Φθηνή αντιγραφή ή πολιτικός δόλος; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/09/2015

Φθηνή αντιγραφή ή πολιτικός δόλος;

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δημιουργεί κόμματα που φαινομενικά διακηρύσσουν κάτι αντίθετο, ενώ στην ουσία πρόκειται για υποστηρικτές αυτής της προβληματικής και διεφθαρμένης πραγματικότητος.

Το σύστημα δημιούργησε στις ευρωεκλογές του 2014 ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία, χωρίς πρόταση, χωρίς κανένα άλλο σκοπό, παρά μόνο για να υφαρπάξει ψήφους από την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Οι αδιάντροποι εγκάθετοι που το ίδρυσαν το ονόμασαν "κοινωνία αξιών" μόνο και μόνο για προξενήσουν σύγχυση στους ψηφοφόρους μας.

Οι άνθρωποι αυτοί ούτε αξίες έχουν, ούτε πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό μιας και το όνομά τους ακόμα είναι προϊόν υποκλοπής της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Το μόνο που τους απασχολεί είναι το πως η πατρίδα μας θα γίνει ακόμα ένα γρανάζι της νέας οικουμενιστικής (παγκόσμιας) διακυβέρνησης.

Το ψηφοδέλτιο της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι αυτό που βλέπετε αριστερά στην εικόνα. Η λέξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι αποτυπωμένη με κεφαλαία γράμματα στην δική της γραμματοσειρά και συνοδεύεται από την μορφή του Ιωάννου Α. Καποδίστρια και το καράβι που είναι σύμβολο της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Σας καλώ και σας παρακαλώ να μεταδώσετε την παρούσα είδηση σε όσους περισσότερους μπορείτε, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πολεμική του σάπιου συστήματος που καταδυναστεύει την χώρα μας, καθώς επίσης και αυτών που το υπηρετούν και το εκπροσωπούν.

3 σχόλια:

  1. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι εχθές 15/09/2015 τό απόγευμα, ήταν κάποιος από αυτό τό κόμμα, καλεσμένος από τήν ΕΡΤ 105.8 (ραδιόφωνο) καί έδινε συνέντευξη γιά πάνω από μισή ώρα (δέν τό άκουσα από τήν αρχή).
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είχε κάποια ανάλογη πρόσκληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς αστειεύεστε! Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει πιθανότητα να έχει η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» τέτοια πρόσκληση! Εδώ η διακαναλική μας θα προβληθεί από τα ιδιωτικά κανάλια στις 3:30 και στις 4:15 το πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κάμουν ό,τι θέλουν κι όσα μπορούν, την καλή προσπάθεια για ετούτη την πατρίδα την επ-ευλογεί ο Θεός αργά ή γρήγορα. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή