Η δικτατορία της Ελληνικής "δημοκρατίας"

Είναι οριστικό: Το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου το Γ’ θερινό τμήμα της Βουλής θα ψηφίσει την κατάργηση της ελευθερίας της έκφρασης. Με το πρόσχημα της καταπολέμησης του "ρατσισμού" πρόκειται να γίνουν οι πιο ρατσιστικές διώξεις και θα υπάρξει η πιο στυγνή μορφή στέρησης της ανθρώπινης ελευθερίας και έκφρασης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το νομοσχέδιο θα τιμωρεί αυστηρά την άρνηση του ολοκαυτώματος (δεν μπορώ να καταλάβω την γραφή με κεφαλαίο το "Ο". Δεν πρόκειται, όσο ξέρω,για θεότητα αλλά για ένα γεγονός), θα προβλέπει μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση για ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους ως θύματα ρατσιστικής βίας. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, δεν πρόκειται να τιμωρούνται από το νομοσχέδιο οι ανιστόρητοι προδότες που χαρακτηρίζουν την Μικρασιατική καταστροφή ως "συνωστισμό", δεν θα τιμωρηθεί κανείς για το ότι αγνοεί ή/και αποσιωπά την γενοκτονία των Ποντίων, δεν θα τιμωρηθεί κανείς όταν προσβάλλει βάναυσα την πίστη και τις παραδόσεις του έθνους μας. Αυτό που ενδιαφέρει την συγκυβέρνηση της παρακμής αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα εντός και εκτός βουλής με δεδομένο ότι όλα ανεξαιρέτως χρηματοδοτούνται από ξένα συμφέροντα είναι να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των χορηγών τους. 

Πριν προχωρήσω στα σημεία που επικεντρώνεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο θέλω να τονίσω το γεγονός πως μέλημα της κυβέρνησης είναι η χώρα να εναρμονιστεί με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Η υπαλληλική κυβέρνηση, υποτελής ούσα, ακολουθεί τις προσταγές της παρακμάζουσας Δύσης, την ώρα που η Τουρκία γιγαντώνεται συνάπτοντας σχέσεις και συνεργασία με τη Ρωσία. Η Ελλάδα προστατεύει τις πάσης φύσεως μειονότητες, τους ανώμαλους, τους ακραίους, τους εγκάθετους, τους προδότες, τους ανιστόρητους, τους λαθρομετανάστες και τους διεστραμμένους ενώ η Τουρκία προστατεύει μόνο τους πολίτες της!

Τα κύρια σημεία στα οποία επικεντρώνεται το νομοσχέδιο είναι: 
(Α) Εισάγονται νέες ρυθμίσεις με κορυφαία τη νομική προστασία των ομοφυλόφιλων ως θύματα ρατσιστικής βίας. Είναι μια ρύθμιση που ζητούσε επίμονα το ΠΑΣΟΚ και του έχουν δοθεί οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις, από πλευράς ΝΔ, πως θα περιλαμβάνεται στο τελικό κείμενο που θα φτάσει στη Βουλή. Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ" στο τελικό κείμενο του νόμου θα προβλέπεται ρητά «η ποινική προστασία του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλλου προσώπου ή ομάδων προσώπων από την εις βάρος τους μετακίνηση βίας ή μίσους».
(Β) Το νομοσχέδιο προβλέπει ρητά την αυστηρότερη ποινική μεταχείριση για τους αρνητές του ολοκαυτώματος όπως είχε διαβεβαιώσει την Εβραϊκή κοινότητα εντός και εκτός συνόρων ο πρωθυπουργός. Προσέξτε τώρα διατύπωση της εφημερίδας που εκφράζει τους κυβερνώντες: «[...] ενώ φαίνεται πως τα δυο κυβερνητικά κόμματα ξεπερνούν το σκόπελο για τις γενοκτονίες καθώς ορίζεται ότι η παραβατική συμπεριφορά των αρνητών του ναζισμού και όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα ή τις γενοκτονίες θα πρέπει να συνδέονται με την υποκίνηση βίας ή μίσους [...]». Αποτελεί "σκόπελο" για την κυβέρνηση το θέμα των γενοκτονιών (Ποντίων, Κυπρίων, Κούρδων, Αρμενίων), ενώ αντίθετα είναι πρωτεύον μέλημά της η διαφύλαξη της μνήμης του ολοκαυτώματος! Μη ξεχνάτε ποιος είναι ο βασικός χρηματοδότης των κομμάτων και των πολιτικών.

Με πολύ "δημοκρατικό" τρόπο το υπό κατάρρευση πολιτικό σύστημα της χώρας μας θα κλείσει το στόμα των αντιφρονούντων προβλέποντας πέραν της νομικής ευθύνης, πρόστιμα από 10.000€ έως 100.000€, καθώς επίσης και αποκλεισμό από επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, δημόσιους διαγωνισμούς κλπ.

Καλώς ορίσατε στην "δημοκρατικά" χουντική Ελλάδα του 2014: Η ελευθερία της σκέψης και του λόγου σας είναι αυστηρά απαγορευμένη. Εκ της "Ελληνικής" συγκυβερνήσεως!

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΡΩΜΗΟΣ13 Αυγούστου, 2014 11:26

    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=O2x1LYBgNu8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.