R.I.P. Greece! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/05/2014

R.I.P. Greece!

Νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης -κατά τα φαινόμενα- είναι ο Jean-Claude Juncker από το Λουξεμβούργο! Μια περιοχή που ΔΕΝ είναι κράτος! Είναι κατασκεύασμα! Όπως είναι το Βέλγιο! Όπως είναι το Λίχτενσταϊν! Όπως είναι το ψευδοκράτος στην Κύπρο μας! Κι όμως! Αυτοί οι ανύπαρκτοι κουμαντάρουν και διαφεντεύουν την υπαρκτή Ευρώπη! Η Ευρώπη και οι ισχυροί υποστηρικτές της τελικά επικράτησαν όπως κάποτε είχε επικρατήσει δημοκρατικά κι ο Χίτλερ, λίγο πριν αιματοκυλίσει την Ευρώπη! Το ίδιο έγινε και εχτές! Ο Χίτλερ ψηφίστηκε ξανά! Μόνο που αυτή τη φορά ψηφίστηκε και ως πλειοψηφία (εκφραστές του πνεύματος της Ε.Ε.) και ως αντιπολίτευση (ακροδεξιοί απανταχού της Ευρώπης). Μόνη λαμπρή εξαίρεση: Το Ηνωμένο Βασίλειο που με 29% έστειλε τον μοναχικό καβαλάρη Nigel Farage να πολεμήσει μόνος του εναντίον όλης της Ευρώπης! Να εκφράσει μόνος την κοινή λογική και την ελευθερία της έκφρασης στη φωλιά του φασισμού με και χωρίς προσωπείο.

Η Ελλάδα μας, δυστυχώς, πέθανε! Η Ελλάδα μας διάλεξε τον καναπέ, την παραλία, τον φραπέ, την αδιαφορία και στήριξε ακόμα μια φορά τα παγκόσμια σχέδια! Η τρανή απόδειξη του ότι ο τόπος δεν έχει αύριο! Η επανάσταση δεν έγινε ποτέ! Είμαστε ραγιάδες τελικά και όχι Ρωμηοί και για αυτό μας αξίζει ό,τι θα επακολουθήσει. Την μερίδα του λέοντος στην ευθύνη έχουν οι ιεράρχες και οι κληρικοί του τόπου μας καθώς και οι λεγόμενοι "ευσεβείς" μαζί με τους εκκλησιαζόμενους (δύο ώρες εβδομαδιαίως). Αυτοί που υποτίθεται είναι οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου! Αυτοί που τελικά με την ψήφο τους διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Αυτοί επέλεξαν να απέχουν ή/και να στηρίξουν το σύστημα. Η ευθύνη που βαραίνει τις πλάτες τους είναι ο αφανισμός του έθνους! Κάποτε οι Ιεράρχες και ο Κλήρος κράτησαν αλώβητο το Έθνος από τους κατακτητές, σήμερα το παρέδωσαν προς αφανισμό! Γνήσιοι απόγονοι των Γραμματέων και των Φαρισαίων, έπεισαν τους όχλους και ψηφίστηκε ο Βαραββάς, ενώ ταυτόχρονα παρέδωσαν τον Χριστό να σταυρωθεί! Κι ο λαός άβουλος, πρόβατο και με κλειδωμένη τη λογική το έκανε φωνάζοντας: "Το αίμα Του σε μας και τα παιδιά μας"! Δυστυχώς, αυτό θα γίνει! Το μέλλον της Ελλάδας; Ανύπαρκτο! Γιατί; Γιατί έτσι θελήσαμε! Για την ακρίβεια έτσι θέλησε ο "κυρίαρχος λαός"! 

ΌΧΙ! Δεν βάζω τον εαυτό μου στα πρόβατα! ΌΧΙ! Κάποιοι λίγοι είπαμε και φωνάξαμε ΌΧΙ! Πεθάναμε στις Θερμοπύλες για να ζήσετε τον αφανισμό σας! Αιωνία σας η μνήμη, αν και κανείς δεν θα σας θυμάται σε λίγο καιρό... Αιωνία σου η μνήμη Ελλάδα ή όπως λέτε εσείς οι νεοραγιάδες grafwntas sthn eleini glosa sas: RIP GREECE!

8 σχόλια:

  1. Δυστυχώς έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Πολλές φορές νιώθω οτι ζω σε άλλη χώρα μιας και η Ορθόδοξη Ελλάδα μάλλον δεν υπάρχει πια...
    Όπως είπατε κι εσείς "R.I.P. Greece!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε.Εκφραζετε τις σκεψεις μας.Ομως πιστευουμε οτι η πατριδα θα μας ξαναχρειαστη.Θα ειμαστε παλι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγες ώρες είδα από το sait σας ,την παραίτηση σας, με λίγα λόγια από επόμενες εκλογές. Και διερωτώμαι γιατί;; Γράφω ως ένα Ανώνυμος, ως ένα ανώνυμος που στήριξε την παράταξη σας, μέσα στους 34.000 ανώνυμους αλλά πολλούς υποστηρικτές σας. Είστε η μοναδική παράταξη με όραμα, και ιδέα. Με Ιδεολόγο σας τον μέγα Άγιο της Πολιτικής Ιωάννη Καποδίστρια. Ένας Πολιτικός που αγωνίστηκε για την Πατρίδα του, όσο κανένας άλλος. Ένας πολιτικός που ήρθε κόντρα με την προπαγάνδα της αντιπολίτευσης της εποχής, με τον τύπο της εποχής, ακόμα και με την απόπειρα δολοφονίας του, που αντί να τον αποθαρρύνει και να το παραγκωνίσει, τον ενίσχυσε και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το άξιο έργο του. Παρόλο τους πολλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.Που δεν φοβήθηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ούτε την ώρα που τον χτυπούσαν οι σφαίρες έξω από τον Ιερό Ναό... Δεν φοβήθηκε να πεθάνει για την Πατρίδα του.
    Όταν κάτι βρομάει, όταν κάτι είναι σάπιο, δεν το αφήνουμε να σαπίσει επειδή βρομάει, και επειδή δεν μπορούμε να αντέξουμε την δυσωδία. Το πολεμάμε και το ξεριζώνουμε. Όπως τον Καρκίνο.. Τον ξεριζώνουμε και δεν τον αφήνουμε να τα καταστρέψει. Όταν το σύστημα είναι χαλασμένο. δεν αφήνουμε να σκοτώσει και τους πολίτες του. είμαστε 34.000 και μπορούμε να διπλασιαστούμε, αν υπάρχει αποφασιστικότητα από πλευρά σας. Παρακαλώ Κύριε Βολουδάκη, περιμένω απάντηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου κύριε που δεν γνωρίζω το όνομά σας, αλλά θα ήθελα πολύ να το ξέρω.

    Αυτό που διαβάσατε στο site της Παρατάξεώς μας δεν έχει καμία σχέση με το συμπέρασμά σας. Η διατύπωσή μας είναι σαφής, λεπτομερής και με συγκεκριμένους αποδέκτες.

    Συγκεκριμένα αναφέρει πως " ... αλλά δεν θα συμμετάσχει σε οποιασδήποτε μορφής εκλογική αναμέτρηση στο μέλλον, αν δεν μας δοθούν έντονα και πειστικά σημάδια ότι έχει αφυπνισθεί πνευματικά ο Ελληνικός λαός και, ιδιαιτέρως, το υγιές Εκκλησίασμα της Πατρίδος μας –Κλήρος και λαός– αλλά και αν δεν εξευρεθούν οικονομικοί πόροι, δεδομένου ότι όλοι εμείς που συμμετείχαμε μέχρι σήμερα έχουμε φθάσει οικονομικά αλλά και εργασιακά στο έσχατο όριο". Εκφράζει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να έχει νόημα ο αγώνας όσον αφορά στην διαδικασία των εκλογών.

    Συνεχίζει, λέγοντας πως "Το όραμά μας και ο λόγος μας παραμένουν, αλλά τροποποιείται η τακτική έως ότου ωριμάσουν οι συνθήκες στον τόπο μας και υπάρξει έδαφος να καλλιεργηθεί η πολιτική που αναδεικνύει ένα έθνος από υπόδουλο σε ελεύθερο, από μικρό εδαφικά να επηρεάζει πνευματικά όλο τον κόσμο. Γιατί αυτή την Ελλάδα παραλάβαμε! Πηγή φωτός και πολιτισμού! Ελεύθερη και αδούλωτη! Κι έτσι οφείλουμε να την παραδώσουμε!"
    Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει πως σταματάει, ή υποχωρεί ή εγκαταλείπει τον αγώνα. Αυτά τα λένε άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την Παράταξη και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι άναρθρες κορώνες αυτοπροβολής!

    Η παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" είναι από πάσης απόψεως πρωτοπόρος και καινοτόμος στην Ελληνική πολιτική σκηνή και γι' αυτό βάλλεται πανταχόθεν. Χρέος όλων ημών είναι να κατανοήσουμε το πνεύμα που την διέπει και να το περιφρουρήσουμε με το αίμα μας! Πρώτος εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας.

    Έχω να θέσω μερικές απορίες μου. Πως θεωρείτε ότι θα αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός αν δεν υπάρξει κάποιος να τον αφυπνίσει και να του ενθυμήσει την ιστορία του και το παρελθόν του μέσα σε περίοδο πνευματικής παρακμής; Πως θα μπορέσει να πιστέψει σε κάτι που του έχουν κρύψει αν δεν του το δείξουν;; Σκόπιμα επί τόσες δεκαετίες, ήδη από την αρχή της μεταπολίτευσης δημιουργείτε ένα κλήμα από τους πολιτικούς της χώρας, ύπνωσης του Ελληνικού Λαού, με το όραμα κάποια Ευρώπης, κάποιου κοσμοπολιτισμού και κάποιου οικουμενισμού που ''θα κάνει την ζωή του καλύτερη''. Πως πιστεύετε ότι θα σταματήσει να πιστεύει κάτι τέτοιο:; Ίδη η μεταπολίτευση δημιούργησε έναν διαχωρισμό στην Ελληνική κοινωνία που προηγουμένως δεν υπήρχε. Τον ένταξε είτε Δεξιά είτε Αριστερά είτε στο Κέντρο, ανάλογα την εποχή και την κατάσταση που την βόλευε. Είναι δύσκολο να φύγουν αυτές οι παρωπίδες από τα μάτια του Ελληνικού Λαού αν κάποιος δεν του δείξει στο Βάθος το μεγαλείο της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης. Αν κάποιος δεν του δείξει το Φως Του Χριστού.

    Όσο αναφορά το οικονομικό θέμα, δεν έχω εντάξω κάποιο αντεπιχείρημα, διότι είναι απολύτως σεβαστά τα λεγόμενα σας.

    Συνεχίζετε λέγοντας πως ''έως ότου ωριμάσουν οι συνθήκες στον τόπο μας και υπάρξει έδαφος να καλλιεργηθεί η πολιτική που αναδεικνύει ένα έθνος από υπόδουλο σε ελεύθερο,''
    Πως θα ωριμάσει κάτι, αν προηγουμένως δεν φυτευτεί στην Γη και δεν αποκτήσει ρίζες; Μόνο έτσι ωριμάζει Κάτι. Ο Χριστιανισμός, και μάλιστα ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός, δεν ωρίμασε μέσα σε ένα χρόνο, ούτε σε δύο ούτε σε δέκα.. Αλλά μετά από εκατοντάδες χιλιάδες Μαρτύρων. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας είναι η Ρίζα του Χριστιανισμού, και οι Καρποί είναι οι Χιλιάδες Αγίων. Αν στην επανάσταση δεν δείναν την ζωή τους, χιλιάδες Αγωνιστών και Οσίων Μαρτύρων, ίσως εμείς σήμερα να μην μιλούσαμε ελεύθερα για Χριστό και Ελλάδα.

    Η Ρωμηοσύνη δεν θριάμβευσε μόνο μέσα από νίκες, αλλά και μέσα από ήττες.Σε λίγες μέρες έχουμε την 29 Μαΐου. Η Ρωμιοσύνη θριάμβευσε και μέσα από την τόλμη, το Θάρρος, το πείσμα, ενός Έλληνα γενναίου πολεμιστή, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που αν και ηττήθηκε ανθρωπίνως κέρδισε μία θέση στην μνήμη όλων των Ρωμηών,όπως και ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης και πολλοί άλλοι ακόμα αγωνιστές.

    Συχωρέστε με αν μακρηγόρησα, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο από εσάς, αλλά με όλον τον σεβασμό που έχω σε εσάς, και στην Παράταξη σας, δεν πρέπει να αφήνετε κενά ούτε καν για απόσυρση σας κάτω από προϋποθέσεις. Ο Λαός έχει ανάγκη από πνευματική Ελληνορθόδοξη Καθοδήγηση, και ήδη 34.000 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σας.Εγώ όπως και πολλοί άλλοι σας γνωρίσαμε( την Παράταξη σας) αρκετά πρόσφατα. Προσωπικά θαύμασα τον λόγο σας μέσα από την διακαναλική, έχοντας το Θάρρος να πείτε αρκετά πράγματα τα οποία θήγουνε το πολιτικό κατεστημένο και αναδεικνύουν την αλήθεια. Αλλά μην τα παρατάτε, ούτε ως ΄΄ αλλά δεν'' όπως μου ξεκινήσατε το απόσπασμα από το μήνυμα της Παράταξης σας. Δεν αμφισβητώ τον Ελληνορθόδοξο Αγώνα σας! Απλά τον επιζητώ πιο έντονα!

    Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σας.! Θα επιμείνω ως ένας εκ των 34.000 ψηφοφόρων σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέσατε πολλά θέματα αλλά θα σας απαντήσω δανειζόμενος από τον Πρόεδρός μας μια φράση: "Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" σε καμία περίπτωση δεν θα παύσει να υπάρχει ως Παράταξη, αλλά μέρα με την ημέρα θα βαθαίνει η εργασία της διαφωτίσεως του λαού μας για την ιστορία και το πνεύμα της Ρωμηοσύνης με τη δημιουργία ειδικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων κυβερνητικής."

    Αυτό δείχνει το πνεύμα της Παρατάξεώς μας: Συνεχιστές του έργου του Ιωάννη Α. Καποδίστρια. Το πρώτο που έκαμε στην καμένη Ελλάδα, ήταν να χτίσει σχολεία! Να αναστήσει την Παιδεία του Έθνους! Αποτέλεσμα; Μέσα σε τρία χρόνια έστησε το Ελληνικό κράτος που αντέχει στην πολιορκία των επί 200 αθέων πολιτικών του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ανάσταση που πραγματοποίησε ο Ιωάννης Καποδίστριας στην παιδεία, στην διοίκηση, στον στρατό, ακόμα και στο Έθνος, αφού χάραξε τα σύνορα του ως ανεξάρτητο κράτος, θεωρείτε αλλά και είναι ανεκτίμητη και μοναδική από τους περισσότερους θέλω να πιστεύω.!

    Περιμένω λοιπόν, ως νέος γνώριμος της παρατάξεως σας, τα''ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια κυβερνητικής''! Ελπίζω να κοινοποιούνται διαδικτυακά ώστε να μπορέσω να τα μάθω! Ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας. Καλό βράδυ και καλή συνέχεια στον αγώνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άξιοι συνέλληνες, συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα σας, με την ευλογία του Κυρίου μας και με φάρο τον φωτισμένο Κυβερνήτη μας!...
    Εμείς οι 34.000 είμαστε στο πλάι σας!
    Με τιμή
    ένας ψηφοφόρος που σας γνώρισε πριν από λίγες μέρες...

    Είθε το Φως του Χριστού να βάλει τέλος στο συλλογικό λήθαργο, να αφυπνίσει τις συνειδήσεις των συμπατριωτών μας και να σημάνει την αναγέννηση της Ρωμιοσύνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή