Ο κόσμος χάνεται κι αυτοί μετρούν το ύψος τους! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/09/2015

Ο κόσμος χάνεται κι αυτοί μετρούν το ύψος τους!

Προφανώς κάποιος αποφάσισε να διασκεδάσει σε βάρος μας! Ο τόπος καίγεται μεταφορικά και κυριολεκτικά (πριν από λίγο οι αναρχικοί έκαψαν και πάλι αυτοκίνητα έξω από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων) και οι δύο βασικοί "μνηστήρες" του πρωθυπουργικού θώκου αντιπαρατίθενται για το εάν η ΕΡΤ έδειξε τον ένα πιο ψηλό ή τον άλλο!

Το πρόβλημά σας, κύριοι, δεν είναι η ΕΡΤ, ούτε ο τρόπος με τον οποίο καλύπτει τις συνεντεύξεις σας, αλλά η απίστευτη μικροπρέπεια και ο complexισμός (ζητώ συγνώμη για την κακοποίηση Ελληνικών και Αγγλικών) που εκφράζεται σε κάθε κίνηση και δήλωσή σας.

Καταστρέψατε τον τόπο και έχετε το κουράγιο να τσακώνεστε δημόσια για τόσο γελοία και ποταπά ζητήματα, όπως είναι το ύψος σας, μονοπωλώντας τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο; Στην λύση και στο υπαρκτό ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο, δίνετε με το σταγονόμετρο και με μετρημένα τα δευτερόλεπτα τον ελάχιστο δυνατό χρόνο για να επικοινωνήσει με τους δυστυχισμένους Έλληνες που η πολιτική σας έχει απελπίσει! Εσείς, από την άλλη, σπαταλάτε ώρες και ημέρες ακατάσχετης φλυαρίας που είναι κενή περιεχομένου και στερείται παντελώς αξιοπρέπειας και σοβαρότητος!

Δεν υπάρχει πολιτικός λόγος, ούτε πολιτικό πρόγραμμα σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, παρά μόνο στείρα αντιπαράθεση. Όλοι συνωστίζονται για να πάρουν μία θέση στην επόμενη οικουμενιστική κυβέρνηση που θα διορίσει το Ένα τοις εκατό στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι αναζητούν μια θέση στην αντιπολίτευση που εκ προοιμίου θα στηρίξει την παγκοσμιοποιημένη πολιτική της κυβερνήσεως που θα προκύψει.

Όλοι οι πολιτικάντηδες σπεύδουν να δηλώσουν πρόθυμοι να ακολουθήσουν τα βήματα και την τακτική που δηλώνει την πλήρη υποταγή στην δυτική βούληση, που με την σειρά της ήδη προετοιμάζεται για την νέα λεηλασία της Ελλάδος που θα ξεκινήσει με την συνεδρίαση του ερχόμενου eurogroup, στις 5 Οκτωβρίου 2015.

Αυτή η άδικη και ανάξια της ιστορίας της Ελλάδος πολιτική κατάσταση πρέπει να ανατραπεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2015! Η Ελλάδα μας πρέπει και πάλι να επιλέξει το ήθος και την αξιοπρέπεια, χαστουκίζοντας και αποβάλλοντας την ανεντιμότητα και την ανηθικότητα!

Στις 5 Ιουλίου είπαμε ΟΧΙ στην πολιτική της Ε.Ε. και στην παρατεταμένη λιτότητα! Στις 20 Σεπτεμβρίου πρέπει να πούμε ΟΧΙ σε αυτούς που μας αγνόησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου