Τα παιδιά που με έκαναν περήφανο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/05/2014

Τα παιδιά που με έκαναν περήφανο!

Είναι μαθητές και φοιτητές. Έχουν απίστευτη διάθεση για ζωή, δεν συμβιβάζονται με όλα όσα τους σερβίρει η σημερινή πολιτική σκηνή του τόπου και αναζητούν με αγωνία το μέλλον τους. Με ανέκριναν ανελέητα για πάνω από ενάμιση μήνα. Διάβασαν, ρώτησαν, έμαθαν και τώρα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο έστειλαν το μήνυμα: Η τύχη και το μέλλον τους περνάει μόνο από τα χέρια τους και κανενός άλλου!

Με συγκίνησε ιδιαίτερα όταν είδα τα δύο σποτάκια που έφτιαξαν μόνοι τους, θέλοντας να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους εμάς: Όταν ασχοληθείς ειλικρινά μαζί τους ξεχειλίζουν από ενέργεια, φαντασία, δημιουργία! Όταν δουν πως υπάρχουν πλάτες για να καλύψουν τις αδυναμίες και τις ελλείψεις του νεανικού τους ενθουσιασμού, τότε αφήνονται να πλημμυρίσουν τον τόπο από ενέργεια και δημιουργία. 

Τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο που τα μεταμόρφωσε από παιδιά χωρίς ελπίδα σε φλογερούς αγωνιστές, έτοιμους να ανατρέψουν αύριο το σάπιο κατεστημένο της Πατρίδος μας! Σε αυτόν απευθύνω το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέσης καρδίας γιατί ξέρω πως του χρωστάμε, εκτός των πολλών άλλων, τους μελλοντικούς συνεργάτες μας και τους αυριανούς αγωνιστές της προσπάθειας που ο ίδιος μας ενέπνευσε!

Θαυμάστε το έργο τους:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου