Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/03/2016

Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης

Σε κρυφά μαγνητοσκοπημένο video, που μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό στην Δανία, παρουσιάζει τον Mohammad Fouad al-Barazi, επικεφαλής ιμάμη του τζαμιού της Ισλαμικής Ένωσης στη Δανία, να παραδέχθηκε ότι ο στόχος της αθρόας εισροή μεταναστών είναι οι μουσουλμάνοι να κατακτήσουν την Ευρώπη.

Το απόσπασμα παρουσιάστηκε στην σειρά του TV2, που ονομάζεται «Τζαμιά πίσω από το πέπλο» και εκεί εμφανίζεται ο al-Barazi να παραδέχεται πως «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια περίοδο κατά την οποία ανοίγουμε αυτές τις χώρες». Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες μελετητές του ισλάμ, που μίλησαν στον σταθμό συμπεριλαμβανομένης της καθηγήτριας Tina Magaard και του καθηγητή Thomas Hoffmann, η απόδοση του όρου «ανοικτή» για τους ισλαμιστές σημαίνει την κατάκτηση.

Ο ιμάμης ενθαρρύνει επίσης τους μουσουλμάνους να καταφθάνουν στην Δύση αλλά όχι να ενταχθούν στην κοινωνία. «Όταν ήρθα στη χώρα αυτή πριν από 23 χρόνια, ήμασταν μόνο 55.000 μουσουλμάνοι. Τώρα είμαστε 300.000. Ο αριθμός των μουσουλμάνων είναι 300.000 τώρα. Εξ ου και το συμπέρασμα αυτού, που λέω, πως είναι δυνατόν να ζούμε σε αυτή τη χώρα, χωρίς να αφομοιωνόμαστε. Πρέπει να κατανοήσετε τις συνθήκες, χωρίς να αφομοιωθείτε από την κοινωνία», ισχυρίζεται ο al-Barazi. Αυτή είναι η πρώτη φορά όπου ένας ιμάμης σε εξέχουσα θέση παραδέχεται πως η εισροή των μεταναστών αποτελεί μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην μουσουλμανική κατάκτηση της Ευρώπης.

Ο σεΐχης Muhammad Ayed έδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο μια ομιλία στο τέμενος Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ όπου ισχυρίστηκε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την μεταναστευτική κρίση προκειμένου να αναμιχθούν με τους Ευρωπαίους πολίτες και να «κατακτήσουν τις χώρες τους».
«Η Ευρώπη έχει γεράσει, έχει εξαθλιωθεί και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση. Δεν υποκινούνται από συμπόνια για την Levant [σημ. ΜΒΒ: προέρχεται από την ιταλική λέξη Levante, που σημαίνει Ανατολή], τους ανθρώπους της και τους πρόσφυγες της. Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε κατάχαμα, ο Allah έτσι επιθυμεί. Σε όλη την Ευρώπη, όλες οι καρδιές είναι ενθουσιασμένες με το μίσος προς τους μουσουλμάνους. Εύχονται να ήμασταν νεκροί, αλλά έχουν χάσει την γονιμότητά τους κι έτσι αναζητούν την γονιμότητα μέσω ημών».

Σε συνέντευξη Σύριου πρόσφυγα σε Αραβικό τηλεοπτικό κανάλι υπήρξε, επίσης, καθαρή αναφορά στο στόχο του "εξισλαμισμού" της Ευρώπης με την μετατροπή των πολιτών της σε ισλαμιστές. Όπως εξηγεί ο Robert Spencer, η έννοια της hijrah ή jihad μέσω της μετανάστευσης, σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση, είναι η επανάληψη της μετανάστευσης και του ταξιδιού του Μωάμεθ και των οπαδών του από την Mecca προς την Yathrib, που αργότερα ο ίδιος μετονόμασε σε Medina το 622 μ.Χ.
«Και όποιος μεταναστεύει για το όνομα του Αλλάχ θα βρει στην γη πολλές τοποθεσίες και αφθονία» αναφέρει το Κοράνι (4: 100). «Και όποιος φεύγει από το σπίτι του ως μετανάστης του Αλλάχ και αγγελιοφόρος του, ο θάνατος τον προσπερνά και η ανταμοιβή του είναι ήδη εξασφαλισμένη από τον Αλλάχ. Ο Αλλάχ είναι πάντοτε επιεικής και φιλεύσπλαχνος».

Αυτά συμβαίνουν στον κόσμο και στην Ελλάδα οι απανταχού χαζοχαρούμενοι "φιλεύσπλαχνοι" υποστηρίζουν τις βρώμικες ΜΚΟ, που προετοιμάζουν το έδαφος του εξισλαμισμού της Ελλάδος! Φυσικά δεν υπήρξε αυτή η "φιλανθρωπία" προς τους συμπολίτες μας, που επλήγησαν βάναυσα από την οικονομική κρίση και από τις εσκεμμένα λανθασμένες επιλογές των Ελληνικών κυβερνήσεων.

Οι νεο-ραγιάδες απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως είναι πιστά φερέφωνα της Δυτικής προπαγάνδας και κυρίως ένας λαός, που είναι πολύ εύκολο να τον χειριστεί κανείς με μία προϋπόθεση: Να τον παροτρύνει στο λάθος και στην καταστροφή. Γιατί ο νεο-ραγιάς δεν επηρεάζεται όταν πρόκειται για το σωστό ή την Αλήθεια!

3 σχόλια:

  1. To τεύχος της εφημερίδας Ιανουάριος Φεβρουάριος 2016 θα κυκλοφορήσει Μανώλη? Ή θα περιμένουμε και άλλους δυο μήνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εφημερίδα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» βγήκε πέρυσι μόνο μία φορά σε διπλό τεύχος και αυτό εξαιτίας του καταιγισμού των γεγονότων, που συνόδευσαν τις πρόωρες εκλογές του Σεπτεμβρίου και την συμμετοχή της Παρατάξεως σε αυτές.

    Θεωρώ το σχόλιό σου παντελώς άστοχο, αλλά σε δικαιολογώ γιατί έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και συνεπώς και το πνεύμα της αυταπάρνησης και του αληθινού εθελοντισμού, που διέπει τους ανθρώπους που την υπηρετούν, οπότε η άγνοιά σου έχει, εν μέρει, δικαιολογία. Πρέπει, όμως, να γνωρίζεις καλά πως παρότι δεν προέρχεται από επαγγελματίες, το έργο της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι άκρως επαγγελματικό.

    Σου θυμίζω πως η εφημερίδα παλαιότερα κυκλοφορούσε σε τέσσερα (4) τεύχη των τεσσάρων (4) σελίδων, ενώ από την αρχή του 2015 η εφημερίδα κυκλοφορείται σε έξι (6) φύλλα ετησίως και μάλιστα με διπλάσιο αριθμό σελίδων, δλδ. οκτώ (8).

    Επειδή όλοι είμαστε εργαζόμενοι και ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει ούτε για την οικογένειά μας, περίμενε θα την δεις τις προσεχείς ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα το πρωί άκουσα ότι στα Ελληνικά νησιά που υπάρχουν μετανάστες θα τοποθετούνται Τούρκοι υπάλληλοι για να ελένχουν τον αριθμό των μεταναστών !,που φθάσαμε.
    Θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή