Τι είναι χειρότερο; Το Ισλάμ ή η Δύση; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/01/2015

Τι είναι χειρότερο; Το Ισλάμ ή η Δύση;

Τα πρόσφατα γεγονότα της σφαγής στην εφημερίδα Charlie Hebdo στη Γαλλία, μας προβληματίζουν ιδιαίτερα δεδομένης της αγριότητας του συμβάντος. Πριν από καιρό έγραφα για το λάθος που κάνει η Δύση θεωρώντας ότι μπορεί να έρθει σε συνδιαλλαγή με τις μουσουλμανικές χώρες. Όπως είχα τονίσει και τότε, τα δολάρια των μουσουλμανικών αγορών εξαγόρασαν και αλλοίωσαν ακόμα περισσότερο την ανερμάτιστη Δύση και τον παρακμάζοντα πολιτισμό της. Αλλοίωσαν το φρόνημα και τον εθνολογικό χαρακτήρα των περισσότερων Ευρωπαϊκών κρατών και ταυτόχρονα μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν, γενιές γενιτσάρων μουσουλμάνων, Ευρωπαίων πολιτών, που τρέφουν απίστευτο μίσος εναντίον της Ευρώπης.

Οι ανατολίτες εν γένει, κατά κοινή ομολογία των ανθρώπων που έχουν συναναστραφεί και ζήσει μαζί τους, είναι τεμπέληδες και βαρύθυμοι. Αυτό δεν συνάδει με την αγριότητα που επιδεικνύουν οι φανατικοί ισλαμιστές που σφαγιάζουν αδιακρίτως και με πρωτοφανή αγριότητα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη. Υπάρχει όμως εξήγηση του φαινομένου: Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, οι φανατικοί ισλαμιστές και κυρίως οι δράστες των αιμοσταγών γεγονότων, είναι όλοι εκπαιδευμένοι στη Δύση! Στη Δύση εκπαιδεύονται γιατί εξυπηρετούν δικά της σχέδια, άλλοτε εν γνώσει τους και άλλοτε όχι.

Οι Δυτικοί έχουν την αλαζονεία και την ψευδαίσθηση πως μπορούν να ελέγξουν όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθνη. Καθημερινά διαπιστώνουν με φρίκη πως αυτό δεν ισχύει, διαπιστώνουν με τρόμο πως η κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις ξεφεύγει από τον έλεγχό τους αλλά παρά ταύτα εξακολουθούν την ίδια τακτική. Η Δύση όπλισε και εκπαίδευσε τους ισλαμιστές, όπως επίσης η Δύση ήταν αυτή που αποπειράθηκε και επιχείρησε την πρόσμιξη τους με τους Ευρωπαίους, δημιουργώντας ανθρώπους που δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία, ούτε ιδανικά.

Η Ευρωπαϊκή αδιαλλαξία και η σκληρότητα σε συνδυασμό με τον φανατισμό και τη βαρβαρότητα που προστάζει μια κοσμοθεωρία όπως του Ισλάμ, έχει δημιουργήσει την γενιά των ανθρώπων-διαβόλων που με απάνθρωπη αγριότητα επιδίδονται σε βαναυσότητες και αιματοκύλισμα που όμοιό του έχει πολλούς αιώνες να βιώσει η ανθρωπότητα. Οι Δυτικοί νόμισαν πως ακολουθώντας αυτή την τακτική θα μπορούσαν να νομιμοποιηθούν για τις επεμβάσεις τους στην Μέση Ανατολή και στις πλούσιες χώρες σε παραγωγή πετρελαίου. Δεν υπολόγισαν, όμως, την ανεξέλεγκτη δύναμη του φανατισμού και του παραλογισμού που χαρακτηρίζει τους οπαδούς του Ισλάμ.

Ποτέ δεν είδα με καλό μάτι την πρόσμιξη και το ανακάτεμα των λαών. Ποτέ δεν συμπάθησα και δεν υποστήριξα την προσπάθεια πολλών να "ενώσουν" ετερόκλητους λαούς και κουλτούρες. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η Ευρώπη, αν και εφόσον θέλει να επιβιώσει, είναι ο πλήρης διαχωρισμός της από κάθε Ισλαμιστικό στοιχείο. Το Ισλάμ στη Δύση πρέπει να ταυτιστεί με την τρομοκρατία και να διωχθεί εξίσου. Το Ισλάμ πρέπει αυστηρά να περιοριστεί στις χώρες της προέλευσής του και να μην έρχεται επ' ουδενί τρόπο και για κανένα λόγο σε επαφή και συναλλαγή με την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι θρησκευτικές και οι πολιτισμικές διαφορές των ανθρώπων είναι αποδεκτές όταν και αν μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς η μία να αλλοιώνει ή να απορροφά την άλλη. Αυτός ο κανόνας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπεριλάβει το Ισλάμ που θέτει ως προϋπόθεση της ύπαρξής του τον αφανισμό των αντιφρονούντων.

Η Δύση με την αποικιοκρατική πολιτική και τον παρεμβατισμό της άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και γι' αυτό ... την πήρε και την σήκωσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου