Τρομοκρατία; Ποια τρομοκρατία; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/03/2016

Τρομοκρατία; Ποια τρομοκρατία;

Η χθεσινή (13/3/2016) βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, που στοίχισε την ζωή σε 34 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 125, είναι το αποτέλεσμα της αδιάλλακτης στάσης και της απαράδεκτης επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας. Η Τουρκία σήμερα έχει "καταφέρει" να κάνει εχθρό ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Δύσης.

Η πολιτική της Δύσης στην Τουρκία δεν είναι μονομερής. Οι δυτικοί χρησιμοποιούν την Τουρκία όταν αυτό εξυπηρετεί τα σχέδιά τους, ενώ ταυτόχρονα επεμβαίνουν στο εσωτερικό της, με διάφορους τρόπους, όποτε κρίνουν πως πρέπει την πιέσουν. Έτσι, οι δυτικοί δεν δίστασαν να αποστασιοποιηθούν από την ένταση, που δημιουργήθηκε με την Ρωσία μετά την αψυχολόγητη ενέργεια των Τούρκων και την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους στην Συρία.

Η Δύση, επίσης, χρηματοδοτεί διαρκώς τους Κούρδους και το PKK προκειμένου να συντηρείται ένα μόνιμο και μεγάλο πρόβλημα στην Τουρκία. Αν σε αυτά προστεθεί και η βρώμικη δουλειά των περιβόητων "ύπουλων" ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο των κόσμο υλοποιώντας την δυτική πολιτική, γίνεται αμέσως αντιληπτό το πως φθάσαμε στην χθεσινή έκρηξη, που είναι η δεύτερη σε διάστημα ενός μηνός και η τρίτη το τελευταίο πεντάμηνο.

Λίγες ώρες μετά την έκρηξη απαγορεύθηκε η πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα. Συγκεκριμένα, δικαστήριο της Άγκυρας διέταξε την απαγόρευση της πρόσβασης στο facebook, στον twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφού προηγήθηκαν αρκετές αναρτήσεις οπτικού υλικού από το σημείο της βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες λέει η σοφή παροιμία, που επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά χθες στην Τουρκική πρωτεύουσα. Το μόνο βέβαιο είναι πως η πρόχειρη και τετριμμένη διαπίστωση περί "τρομοκρατικού χτυπήματος" απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τρομοκρατία! Για την ακρίβεια, τρομοκρατία υπάρχει, αλλά όχι ως πράξη, που πραγματοποιείται από ανεξέλεγκτες και αυτόνομες ομάδες τρομοκρατών. Η τρομοκρατία είναι η μέθοδος του παγκοσμίου πολιτικού κατεστημένου προκειμένου να εξυπηρετεί τους σκοπούς του, αλλά και να χειραγωγεί την κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου