Πώς μπορεί να σωθεί η Ελλάδα; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/03/2016

Πώς μπορεί να σωθεί η Ελλάδα;

«Εικοσιδύο (22) κράτη μέλη αρνούνται να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα για την μετεγκατάσταση. Είναι εντελώς υποκριτικό. Θα πρέπει να τηρούν τα συμφωνηθέντα και να συμπεριφέρονται με ειλικρινή τρόπο. Υπάρχουν κριτήρια για την μετεγκατάσταση». Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγο πριν από την σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. με την Τουρκία από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Martin Schulz, επιβεβαιώνοντας όλα αυτά, που επισημαίναμε χθες.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη όλα τα κράτη αδιαφορούν και καταπατούν τις Συνθήκες και τις συμφωνίες, που υπόγραψαν πριν από χρόνια. Μπροστά στο εθνικό τους συμφέρον δεν υπολογίζουν, ούτε την Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε τις δεσμεύσεις, που ανέλαβαν εντός αυτής.

Το αποτέλεσμα των συνομιλιών της Ε.Ε. με την Τουρκία με θέμα το ζήτημα των μεταναστών αναμένεται να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στην πατρίδα μας. Ήδη στην τριμερή συνάντηση των Angela Dorothea (Kasner) Merkel, François Gérard Georges Nicolas Hollande και του Έλληνα πρωθυπουργού, αποφασίστηκε η περαιτέρω δραστηριοποίηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και η στήριξη της Ελλάδος μέσω παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και οικονομικής ενίσχυσης.

Αυτό σημαίνει πως το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη στην Τουρκική ασυδοσία στο Αιγαίο (και όχι μόνο), ενώ με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας η κυβέρνηση θα δημιουργήσει και νέα "ναρκοπέδια" προσφύγων, που θα ανατινάξουν ολόκληρη την χώρα με την παραμικρή αφορμή ή σύρραξη.

Την ίδια ώρα οι Έλληνες απολαμβάνουν(;) το υποκριτικά "πατριωτικό" delirium του υπουργού Αμύνης και των λοιπών ανεύθυνων Ελλήνων, που φαίνεται πως ξέχασαν τις δηλώσεις του προέδρου τους περί ... "Μακεδονίας".

Στώμεν καλώς! Πρέπει να μπει ένα τέλος στην προδοσία, στην υποκρισία και στον παραλογισμό, που έχουν κατακλύσει και διαλύσει την χώρα! Ως εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου