Οι ανιδιοτελείς συμφωνίες της πλάκας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/03/2016

Οι ανιδιοτελείς συμφωνίες της πλάκας!

Η Ελλάδα έχει υπέρ επάρκεια σε "μετά Χριστόν προφήτες" και σε "ανιδιοτελείς εθνικούς σωτήρες". Τμήμα αυτής της φαιδρής σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητος είναι η ένωση κέντρου (σκοπίμως γραμμένη με μικρά), που από τραγική και γραφική παρουσία μετατράπηκε σε κοινοβουλευτικό κόμμα, χάρη στα μισθοφορικά και προδοτικά μέσα ενημερώσεως(;) της Ελλάδος και την αφέλεια(;) των ψηφοφόρων.

Το ποιος είναι ο πρόεδρος και τα στελέχη του συγκεκριμένου κομματιδίου είναι γνωστά σε όλους. Γνωστό είναι επίσης και το γεγονός πως οι νεο-ραγιάδες έκαναν και πάλι χαβαλέ (ζητώ συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν βρήκα πιο αξιοπρεπή) ασκώντας το ύψιστο δικαίωμα της ψήφου -που ταυτόχρονα και υποχρέωση αλλά ποιος δίνει σημασία- με αποτέλεσμα να γεμίσει το Ελληνικό κοινοβούλιο από τραγικές φιγούρες, που με θρασύτητα εμφανίζονται ως οι "εκπρόσωποι" του λαού.

Φυσικά τα παρατράγουδα δεν άργησαν να αρχίσουν. Μέσα σε όλα, ήρθε να προστεθεί και το εξώδικο, που στέλνουν κάποιοι υποψήφιοι της κεντρώας ένωσης, απαιτώντας από τον πρόεδρό τους να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση και να προχωρήσει στην αλλαγή των βουλευτών του κόμματος στους έξι μήνες.

«Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να στείλει την ερχόμενη Τρίτη εξώδικο στον πρόεδρο, στο κόμμα και στον βουλευτή του νομού μας, με το οποίο θα ζητώ να μας παραδώσουν τα έγγραφα που υπογράψαμε προεκλογικά.

Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης.

Το καλοκαίρι καιγόταν ο πρόεδρος να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια και μας έβαλε να μαζέψουμε κόσμο με τη δέσμευση ότι κάθε έξι μήνες της κοινοβουλευτικής περιόδου οι βουλευτές θα παραιτούνται και θα τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Με αυτήν τη δέσμευση έπεισα έναν ανιψιό μου να κατέβει στην Ημαθία για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Μετά ο πρόεδρος εξαφανίστηκε» δηλώνει ο συνταξιούχος εφοριακός Δαμιανός Ζώκας.

Οι πολιτευτές λένε πως είδαν τον πρόεδρο της ένωσης κέντρου στην προβοκατόρικη εκπομπή του πρώην χλευαστή του, "στον ενικό", να λέει πως ήταν λάθος η απόφασή του και πως ενδεχομένως οι βουλευτές θα παραμείνουν. «Του απαντώ, λοιπόν: Μια του ψεύτη, μια του κλέφτη, τρίτη και η κακιά του μέρα, λέμε στη Λάρισα», καταλήγει ο τέως εφοριακός.

Στο πλευρό του συμπαρατάσσονται ακόμη πέντε υποψήφιοι βουλευτές από το ψηφοδέλτιο της Λάρισας, ενώ το εξώδικο θα υπογράψει και ο Αναστάσιος Λέκκος, που ήταν επίσης υποψήφιος της ένωσης κεντρώων.

Τι άλλο μπορεί να προσθέσει κανείς εκτός από "θερμά συγχαρητήρια" στους ανεγκέφαλους νεο-ραγιάδες ψηφοφόρους και στους εκπροσώπους τους;

1 σχόλιο:

  1. Καλά, ο πρόεδρος είναι ψεύτης καί δέν τηρεί τά υποσχεθέντα,ο άλλος γιατί τόν έπιασε τόση πρεμούρα γιά τήν έδρα; Προφανώς γιά τήν κονόμα! Άρα, μεταξύ κατεργαρέων άς υπάρχη ειλικρίνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή