίου, το οποίο δεν είχε δικαιοδοσία επί της υπόθεσης για την οποία αποφάνθηκε, για αποζημίωση 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσική κυβέρνηση προς τους μετόχους της Yukos, μια διεφθαρμένη εταιρεία που λεηλατούσε τη Ρωσία και ξεγλιστρούσε από τους φόρους. Ερωτηθείς τι θα κάνει η Ρωσία για την απόφαση, ο σύμβουλος του προέδρου Putin απάντησε: «Υπάρχει ένας πόλεμος που έρχεται στην Ευρώπη». Πιστεύετε πραγματικά ότι αυτή η απόφαση έχει σημασία;

Η Δύση έχει στήσει ενέδρα στη Ρωσία επειδή η Δύση είναι εντελώς διεφθαρμένη. Ο πλούτος των elite δεν βασίζεται μόνο στις λεηλασίες των ασθενέστερων χωρών των οποίων οι ηγέτες μπορούν να αγοραστούν (διαβάστε τις "Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Δολοφόνου" του John Perkins για οδηγίες στο πώς γίνονται οι λεηλασίες), αλλά και στις λεηλασίες των ίδιων των πολιτών τους. Οι Αμερικανικές elite υπερέχουν στις λεηλασίες των συμπολιτών τους και έχουν αφανίσει το μεγαλύτερο μέρος της μεσαίας τάξης των Η.Π.Α. στο νέο 21ο αιώνα.

Αντίθετα, η Ρωσία έχει ανακύψει από την τυραννία και από μια κυβέρνηση που βασιζόταν σε ψέματα, ενώ οι Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο βυθίζονται στη τυραννία που προστατεύεται από τα ψέματα. Οι Δυτικές elite επιθυμούν να λεηλατήσουν τη Ρωσία, ένα ζουμερό έπαθλο, αλλά στέκεται στη μέση [Σημ. ΜΒΒ: εμπόδιο] ο Putin. Η λύση είναι να απαλλαγούν από αυτόν όπως ξεφορτώθηκαν τον Προέδρο Yanukovich στην Ουκρανία.

Η λεηλατούσα elite και οι νεοσυντηρητικοί ηγεμονιστές έχουν τον ίδιο στόχο: να κάνουν τη Ρωσία υποτελή. Ο στόχος αυτός ενώνει τους Δυτικούς οικονομικούς ιμπεριαλιστές με τους πολιτικούς ιμπεριαλιστές.

Έχω αποκαλύψει στους αναγνώστες τη προπαγάνδα που χρησιμοποιείται για να δαιμονοποιήσει τον Putin και τη Ρωσία. Αλλά ακόμη και εγώ έμεινα έκπληκτος από τα τρομερά και αισχρά ψέματα στη δημοσίευση του UK The Economist στις 26 Ιουλίου. Το εξώφυλλο είναι το πρόσωπο του Putin σε ιστό της αράχνης και, σωστά μαντέψατε, ο τίτλος του εξώφυλλου είναι "Ένας ιστός από ψέματα".

Θα πρέπει να διαβάσετε αυτή την προπαγάνδα προκειμένου να δείτε το χυδαίο επίπεδο της προπαγάνδας στη Δύση και την εμφανή δρομολόγηση για πόλεμο με τη Ρωσία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη σε αυτή την ιστορία του Economist για να στηρίξει τις άγριες ​​κατηγορίες, τη ζήτηση για το τέλος του Δυτικού "κατευνασμού" της Ρωσίας και τη δριμύτερη δυνατή ενέργεια κατά του Putin.

Το είδος των απερίσκεπτων ψεμάτων και της ολοφάνερης προπαγάνδας που αποτελούν την ιστορία του Economist δεν έχει άλλο σκοπό από το να οδηγήσει τον κόσμο σε πόλεμο.

Οι Δυτικές elite και οι κυβερνήσεις δεν είναι απλώς εντελώς διεφθαρμένες, είναι παρανοϊκές. Όπως έχω γράψει στο παρελθόν, μην περιμένετε να ζήσετε πολύ περισσότερο. Σε αυτό το βίντεο ένας από τους συμβούλους του Putin και Ρώσοι δημοσιογράφοι μιλούν ανοιχτά για τα σχέδια των Η.Π.Α. για ένα πρώτο χτύπημα στη Ρωσία.

Να αναφέρω ακόμα μία φορά πως οι επισημάνσεις που βλέπετε στο κείμενο της μετάφρασής μου δεν είναι του Roberts, αλλά αποτελούν προσωπική μου άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου