Γιατί να σωθεί η Ελλάδα; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/03/2016

Γιατί να σωθεί η Ελλάδα;

Εκεί, που πιστεύουμε πως έχουμε ζήσει τα χειρότερα στον τόπο μας, συμβαίνει κάτι ακόμα και διαπιστώνουμε πως οι νεο-Έλληνες μπορούν και πολύ χειρότερα! Αυτό έγινε και σήμερα (16/3/2016), όταν ξαφνικά όλοι ξέχασαν τα προβλήματα του τόπου μόνο και μόνο επειδή επισκέφθηκε την χώρα μας μία ... ηθοποιός!

Ουρές ανθρώπων παράτησαν τις εργασίες(;) και τις ασχολίες(;) τους, προκειμένου να δουν από μακρυά ή από κοντά μία ανορεξική αργόσχολη ηθοποιό, που τα προβοκατόρικα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως προβάλλουν ως "πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ".

Ο πρωθυπουργός της χώρας, έχοντας λύσει όλα τα σημαντικά προβλήματα του τόπου, διέθεσε μιάμιση ώρα προκειμένου να ενημερώσει(;) -αλήθεια σε ποια γλώσσα;- την ηθοποιό για το τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας. Ακόμα και σε αυτήν την φαιδρή περίσταση, ο πρωθυπουργός δεν απέφυγε το αγαπημένο του sport, δηλαδή την παραπληροφόρηση.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην Ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της Βαλκανικής οδού» ανέφερε ο πρωθυπουργός κάνοντας εσκεμμένα δύο λάθη.

Το πρώτο λάθος του πρωθυπουργού είναι ο αριθμός των ατόμων, που ανέφερε πως βρίσκονται στην χώρα. Ακόμα και εάν αρκεστούμε μόνο στους επισήμως καταγεγραμμένους, οι αλλοδαποί στην πατρίδα μας είναι 45.000. Τον πρωθυπουργό, βέβαια, τον εξυπηρετούσε να τους μειώσει κατά το ένα τρίτο, προφανώς για να υποβαθμίσει το γεγονός.

Το δεύτερο και σημαντικότερο λάθος του πρωθυπουργού ήταν η αιτιολόγηση του προβλήματος. Οι αλλοδαποί, κ. πρωθυπουργέ, δεν έχουν παγιδευθεί στην Ελλάδα εξαιτίας των γειτόνων μας, αλλά εξαιτίας της πολιτικής, που ακολουθεί η κυβέρνησή σας υποταγμένη πλήρως στις δυτικές προσταγές και επιταγές. Εσείς και οι προκάτοχοί σας, δηλαδή ολόκληρο το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, έφερε στην χώρα και εγκλώβισε τους αλλοδαπούς, κατέστρεψε την οικονομία και παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία.

Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια κυβερνούν οι αμοραλιστές εντολοδόχοι της Δύσης. Το πρόβλημα, ωστόσο, πλέον δεν είναι οι πολιτικοί αλλά ο λαός, που εξακολουθεί και τους εκλέγει! Θα δείτε πόσοι νεο-ραγιάδες θα πεισθούν από την ψεύτικη "ηρωική" έξοδο από την συγκυβέρνηση, που ετοιμάζουν οι ανεύθυνοι Έλληνες με πρόφαση την δήλωση του αναπληρωτή υπουργού της Μεταναστευτικής Πολιτικής. Όλοι, ως δια μαγείας, θα ξεχάσουν την στάση των ανεύθυνων Ελλήνων και του προέδρου τους, που ευθύνεται αποκλειστικά για την δημιουργία των hot spots στα νησιά μας, και θα χειροκροτήσουν τους μέχρι πρότινος θεμέλιους λίθους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν λαό, που υποδέχεται ως Μεσσία μία άεργη εδώ και πολλά χρόνια ηθοποιό; Τι κριτήρια έχει ένα έθνος ολόκληρο, που ξεχνάει όλα του τα προβλήματα, ανεξαρτήτως σοβαρότητος, προκειμένου να δει από κοντά ένα πολυδιαφημισμένο είδωλο της showbiz; Με ποιο πολιτικό αισθητήριο ψηφίζει ένας λαός, που έχει μνήμη μικρότερη από χρυσόψαρου;

Τελικά μπορεί να σωθεί αυτός ο τόπος; Πρέπει να σωθεί ή είναι καλύτερο για ολόκληρη την ανθρωπότητα να χαθεί, όπως χάθηκαν πριν από αιώνες οι Ουζουμπούρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου