Οι άσχετοι με την Ορθοδοξία, αλλά και με ... την Ελλάδα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/06/2016

Οι άσχετοι με την Ορθοδοξία, αλλά και με ... την Ελλάδα!

Η πορεία των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι εξαιρετικά κρίσιμη αλλά και επικίνδυνη. Οι απανταχού γης εργάτες της μίας και οικουμενιστικής (παγκοσμίου) κυβερνήσεως, στην πλειοψηφία τους στελέχη ή/και μεγαλόσχημοι τεκτονικών στοών, επιδίδονται σε δηλώσεις και ενέργειες που με διαρκή πλύση εγκεφάλου καλλιεργούν στους απλούς και αδαείς ανθρώπους την ιδέα του ενός και μοναδικού άρχοντα του κόσμου!

Από την τακτική και τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσαν να διαφοροποιηθούν και οι εν Ελλάδι υπαλληλίσκοι αυτού του συστήματος, οι συνεργάτες του διαβόλου (όπως οι ίδιοι έχουν αποκαλέσει τους εαυτούς τους με το να δηλώνουν πως θα συνεργαστούν μαζί του), οι πολιτικάντηδες που κάνουν και δηλώνουν τα πάντα αρκεί να έχουν την εξουσία στα χέρια τους.

Μία δήλωση παντελώς ανιστόρητη, άσχετη με το πνεύμα της Ορθοδοξίας, αλλά και του Ελληνισμού, είναι αυτή του πρώην πρωθυπουργού της προδοτικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που εκδιώχθηκε ως ανεπιθύμητος όχι μόνο από πρωθυπουργός, αλλά και από το ίδιο το κόμμα του!

Θέλοντας να επαινέσει την πολυπληθή ληστρική σύνοδο, που διοργανώνει ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ο πρώην πρωθυπουργός αποκαλύπτει την άγνοια που έχει σχετικά με την Ορθοδοξία αλλά και το πνεύμα των αρχαίων προγόνων μας λέγοντας πως «η Ορθοδοξία παρέλαβε το δημοκρατικό πνεύμα από τον Ελληνισμό και οργανώθηκε με το Συνοδικό σύστημα».

Η Ορθοδοξία παρέλαβε τα πάντα από τον ίδιο τον Θεάνθρωπο Χριστό μας και μόνον, όπως τονίζεται στο Συνοδικό της «Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον, οἱ Ἀπόστολοι ὡς ἐδίδαξαν, ἡ Ἐκκλησία ὡς παρέλαβεν, οἱ Διδάσκαλοι ὡς ἐδογμάτισαν, ἡ Οἰκουμένη ὡς συμπεφώνηκεν, ἡ χάρις ὡς ἔλαμψεν, ἡ ἀλήθεια ὡς ἀποδέδεικται, τὸ ψεῦδος ὡς ἀπελήλαται, ἡ σοφία ὡς ἐπαρρησιάσατο, ὁ Χριστὸς ὡς ἑβράβευσεν, οὕτω φρονοῦμεν, οὕτω λαλοῦμεν, οὕτω κηρύσσομεν Χριστόν τὸν ἀληθινὸν Θεὸν ἡμῶν».

Όλα τα υπόλοιπα είναι σοφιστείες, αμπελοφιλοσοφίες και παγανιστική προπαγάνδα των απανταχού οικουμενιστών (οπαδών της παγκοσμιοποίησης), που όπως παραδέχεται ο πρώην πρωθυπουργός χαίρονται με την διεξαγωγή αυτής της συνόδου-παρωδία: «Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερη η χαρά μας για τη διοργάνωση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία θα αρχίσει τις εργασίες της στην Κρήτη τη συμβολική ημέρα της Πεντηκοστής».

Το θράσος και η αναισχυντία δεν έχει όριο, καθώς γίνεται μια προσπάθεια να εμπαίξουν την πίστη των Πατέρων μας όλοι οι εργάτες της ανομίας, που αλληλοϋποστηρίζονται σθεναρά: «Οφείλω, λοιπόν, να συγχαρώ τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και τους συνεργάτες του καθώς και την τοπική Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης για την υλοποίηση αυτής της Πανορθόδοξης συναντήσεως».

Επειδή, όμως, «Αὕτη ἡ πίστις τῶν Ἀποστόλων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Πατέρων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Ὀρθοδόξων, αὕτη ἡ πίστις τὴν Οἰκουμένην ἐστήριξεν» θα θυμίσουμε σε όλους αυτούς πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δοκιμάζει να καταφερθεί εναντίον του Χριστού και της Ορθοδοξίας με κακοδοξίες και αιρέσεις, που επί της ουσίας είναι πολιτικές κινήσεις.

Όπως πολύ σωστά επισημαίνει εδώ και πολλά χρόνια ο πνευματικός απόγονος του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς και υπέρμαχος της Αληθείας, ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Ε. Βολουδάκης, ο πρωτεργάτης αυτής της ανόμου πράξεως, ο Άρειος, υπερτερούσε σαφώς τόσο σε γνώσεις, όσο και σε ευφυΐα σε σχέση με τους σημερινούς οπαδούς και συνεχιστές του. Εν τούτοις το τέλος του ήταν ίδιο με αυτό του Ισκαριώτη, πριν προλάβει να υλοποιήσει την ατίμωση που σχεδίαζε στην Ορθοδοξία. Αυτό, άραγε, δεν φοβίζει τους σημερινούς οπαδούς και διαδόχους του ή απλά δεν πιστεύουν καν σε Θεό και μετά θάνατον ζωή;

Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί αυτή η Αμερικανικής εμπνεύσεως φαρσοκωμωδία που μανιασμένα επιδιώκει να πληγώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία.

«Τῶν τῆς Ὀρθοδοξίας προμάχων εὐσεβῶν Βασιλέων, ἁγιωτάτων Πατριαρχῶν, Ἀρχιερέων, Διδασκάλων, Μαρτύρων, Ὁμολογητῶν, Αἰωνία ἡ μνήμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου