Ξέχασε 1.800.000€, οι πινακίδες σας ενόχλησαν; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/09/2016

Ξέχασε 1.800.000€, οι πινακίδες σας ενόχλησαν;

Ορισμένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο και δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι η Δημοτική Αστυνομία αφαίρεσε σήμερα (21/9/2016) το μεσημέρι τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του υπουργού της Οικονομίας. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στάθμευσε παράνομα έξω από το κτήριο της Τραπέζης της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, προκειμένου ο υπουργός να συναντήσει την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα Delia Velculescu.

Από το αυτοκίνητο της Velculescu δεν αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, γιατί απλά στάθμευσε εντός του υπογείου parking του κτηρίου της Τραπέζης της Ελλάδος. Κάποιοι θεώρησαν γκάφα την ενέργεια της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν έκπληκτοι από την "ισονομία", που απέκτησε η Ελλάδα.

Ούτε γκάφα της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν το γεγονός, ούτε η Ελλάδα έγινε ξαφνικά ο τόπος όπου βασιλεύει ο αμερόληπτος και αδέκαστος νόμος. Η κυβέρνηση σίγουρα θα θελήσει να αξιοποιήσει πολιτικά το γεγονός προκειμένου να απαλύνει την οργή του λαού, που βλέπει τα σκάνδαλα και την προκλητική συμπεριφορά των στελεχών της κυβέρνησης να μην έχουν τέλος.

Τι ανάγκη έχει τις πινακίδες του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου ένας υπουργός, που "ξέχασε" να δηλώσει εκτός από το "αμελητέο" ποσό 1.000.000€ - είναι τόσο μικρό που μπορεί κάλλιστα να λησμονηθεί(!)-, περίπου ακόμα 800.000€ και ... "κάποια ακίνητα"; Ο συγκεκριμένος δεν έδωσε ποτέ λόγο πώς και γιατί "ξέχασε" το εκατομμύριο και τα "ψιλά" και περιμένετε να λογοδοτήσει για το που σταθμεύει το αυτοκίνητο του υπουργείου;

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω πως οφείλουμε να ξυπνήσουμε! Κάθε μέρα συμβαίνουν γύρω μας σημεία και τέρατα και εμείς εξακολουθούμε να κοιμόμαστε τον "ύπνο του δικαίου". Τι είναι τελικά αυτό που θα μας αφυπνίσει; Μόνο ο πόλεμος ή μια ένοπλη επανάσταση;

Πού χάθηκε η ειρηνική επανάσταση της λογικής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου