Φάκελλος Κυπριακό: Παραμονή της μαύρης επετείου - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/07/2014

Φάκελλος Κυπριακό: Παραμονή της μαύρης επετείου

«Αναρωτιέμαι σήμερα αν τότε εκείνη η ακτή είχε εμπόδια ή ήταν ναρκοθετημένη! Τι θα κάναμε; Ποια άλλη ακτή θα επιλέγαμε και θα ερευνούσαμε; Ήταν ποτέ δυνατόν αφού η επιχείρηση στην Κύπρο θα άρχιζε το πρωί της 20ης Ιουλίου, να ψάχναμε άλλη ακτή και να την ερευνούσαμε κιόλας; Υπήρχε επαρκής χρόνος;» Αυτό θα είναι το αιώνια αναπάντητο ερώτημα του Τούρκου στρατηγού Bedrettin Demirel, διοικητή της 39ης Μεραρχίας Πεζικού του Τουρκικού στρατού και πρωταγωνιστή της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 1974. Αν και δεν είναι αναπάντητο. Αν δεν υπήρχε ο Εφιάλτης, η Κύπρος σήμερα θα ήταν ελεύθερη! Είχε Ελληνικές πλάτες ο Τουρκικός στρατός όταν εισέβαλε και διχοτόμησε την Κύπρο!

Για την τραγωδία της Κύπρου έχουν γραφεί και έχουν ειπωθεί πολλά, εκτός από την αλήθεια.Η αυριανή γιορτή του προφήτη Ηλία θα αποτελέσει την 40η μαύρη επέτειο του Ελληνισμού. Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που οι Έλληνες πολιτικοί υπόγραψαν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες στην ιστορία της Ελλάδας, παρόμοια, αν όχι μεγαλύτερη, από αυτή των Θερμοπυλών. Η "δημοκρατία" αποκαταστάθηκε στην Ελλάδα με αντίτιμο την μισή Κύπρο μας! Περίπου 200.000 συμπολίτες μας εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους και έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, άλλοι περίπου 4.000 σκοτώθηκαν ή δολοφονήθηκαν και 1.619 δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι. Οι Τούρκοι κατέκτησαν το 65% της καλλιεργήσιμης έκτασης, το 70% του ορυκτού πλούτου, το 70% της βιομηχανίας, το 80% των τουριστικών εγκαταστάσεων, το 37% του νησιού και η Ελλάδα τον "εθνάρχη" που έμελλε να υποθηκεύσει και το μέλλον της προχωρώντας στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις στην τότε Ε.Ο.Κ. και μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προδοσία που μέχρι σήμερα παραμένει ατιμώρητη καθώς οι συνεχιστές και διάδοχοι των υπαιτίων σε Ελλάδα και Κύπρο είναι αυτοί που μονοπωλούν τα αξιώματα στους κυβερνητικούς θώκους. Παρατηρήστε προσεκτικά όλους όσοι πέρασαν από τα ύπατα αξιώματα του τόπου: Όλοι με κάποιο τρόπο σχετίζονται είτε με τις Η.Π.Α., είτε με την Γερμανία, είτε με το Ισραήλ και κανείς με το πνεύμα του Ιωάννη Α. Καποδίστρια! Οι Μαυρομιχάληδες και οι Βαυαροί άφησαν το στίγμα τους στην διακυβέρνηση της Ελλάδας και στις μετέπειτα γενεές κυβερνητών, ενώ το ήθος του Καποδίστρια θάφτηκε κάτω από τα σκουπίδια της πολιτικής των εχθρών της πατρίδος!

Το κερί που θα ανάψουμε αύριο στη μνήμη του προφήτη Ηλία πρέπει να συνοδευτεί από την ευχή για την ελευθερία της Πατρίδος μας από τις προδοτικές κυβερνήσεις, τους δοσίλογους άρχοντες και την αδιαφορία όλων ημών των πολιτών. Μακάρι να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε κάποια στιγμή το πόσο πλούσιοι υπήρξαμε και το πόσο εξαθλιωμένοι καταντήσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου