Η Δύση δημιουργεί τους (λαθρο)μετανάστες - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/08/2015

Η Δύση δημιουργεί τους (λαθρο)μετανάστες

Σύσσωμος ο δυτικός Τύπος κατηγορεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας των Τσέχων, Miloš Zeman, διότι δεν ασπάζεται την άποψη τους αναφορικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη. Ο Τσέχος πρόεδρος ήταν καταπέλτης εναντίον της τακτικής που ακολουθεί η Δύση στην Μέση Ανατολή, η οποία είναι και η αιτία που γέννησε αυτό το μαζικό κύμα μετανάστευσης παγκοσμίως.

«Το σημερινό κύμα της μετανάστευσης [στην Ευρώπη] έχει τις ρίζες της στην τρελή ιδέα [των ΗΠΑ] να εισβάλουν στο Ιράκ το οποίο φερόταν πως κατείχε όπλα μαζικής καταστροφής, αλλά τίποτα δεν βρέθηκε», δήλωσε ο Zeman σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Τσεχίας, Blesk.

Ο πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας κατηγόρησε και την Ευρωπαϊκή Ένωση λέγοντας πως «δεν είναι μόνον οι Ηνωμένες Πολιτείες που ευθύνονται για αυτό, με δεδομένο το ότι και ορισμένα κράτη-μέλη της Ε.Ε. συντόνιζαν τις επιχειρήσεις εναντίον της Λιβύης».

Ο Zeman έχει απόλυτο δίκιο σε ότι λέει σχετικά με τον δυτικό ιμπεριαλισμό που εντελώς αλαζονικά αυτοανακηρύσσεται σε κριτή της οικουμένης και παρεμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη σκορπώντας βία, πολέμους, ανασφάλεια και αίμα. Ο αμοραλισμός που χαρακτηρίζει την Δύση ευθύνεται για το ότι σήμερα έχει αναζωπυρωθεί σε παγκόσμια κλίμακα το πάθος των ισλαμιστών που για πολλά χρόνια ήταν περιορισμένο αποκλειστικά και μόνο στις μουσουλμανικές χώρες.

Η Δύση και το εντελώς παράλογο σχέδιό της για μια οικουμενιστική ενιαία πραγματικότητα έχει ανακατέψει τον πλανήτη, έχει εξάψει τα πάθη, έχει μεγαλώσει τις διαφορές μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων, έχει διχάσει τα έθνη ακόμα και στο εσωτερικό τους, έχει κορυφώσει τον ρατσισμό και τελικά έχει επιβάλλει φασιστικά έναν παγκόσμιο "δημοκρατικό" ολοκληρωτισμό που οδηγεί τον κόσμο στο μίσος και στην τρέλλα.

Δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει η πορεία την οποία ακολουθεί ο πλανήτης και ολόκληρος ο κόσμος. Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι θα πρέπει να ασχοληθούμε με το πως θα αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα μας. Δεν μπορούμε να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να παρασυρθεί και η Ελλάδα μας από την χιονοστοιβάδα των συνεπειών των χειρισμών της Δύσης. Η Ελλάδα οφείλει να δώσει και πάλι το παράδειγμα, αλλά πρώτα πρέπει να καθαρίσει τον "οίκο" της από το σάπιο πολιτικό δυτικό σύστημα. Αν γίνει αυτό, η συνέχεια είναι εξαιρετικά απλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου