Οι πατριώτες, οι καιροσκόποι και οι σκοπίμως ανόητοι! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/04/2016

Οι πατριώτες, οι καιροσκόποι και οι σκοπίμως ανόητοι!

Το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των κοτζαμπάσηδων, που διαφεντεύει τον τόπο από τον θάνατο του Ιωάννη Α. Καποδίστρια και μετά, αντελήφθη πως μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων έχει "πατριωτικές" αναζητήσεις.

Έτσι, λοιπόν, κλήθηκαν από τον πολιτικό "πάγκο" (επιτρέψτε μου την ποδοσφαιρική ορολογία) οι νέοι "πατριώτες" εθνοσωτήρες με επικεφαλής αυτόν, που στήριξε μία από τις πιο ανθελληνικές και προδοτικές κυβερνήσεις, ίσως την χειρότερη μετά την κυβέρνηση Σημίτη, αυτήν του Παπαδήμου.

Μαζί του συμπορεύεται ο πρώην στενός συνεργάτης του προηγούμενου αρχηγού της ΝΔ, που αποσκίρτησε για να προσχωρήσει αρχικά στην "χρυσή αυγή" και κατόπιν να περιπλανηθεί πολιτικά ως "περιφερόμενος Ιουδαίος" αναζητώντας "πολιτική στέγη". Από ότι φαίνεται την βρήκε στα πρόσωπα κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων (Βορειο-Ελλαδιτών ως επί το πλείστον) γυρολόγων, που αποζητούν μετά πάθους και μανίας την δημοσιότητα (και γιατί όχι και το χρήμα).

Δεν ακούσαμε (ούτε πρόκειται να ακούσουμε) τι διαφορετικό έχουν να προτείνουν όλοι αυτοί οι νεοφανείς "εθνοσωτήρες" και, κυρίως, γιατί δεν υλοποίησαν στην μέχρι σήμερα πορεία τους όλα όσα πρόκειται να υποσχεθούν επιχειρώντας να αποσπάσουν την ψήφο των αφελών. Γιατί να πιστέψουμε ότι θέλουν το καλό της Πατρίδος όταν αποδεδειγμένα έπραξαν το αντίθετο τότε, που τους δόθηκε η ευκαιρία;

Ποια είναι η θέση όλων των "πατριωτών" στο φλέγον εθνικό ζήτημα, που αποκάλυψε την Παρασκευή (8 Απριλίου 2016) ο "Ορθόδοξος Τύπος"; Γιατί κανένας δεν τολμάει και δεν παίρνει θέση σχετικά με τις αντορθόδοξες και ανθελληνικές κινήσεις του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως; Γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις πολιτικές και "εκκλησιαστικές" εφημερίδες; Πού και γιατί κρύβονται οι φλογεροί ιεράρχες, που μάχονται -τάχα- τον οικουμενισμό; Πού και γιατί χάθηκαν οι "πατριώτες" ιεράρχες, που προωθούσαν μέχρι πρότινος την "χρυσή αυγή" ως πατριωτική κίνηση; Σήμερα γιατί όλοι σιωπούν; Υπάρχει συνενοχή ή άγνοια;

Αλήθεια, πού χάθηκε η "χρυσή αυγή"; Πού είναι οι υπερασπιστές του έθνους τώρα, που βάλλεται πανταχόθεν από πολιτικούς και φιλοδυτικούς Πατριάρχες; Πού είναι οι "κυνηγοί" χιμαιρών, που κυνηγούν κάρτες και σύμβολα που δεν θα τυπωθούν ποτέ, αφήνοντας τους εχθρούς της Πίστεως να αλωνίζουν εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια(;) και τις εμμονές τους;

Η Ελλάδα χάνεται γιατί χάθηκε η λογική και κυριαρχεί η παράνοια! Οι τυχοδιώκτες ονομάζονται "σωτήρες", οι προδότες αποκαλούνται "πατριώτες", οι μανιακοί και παράφρονες θεωρούνται "χριστιανοί", οι πάσχοντες από μανίες καταδιώξεως λατρεύονται ως "θεοφόροι" και αυτοί, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφυπνίζοντας την λογική, έχουν περιθωριοποιηθεί.

Τι μέλλον μπορεί να έχει αυτός ο τόπος; Στάχτη και αποκαΐδια! Τίποτε άλλο! Ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί δεν θα διαιωνιστεί ένα πολύ επικίνδυνο είδος: το είδος των σκοπίμως ανοήτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου