Ζητείται... Έλληνας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/05/2016

Ζητείται... Έλληνας!

Επίσπευση της επιβολής των νέων φόρων χωρίς εξηγήσεις από την πλευρά του υπουργού των Οικονομικών περιλάμβαναν οι τροποποιήσεις στο πολυνομοσχέδιο, που κατέθεσε ο υπουργός. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για ακόμα μία φορά από τους "αριστερούς" φασίστες, που διάνθισαν τις φασιστικές τους ενέργειες με τα σχετικά παραμύθια της αριστεράς περί «τέλους των θυσιών».

Οι παντελώς ανακόλουθοι και αναξιόπιστοι κυβερνώντες αποφάσισαν να επιβάλουν τον νέο φόρο στην κατανάλωση της μπύρας ενάμιση χρόνο νωρίτερα! Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του υπουργού, ο αυξημένος φόρος στην μπύρα (5 ευρώ ανά εκατόλιτρο μπύρας από 2,6 ευρώ, που είναι σήμερα) θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουνίου του 2016 αντί για την 1η Ιανουαρίου του 2018, που προέβλεπε αρχικά το νομοσχέδιο.

Επίσης, το νέο τέλος, που αφορά στην χρήση του internet, θα επιβληθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2017 αντί της 1ης Ιουλίου 2017, που προέβλεπε αρχικά το πολυνομοσχέδιο. Υπενθυμίζεται πως το νέο τέλος ύψους 5% θα επιβάλλεται σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό συνδέσεων σταθερής τηλεφωνίας με πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα, με ακόμα μία τροποποίηση καταργείται και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2016 η απαλλαγή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης φυσικού αερίου. Αυτή η απόφαση της κυβέρνησης της συμφοράς πλήττει καίρια τις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες, που έχουν απομείνει στην Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη τραγωδία για την πατρίδα μας, ωστόσο, είναι η συγκάλυψη και η ενίσχυση του κυβερνητικού έργου τόσο από τα υπόλοιπα κόμματα και κομματίδια (εντός και εκτός του κυνοβουλίου), όσο και από τους μισθοφόρους δημοσιογραφίσκους των ηλεκτρονικών και έντυπων μισθοφορικών μέσων ενημερώσεως, που προπαγανδίζουν μετά μανίας την "Ευρωπαϊκή" πορεία της Ελλάδος προς την διάλυση.

Το ενδεχόμενο της αρπαγής των καταθέσεων (ότι απέμεινε) από τις τράπεζες, αλλά και των πρόωρων εκλογών μέσα στο καλοκαίρι, καθιστούν το μέλλον του τόπου αβέβαιο. Αν συνυπολογίσει κανείς και την αδιαφορία των νεο-Ελλήνων, τότε τα πράγματα μοιάζουν τραγικά.

Οι εχθροί του έθνους εργάζονται ακατάπαυστα προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους, που είναι η πλήρης διάλυση της Ελλάδος, με την ανοχή και την στήριξη ενός λαού χωρίς όραμα, χωρίς αξίες, χωρίς ηθική, και χωρίς ιδανικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου