Τα παιδιά της Ευρώπης υβρίζουν την πίστη μας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/05/2015

Τα παιδιά της Ευρώπης υβρίζουν την πίστη μας!

Δεν έχουμε λόγο να αναρωτιόμαστε γιατί σαν έθνος πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, όταν στο Ελληνικό κοινοβούλιο έχουν εκλεγεί "κομματάκια" και αποκόμματα ανόητων και φασιστικών ιδεολογιών που προβάλλουν την Ευρώπη σαν την πατρίδα τους και ονειρεύονται την Ελλάδα μας σαν ένα παράρτημα της σάπιας νοοτροπίας της Δύσης.

Το απόκομμα της φασιστικής αθεϊστικής προπαγάνδας των Ευρωπαϊκών ιδεοληψιών, εξέδωσε χτες (11/5/2015) μια φαιδρή και ανίερη ανακοίνωση που φανερώνει ολοκάθαρα το πολύ χαμηλό πολιτικό (και όχι μόνο) επίπεδο της χώρας μας. Η ειρωνική υπογραφή "τομέας τελετών και παρελάσεων" μαρτυρά πως αυτοί οι άνθρωποι(;) έχουν μπερδέψει την πολιτική με την χαμηλού επιπέδου σάτιρα.

«Το Ποτάμι χαιρετίζει την κυβερνητική απόφαση να γίνει με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας. Επίσης θεωρεί τομή για την υγεία την περιφορά και έκθεση των λειψάνων για προσκύνημα σε κρατικά νοσοκομεία. Μπορεί οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες να μην είχαν συμπεριληφθεί (από λάθος;) στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, εναρμονίζονται όμως απόλυτα με τις πανθομολογούμενα εύστοχες προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Σημείωση: Θεωρούμε βέβαια δεδομένο ότι η νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας θα τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής από το κανάλι της Βουλής, εν ανάγκη να διακοπεί για λίγο η μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας».

Αυτοί οι υβριστές της πίστεως εκλέχθησαν βο(υ)λευτές από τον Ελληνικό λαό και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους! Αυτό θέλουμε, τελικά, για την Ελλάδα μας; Να εκφράζεται μέσα από ένα πολιτικό σύστημα που περιφρονεί και γελοιοποιεί την πίστη που την κράτησε και την κρατά ανέπαφη τόσους αιώνες; Αυτή είναι η σημερινή άποψη των Ελλήνων για τους αγίους της Εκκλησίας που παρότι δεν έχουν κανένα λόγο να ενδιαφέρονται για την χώρα μας, εντούτοις αγρυπνούν περιφρουρώντας αυτήν και εμάς;

Πρέπει να σοβαρευτούμε άμεσα, γιατί το τέλος του έθνους είναι προ των πυλών κι αυτό όχι γιατί κάποιοι το επιβουλεύονται και θέλουν να το κατακτήσουν! Το τέλος της Ελλάδας φτάνει εξαιτίας της αδιάφορης στάσης των πολιτών της. Το τέλος της Ελλάδας θα σημάνει όταν επικρατήσει το αθεϊστικό και υβριστικό περί τα Θεία πνεύμα, που ποτέ δεν ήταν χαρακτηριστικό της πατρίδας μας. Το τέλος της Ελλάδας θα το καθορίσει η αδιαφορία μας σε τέτοια γεγονότα.

Ακόμα και η κυβέρνηση που είναι δηλωμένης αθεϊστικής ιδεοληψίας, δείχνει σεβασμό στην πίστη του έθνους! Τα "Ευρώπουλα" του παραποτάμου της Ευρωπαϊκής βρώμας και σήψης, τι θέλουν να παραστήσουν;

Αυτή τη στιγμή είναι επιτακτική η ανάγκη για την ηχηρή αποδοκιμασία του πνεύματος που εξέφρασε αυτή η κατασκευασμένη και Ευρωπαϊκά υποκινούμενη "πολιτική" κίνηση. Το θέατρο σκιών που εγκατέστησε η Ευρώπη στην πατρίδα μας πρέπει να αποκαλυφθεί, ρίχνοντας άπλετο φως πάνω στις προθέσεις του.

Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για αδράνεια! Όπως έλεγαν οι μητέρες των προγόνων του παππού μου ξεπροβοδίζοντας τους γιους τους που πήγαιναν στον πόλεμο: «ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς» θα σε περιμένω ή μ' αυτή [την ασπίδα, νικητή], ή πάνω σ' αυτή [την ασπίδα, νεκρό].

2 σχόλια:

  1. Βασίλης Μακρής12 Μαΐου, 2015 13:25

    Τι είναι το "ποτάμι" ; Ένας εσμός πλεγματικών, απαίδευτων, ακαλλιέργητων, νεοφιλελεύθερων, μισελλήνων, φανατικών του "life-style", και κυρίως υστερικών αντορθόδοξων. Το πρόβλημα έγκειται στα κριτήρια με τα οποία το εκλογικό σώμα σταθμίζει την ψήφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι το Ποτάμι θα ήταν χειρότερο απο το Σύριζα δεν το περίμενα... Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή