Το Ισραήλ διασχίζει τη Παλαιστίνη κλέβοντας και δολοφονώντας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/08/2014

Το Ισραήλ διασχίζει τη Παλαιστίνη κλέβοντας και δολοφονώντας

Αν σας είχαν φανεί υπερβολικά όλα όσα έγραψα για τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, σας προτρέπω να διαβάσετε το άρθρο του dr. Paul Craig Roberts στο ίδιο θέμα και το οποίο σας παραθέτω σε δική μου μετάφραση εμπλουτισμένη με σχολιασμό και επισημάνσεις που θεωρώ πως πρέπει να γίνουν επί του κειμένου. Ο Roberts δεν χαρίζεται και μιλάει έξω από τα δόντια κατηγορώντας ευθέως τους Ισραηλινούς ότι αφανίζουν τον Παλαιστινιακό λαό. Παραλληλίζει μάλιστα την τακτική των Ισραηλινών στους Παλαιστινίους με αυτή των Αμερικανών στους αυτόχθονες Ινδιάνους.

Για ακόμα μια φορά καταφέρεται εναντίον των μέσων ενημερώσεως και την βρώμικη προπαγάνδα τους. Τα χαρακτηρίζει με τον πολύ πετυχημένο δικό του όρο "presstitute" που προέρχεται από τον συνδυασμό των δύο Αγγλικών λέξεων "press" (Τύπος) και "prostitute" (πόρνη). Στηλιτεύει τον άνανδρο τρόπο με τον οποίο καλλιεργούν λανθασμένα την κοινή γνώμη διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα και τα αθώα θύματα σε επικίνδυνα "φίδια".



«Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των Παλαιστινίων που έχουν υποστεί Ισραηλινή επίθεση, τι βλέπετε; Βλέπετε άοπλους ανθρώπους να κλαίνε, να κρατούν νεκρά παιδιά στην αγκαλιά τους και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο. Ποτέ δεν θα δείτε ένα αποφασιστικό ένοπλο λαό έτοιμο να αποκρούσει την επόμενη Ισραηλινή επίθεση. Βλέπετε κατεστραμμένα νοσοκομεία, σχολεία και συγκροτήματα διαμερισμάτων και τους Παλαιστίνιους με δάκρυα στα μάτια και χωρίς όπλα». Η δική μας πέτρινη καρδιά τι πρέπει να δει για να κλάψει ή έστω να ενδιαφερθεί για τον άδικο πόνο τόσων ανθρώπων;

1 σχόλιο: