Αυτή ΕΙΝΑΙ αντίδραση! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/02/2016

Αυτή ΕΙΝΑΙ αντίδραση!

Αυτή, μάλιστα! Είναι αντίδραση και μάλιστα δυναμική, αρκεί να την υποστηρίξουν όλοι όσοι τους αφορά. Οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί αποφάσισαν την αποχή από την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων όταν ανοίξει το σύστημα από το υπουργείο Οικονομικών, αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης για το νέο φορολογικό.

Σε κοινή σύσκεψη των φορέων των λογιστών – φοροτεχνικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, προέδρου του ΟΕΕ, αποφασίστηκαν τα εξής σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου:

«Απορρίπτουμε το προσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο έχει φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση ασφαλιστικό.

Ζητούμε την απόσυρση όλων των διατάξεων και την έναρξη διαλόγου με το Υπουργείο από μηδενική βάση.

Προχωράμε σε αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, από την ημέρα, που θα ανοίξει το σύστημα. Η αποχή θα είναι κυλιόμενη, δηλαδή η απόφαση για συνέχισή της θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Καλούμε τους λογιστές – φοροτεχνικούς να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή κινητοποίηση και στην αποχή από την υποβολή δηλώσεων».

Αυτό που απομένει είναι όλοι οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί να στηρίξουν την σωστή απόφαση του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Σε αντίθεση με τις ανώφελες απεργίες, τα μπλόκα στους δρόμους και τις πορείες, πρόκειται για μία κίνηση που πλήττει αποκλειστικά και μόνο την κυβέρνηση και όχι τους αθώους πολίτες.

Αν οι νεο-Έλληνες είχαν τα κότσια των προγόνων τους θα αποφάσιζαν την "μη καταβολή φόρου" για το 2016. Τι θα μπορούσε να κάνει ένα κράτος αν απέναντί του είχε όλους τους φορολογούμενους; Απολύτως τίποτε!

Δυστυχώς, όμως, οι νεο-Έλληνες έχουν χάσει την ταυτότητα και τον προσανατολισμό τους. Γι' αυτό χάνουν καθημερινά την μάχη με το σάπιο πολιτικό σύστημα, που συμπράττοντας με την Δύση καταστρέφει την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου