Η νέα 25 Μαρτίου ξημέρωσε: 25 Μαΐου 2014! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/05/2014

Η νέα 25 Μαρτίου ξημέρωσε: 25 Μαΐου 2014!

Ή τώρα ή ποτέ! Ελευθερία ή θάνατος! Κάπως έτσι βίωναν και οι πρόγονοί μας το 1821, την λαμπρή ημέρα του ξεκινήματος της Επαναστάσεως! Με μπροστάρη και οδηγό την Εκκλησία! Την απόλυτη έκφραση της ελευθερίας, της αγάπης και της δικαιοσύνης! Όχι της κατά συνθήκη ή κατά άνθρωπο! Όχι της δήθεν ελευθερίας που σημαίνει ασυδοσία, κατάργηση αξιών, απαξίωση θεσμών και εκμηδένιση των πάντων!

Έτσι και σήμερα! Η Πατρίδα μας ζει την ειρηνική της επανάσταση! Πρέπει να αναστήσει και να στείλει στο κοινοβούλιο ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι απλά κάποιους που έχουν Ελληνική ταυτότητα! Πρέπει να στείλει στο κοινοβούλιο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ και όχι καπηλευτές της Ορθοδοξίας! Πρέπει να στείλει στο ευρωκοινοβούλιο ΥΠΗΡΕΤΕΣ της Πατρίδος και όχι υπόδουλους υπαλλήλους! Πρέπει να στείλει και πάλι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο την πολιτική και το ήθος του Ιωάννη Α. Καποδίστρια! Πρέπει να κοιτάξει κατάματα τη νέα τάξη πραγμάτων και τα καμώματά της και να της πει: ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! Αν κάποιος έχει όνειρα για παγκόσμια κυριαρχία, το Δαφνί τον περιμένει!

Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ! Δεν χωράνε ανθρωπάκια, υπαλληλίσκοι, ανδρείκελα, μαριονέτες και καρπαζοεισπράκτορες! ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! Ας κάνουμε την σημερινή ημέρα να περάσει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τόπου μας αλλά και της Ευρώπης! Να γίνει η 25η Μαΐου, η νέα 25η Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου