Yes Master! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/09/2016

Yes Master!

Η χθεσινή (21/9/2016) συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο "σουλτάνο" στο "ουδέτερο" έδαφος των ΗΠΑ σκιαγραφεί με τον καλύτερο τρόπο την πολιτική κατάσταση, που επικρατεί τόσο στην Πατρίδα μας, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τις κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη στελεχώνουν πολύ καλά πληρωμένοι ηθοποιοί ή/και εξαγορασμένοι ανήθικοι εξουσιολάγνοι, που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι απολύτως ελέγξιμοι και έτοιμοι να εφαρμόσουν την οποιαδήποτε πολιτική αρκεί να παραμένουν στην εξουσία ή/και να πληρώνονται αδρά.

Σε αντάλλαγμα, το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα τους παρέχει ασυλία σε κάθε τους "άστοχη" ενέργεια ανεξάρτητα από την σοβαρότητά της. Δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποι του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος έχουν "αθωωθεί", δικαστικά ή μη, σε περιπτώσεις που περιλαμβάνουν από την απλή λανθασμένη πολιτική επιλογή μέχρι και την δολοφονία ανθρώπων!

Σήμερα δεν υπάρχει εθνική πολιτική. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Θυμηθείτε το παράδειγμα του UKIP στην Βρετανία, που κέρδισε το δημοψήφισμα για την BRexit και στην συνέχεια ... διαλύθηκε. Είναι τουλάχιστον ανόητο να πιστεύει κανείς πως η μέχρι χθες σχεδόν "αόρατη" Diane Martine James είναι σε θέση να ηγηθεί στον αγώνα ενάντια στην Ε.Ε. και κατ' επέκταση στην παγκοσμιοποίηση.

Πρέπει να καταλάβουμε και να αποδεχθούμε πως οι εξαγγελίες των κομμάτων είναι η βιτρίνα και το δόλωμα, που καλύπτει την παγίδα της εφαρμογής ενός ενιαίου παγκοσμίου πολιτικού σχήματος. Δεν είναι λογικό να πιστεύει κανείς σε "δεξιά", "αριστερή", "κεντρώα", σοσιαλιστική, κομουνιστική, ή δεν ξέρω τι άλλο πολιτική. Μέχρι και οι προσφάτως αναδειχθέντες "πατριώτες" δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια ακόμα έκφραση αυτής της πολιτικής αφού κυρίως αποτελούνται και καθοδηγούνται από ανθρώπους του συστήματος.

Δεν είναι τυχαίο το ότι ο μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας, δεν ανήκε σε κάποια πολιτική ιδεολογία. Μας παρέδωσε το αληθινό ήθος του πολιτικού, καθώς επίσης το τι μπορεί να επιτύχει αυτό το ήθος. Η ακράδαντη πίστη του στην Ορθοδοξία και στον Θεό μας τον οδήγησε σε μία πολιτική δίκαιη για πιστούς και απίστους, που άντεξε παρά το βραχύ της εφαρμογής της (μόλις τρία χρόνια) για πάνω από δύο αιώνες. Το ότι η πολιτική αυτή είναι η ενδεδειγμένη για την Πατρίδα μας φαίνεται αν αναλογιστούμε πως άντεξε, και συνεχίζει να αντέχει, στα 200 χρόνια πολεμικής που δέχεται από τους προδότες Έλληνες(;) διαδόχους του Μαρτυρικού Κυβερνήτη.

Συνεπώς τι είναι αυτό που ψάχνουμε στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη; Προφανώς όχι την ευημερία μας, αλλά το ποιος θα πλειοδοτήσει και θα μας αγοράσει ως σκλάβους. Το μόνο ζητούμενο είναι ... η καλή τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου