Η ηθική στην Ελλάδα όπως την θέλει ο Guardian - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/09/2014

Η ηθική στην Ελλάδα όπως την θέλει ο Guardian

Συνεχίζοντας την τακτική του που αποσκοπεί στην επιβολή μιας νέας ηθικής και στην Ελλάδα, ο Guardian σε σημερινό (8/9) του δημοσίευμα παρουσιάζει την χώρα μας ως μία τριτοκοσμική χώρα την οποία κατοικούν απολίτιστοι και βάρβαροι άνθρωποι. Στο Ελληνικό κοινοβούλιο δεν μας έχουν συνηθίσει σε σωστές τοποθετήσεις. Την μοναδική σωστή που προσωπικά άκουσα τα τελευταία χρόνια, ο Guardian την θεωρεί «χαμηλού επιπέδου που εγείρει την ανησυχία πως ο νόμος αντί να αποτρέψει τα "εγκλήματα μίσους" θα επιτρέψει την άνθιση της βίας». Το "χαμηλό επίπεδο" κατά τον Guardian είναι η απορία που εξέφρασε Έλληνας βουλευτής: «στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που αναγνωρίζουν την παιδεραστία! Θέλετε να το υιοθετήσουμε κι αυτό;» Το ποιος έχει το χαμηλό επίπεδο θα το αφήσω στην κρίση σας. Δεν υποστηρίζω ούτε τον βουλευτή, ούτε το κόμμα του μιας και μας χωρίζει μια πολιτική άβυσσος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πετάξω το μυαλό μου στα σκουπίδια και δεν θα αναγνωρίσω την αλήθεια του ερωτήματός του!

Ο προβοκάτορας Guardian συνεχίζει το μάθημα της ηθικής στην χώρας μας, φιλοξενώντας και χρησιμοποιώντας δηλώσεις δύο ανθυποκουλτουριάρηδων αριστεριστών που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι η επιλεκτική υπεράσπιση των "αδυνάτων". Ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζονται πως ο αντιρατσιστικός νόμος καλύπτει μόνο κατ' όνομα τους ομοφυλόφιλους και τους μετανάστες, τη στιγμή που από το 2012 έχουν καταγραφεί περισσότερες από 400 ρατσιστικές επιθέσεις. Δεν έχουν όμως την ίδια ανησυχία για όλους όσοι σφαγιάζονται καθημερινά από τους φανατικούς ισλαμιστές, ούτε τους απασχολεί η βία και η καταπίεση που βιώνουν οι Έλληνες στην κατεχόμενη Κύπρο, στην Β. Ήπειρο, στη Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου. Δεν τους είδα να απασχολούνται για την πλήρη απομόνωση των κατοίκων των ακριτικών περιοχών και ειδικά των νησιών της πατρίδας μας. Το μέλημά τους είναι οι πάσης φύσεως σεξουαλικά αποπροσανατολισμένοι και οι λαθρομετανάστες. Επαναλαμβάνουν κουραστικά και διαρκώς το ότι «έχουμε καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Ο νόμος εξακολουθεί να πιστεύει πως αυτοί οι άνθρωποι είναι δεύτερης κατηγορίας στην κοινωνίας». Ποιοι και γιατί μας καταδίκασαν; Η Ευρώπη της ανωμαλίας, του αμοραλισμού, της αισχρότητας, του ψέμματος και του αιματοκυλίσματος!

Το τραγικό της υποθέσεως είναι πως σύσσωμος ο ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος στη χώρα μας ασπάζεται τις φαιδρότητες του Guardian μαρτυρώντας έμπρακτα πως η Ελλάδα απώλεσε την ταυτότητά της. Κάποια από αυτά, μάλιστα, δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο, όπως μία ηλεκτρονική εφημερίδα γνωστή για το εξαιρετικά χαμηλό της επίπεδο, την αναξιοπιστία της, την πολιτική που ακολουθεί υπέρ των πάσης φύσεως διεστραμμένων, την προπαγάνδα υπέρ των θέσεων των ΗΠΑ και της Ε.Ε., η οποία έγινε "βασιλικότερη του βασιλέως" προσθέτοντας ψευδώς αναφορά του Guardian στην Ορθόδοξη εκκλησία.
Το ακόμα τραγικότερο είναι πως οι πολιτικάντηδες που διαφεντεύουν τον τόπο έχουν λάβει σαφή εντολή από τον Nils Muiznieks, επίτροπο της Ε.Ε. για τα "ανθρώπινα" δικαιώματα: «η αναφερόμενη αύξηση των ομοφοβικών επιθέσεων και η συνέχιση των ρατσιστικών εγκλημάτων μίσους στην Ελλάδα σηματοδοτούν την επείγουσα ανάγκη η Ελλάδα να υιοθετήσει και να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη νομοθεσία προκειμένου να εξαλειφθούν οι επιθέσεις μισαλλοδοξίας, της ρητορικής του μίσους και της βίας στη χώρα».

Βλέπετε η σύγχρονη Ευρώπη κατοικείται και προστατεύει τους διεστραμμένους, τις μειοψηφίες, τους προβληματικούς, τους περιθωριακούς, τους λαθρομετακινούμενους "ανθρώπους" και μισεί θανάσιμα τα "ανθρωποειδή" που αναζητούν την ηθική, την τιμιότητα, την ελευθερία της έκφρασης και κυρίως έχουν ένα μεγάλο ελάττωμα: είναι φυσιολογικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου