Τα στοιχεία-φάρσα των Αμερικανών - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

29/07/2014

Τα στοιχεία-φάρσα των Αμερικανών

Μετά από πολύ καιρό και αφού αγνόησαν επί μακρόν τις επανειλημμένες προτροπές της Ρωσικής πλευράς να δημοσιοποιήσουν οι Η.Π.Α. τις εικόνες των δορυφόρων τους στο σημείο και την ώρα του δυστυχήματος του Μαλαισιανού αεροσκάφους, οι Η.Π.Α. προχτές προχώρησαν σε μια δημοσιοποίηση-παρωδία που προσβάλλει καίρια τον κοινό ανθρώπινο νου και την λογική ακόμα και του πιο αφελούς υποστηρικτή τους.

Ο Dr. Paul Craig Roberts στο άρθρο του με τίτλο "Άλλη μια φάρσα του State Department;" ("Another State Department Hoax?") με τον απλό και λιτό του τρόπο κατακεραυνώνει την Αμερικανική πλευρά και το κακόγουστο αστείο της σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση.



Είναι προφανές πως οι Αμερικανοί παίζουν αυτό το εξόφθαλμα προκλητικά στημένο παιχνίδι γιατί πολύ απλά στηρίζονται, όπως λέει και ο Roberts, στο αφελές "κοινό" που έχουν παγκοσμίως. Οι απανταχού εξαγορασμένοι πολιτικάντηδες και οι σε επικίνδυνο βαθμό αφελείς ψηφοφόροι τους σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη ηγετών ανά την υφήλιο, συγκροτούν το puzzle της χαοτικής εικόνας του πλανήτη σήμερα. Αυτό αποτελεί προσωπικό μου συμπέρασμα και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσει μαζί μου όποιος έχει άλλη θεώρηση. Να διευκρινίσω επίσης πως οι επισημάνσεις στην μετάφρασή μου, είναι δικές μου και όχι του Dr. Roberts. Τέλος, για την άρτια ενημέρωσή σας οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν μέσα από την φαρσοκωμωδία των Η.Π.Α. βρίσκονται εδώ, εδώ και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου