Τα παιδιά που με έκαναν περήφανο ΞΑΝΑ! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/06/2014

Τα παιδιά που με έκαναν περήφανο ΞΑΝΑ!

Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά! Έγραψα και στο παρελθόν, το επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά! Γιατί τα παιδιά αυτά με κάνουν διαρκώς περήφανο επειδή είναι ζωντανά, δεν καταθέτουν τα όπλα, είναι απαλλαγμένα από κόμπλεξ και προκαταλήψεις, είναι ανήσυχα και τολμηρά, δεν φοβούνται την απομόνωση των ανώριμων συνομηλίκων τους, είναι πολύ πιο ώριμα από ότι είναι πολλοί μεγαλύτεροι τους στην ηλικία!

Πριν λίγο μου έστειλαν ένα κείμενό τους με τίτλο: «Η δική μας άποψη» και το οποίο χωρίς δεύτερη σκέψη, το μοιράζομαι με περίσσια περηφάνια και χαρά μαζί σας:

"Σε αυτό το σημείο νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την δική μας άποψη, των νέων της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μεγάλος προβληματισμός και συζήτηση στον χώρο μας όσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών διότι περιμέναμε ένα πιο αφυπνιστικό μήνυμα από τους συμπολίτες μας ή τουλάχιστον ένα δείγμα ότι θέλουμε να αλλάξει η σάπια κατάσταση στην πατρίδα μας. Αλλά δεν πτοούμαστε! Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το μέλλον μας παλεύοντας στο παρών που κάποιοι μας καταστρέφουν με ιδιαίτερη μαεστρία. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;

Η πολιτική διακήρυξη της Παράταξης μας βρίσκει σε όλα σύμφωνους κι επιθυμούμε να εργαστούμε όπως μπορούμε για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της. Είναι μια διακήρυξη ξεκάθαρη και τίμια ως προς τα μέλη και τους φίλους. Οι συνθήκες στη χώρα μας πράγματι δεν ευνοούν μια τέτοιου είδους επανάσταση, για να έρθει μια πολιτική παράταξη η οποία πρώτη φορά, παρά την ξεκάθαρη πίστη της, απευθύνεται στο σύνολο του Ελληνικού λαού κι όχι μονομερώς προς δεξιούς, αριστερούς κ.τ.λ. Πρώτη φορά διακηρύττει μια παράταξη ότι δεν βρίσκει άλλη αλήθεια εκτός από την Ορθοδοξία αλλά ταυτόχρονα θα συνέφερε ακόμη κι έναν άθεο η πολιτική της ιδεολογία αφού μόνο σε αυτή θα μπορούσε να βρει δίκαιη αντιμετώπιση. Πρώτη φορά ένας αγώνας δεν αποτελεί ευκαιρία ώστε να "φανεί" προσωπικά κάποιος, αλλά να προσφέρει ανιδιοτελώς. Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για μια πολιτική παράταξη η οποία έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς, που διεκδικεί  την ανεξαρτησία της χώρας με ρεαλισμό και το τέλος του εθνικού διχασμού που ρημάζει το εσωτερικό της.

Είναι γεγονός πως στη σημερινή «δημοκρατία» χωρίς οικονομικούς χορηγούς δεν μπορεί να εκφραστεί πολιτικός λόγος όσο συγκροτημένος κι αν είναι. Θαυμάσαμε λοιπόν το πώς στάθηκε χωρίς αυτούς σε έξι συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Είναι λυπηρό πως το βάρος της υλικής επιβίωσης της Παράταξης το σήκωναν όλο αυτόν τον καιρό ελάχιστοι οι οποίοι καταστράφηκαν οικονομικά την ώρα που 34.000 συμμερίστηκαν το όραμα και με πέντε ευρώ ο καθένας έλυνε το πρόβλημα.

Κατανοούμε την διακήρυξη ότι στην παρούσα φάση είναι αδύνατη η διεκδίκηση μιας θέσης στο κοινοβούλιο. Όμως συνειδητοποιούμε και το μήνυμα που τελικά στέλνει η Διακήρυξη. Ο αγώνας τώρα αρχίζει! Μια παράταξη όταν έχει όραμα κι είναι μια επανάσταση μόνη της δεν χάνει ποτέ! Ζητούμε να είμαστε ενεργά μέλη της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και να μας υποδειχτεί ο τρόπος που μπορούμε να εργαστούμε.

Τέλος το ότι πολύ συχνά, όπως και τώρα, εμφανίζονται άνθρωποι οι οποίοι σας πολεμούν με τέτοια εμπάθεια δείχνει ότι πάτε καλά. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! Όσο σας χτυπούν εμείς σας πιστεύουμε περισσότερο! Παρόλα αυτά ευχή όλων μας είναι να σταματήσει σύντομα αυτή η πρακτική ειδικά προς ανθρώπους που μόνο κέρδος δεν έχουν από αυτήν την προσπάθεια. Ακόμη περισσότερο δεν ανεχόμαστε τις επιθέσεις προς τον πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που μας άνοιξε τα μάτια ξυπνώντας μας από λήθαργο να έχει τόσο χαμηλού επιπέδου αντιμετώπιση λες και είναι ο χειρότερος εγκληματίας με άνανδρες και παράλογες κατηγορίες.

Επειδή είναι άδικο λοιπόν να  ακούγονται μόνο όσοι κατακρίνουν επειδή φωνάζουν, φωνάζουμε κι εμείς τις ευχαριστίες μας στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ για όσα μας διδάσκει. Ευχαριστούμε που ακούσατε και την δική μας άποψη. Ευχαριστούμε που κοντά σας μάθαμε ιστορία, ευχαριστούμε που μάθαμε πως οι πολιτικές λύσεις είναι απλές, ευχαριστούμε που μας δώσατε ελπίδα. Ευχαριστούμε που μας διδάσκετε ήθος σε μια εποχή όπου όλοι πίστεψαν πως δεν υπάρχει επειδή δεν βρέθηκε κανείς να το εκφράσει. Συνεχίστε κι εμείς μαζί σας!

Η νεολαία της πολιτικής Παράταξης Συνεχιστών του Καποδίστρια «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»"

Να είστε πάντα καλά παιδιά! Να μας κάνετε πάντοτε περήφανους! Ένας-ένας κι όλοι μαζί! Ο Γεράσιμος, ο Νικόλας, ο Νεκτάριος, ο Γιώργος, η Χρύσα, η Αντιγόνη, η Άννα, η Μαρίνα, η Ραχήλ, η Μαρκέλλα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και εκκολαπτόμενοι συνεχιστές τους όπως ο Κωνσταντίνος, η Ζωή, ο Γιώργος jounior, η Ναταλία, η Αλίκη, η Νεφέλη, η Νικολίτσα κι όλοι όσοι μπορεί να μη θυμάμαι τώρα. Δεν τους πτοεί τίποτε και παλεύουν μαζί με τους φίλους τους για το αύριο τους. Αυτό το οποίο εμείς τους το πουλήσαμε για μια ζωή "δήθεν" και άδεια! Για ένα lifestyle, κατά το κοινώς λεγόμενο, που διαμόρφωσαν περιοδικά και δημοσιογράφοι  της κατηγορίας των σκουπιδιών. Για μένα δεν υπάρχει πια κανείς τους! Τα παιδιά αυτά τους έστειλαν μία διαπαντός στη λήθη της ιστορίας! Μαζί με όποιον από τη γενιά μας θελήσει ή διανοηθεί να τους επαναφέρει στο προσκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου