Το μέλλον του κόσμου εξαρτάται από την επικράτηση της διπλωματίας του Putin έναντι της ωμής βίας των Η.Π.Α. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/06/2014

Το μέλλον του κόσμου εξαρτάται από την επικράτηση της διπλωματίας του Putin έναντι της ωμής βίας των Η.Π.Α.

"Το μέλλον του κόσμου εξαρτάται από την επικράτηση της διπλωματίας του Putin έναντι της ωμής βίας των Η.Π.Α.". Όταν αυτό το ισχυρίζεται όχι κάποιος τυχαίος αλλά ο Dr. Paul Craig Roberts, τότε καταλαβαίνει κανείς το πόσο κρίσιμες είναι οι μέρες που διανύουμε. Συνεχίζοντας τα όσα έχει ήδη εκτιμήσει στα σπουδαία τελευταία άρθρα του, ο Roberts παραχώρησε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο "The voice of Russia" και στην Ekaterina Kudashkina, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουνίου 2014. Το ηχητικό της συνέντευξης βρίσκεται σε δύο μέρη (πρώτο και δεύτερο), ενώ η απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη βρίσκεται ολόκληρη εδώ.

Στην συνέντευξη αναφέρει ότι η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση του ISIL είναι εργαλείο των Η.Π.Α. όπως και όλες οι ισλαμιστικές οργανώσεις που έχουν αιματοκυλίσει την Μέση Ανατολή. Τακτική των Η.Π.Α. είναι να μην υπάρχουν ισχυρές κυβερνήσεις στα κράτη που επιδιώκουν να ελέγχουν, αλλά μόνο αντιμαχόμενες φατρίες όπως συμβαίνει στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη, γεγονός που τους επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο της περιοχής. Είναι σαφής ως προς αυτό λέγοντας ότι: "Θέλω να πω, όλοι έχουν κάτι που δεν θα ήθελαν να μαθευτεί. Χρησιμοποιούν λοιπόν την δωροδοκία, πακτωλούς χρημάτων. Κατ' αρχήν, η Washington εξαγοράζει όλους τους ξένους ηγέτες. Αν μπορέσει να κρατήσει κανείς, τον ανατρέπουν, όπως τον Saddam Hussein Abd al-Majid al-Tikriti, ή τον Muammar Abu Minyar al-Qaddafi. Αρκετοί στην Νότιο Αμερική έχουν απλώς δολοφονηθεί, γιατί αρνήθηκαν να υπακούσουν".

Τόνισε το πλεονέκτημα και την ουσιαστικά απεριόριστη ισχύ που δίνει στις Η.Π.Α. το ανεξέλεγκτο τύπωμα του δολαρίου και ότι η Κίνα και η Ρωσία πρέπει να βιαστούν να γκρεμίσουν το δολάριο από την θέση του αποθεματικού παγκόσμιου νομίσματος εάν θέλουν να χτυπήσουν καίρια την ισχύ της WashingtonΔήλωσε ακόμα πως οι Η.Π.Α. ελέγχονται πλήρως από πέντε με έξι εταιρείες που δεν έχουν συγκεκριμένη πατρίδα ή ιδεολογία αλλά, όμως, έχουν συμφέροντα που πηγάζουν και εξαρτώνται από την ισχύ που έχουν οι Η.Π.Α. και για αυτό είναι διατεθειμένες να αιματοκυλίσουν ολόκληρο τον πλανήτη προκειμένου να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.

Σε ότι αφορά στους Ρώσους επανέλαβε πολλές φορές την υπομονή και την ψυχραιμία που επιδεικνύουν σε δύσκολες καταστάσεις φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την επίθεση των Αμερικανών στην Ουκρανία κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Sochi. Επιβεβαιώνει το ότι οι ΗΠΑ παραβίασαν όλες τις συμφωνίες που είχαν υπογράψει με τον Gorbachev για την μη επέκταση του NATO σε χώρες που βρίσκονται κάτω από τη Ρωσική επιρροή για να καταλήξει στο ότι η ελπίδα του πλανήτη είναι η επικράτηση της διπλωματίας του Putin έναντι της ωμής βίας των Η.Π.Α., κάτι που προσωπικά το εύχομαι ολόψυχα!

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...........ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή