Πρωταπριλιάς συνέχεια... - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/04/2014

Πρωταπριλιάς συνέχεια...

Το άτυπο συμβούλιο του Ecofin συνεχίζεται στην πρωτεύουσα της χώρας μας και η μύτη του Πινόκιο συνεχίζει να μεγαλώνει!

Σήμερα το "μενού"  περιελάμβανε και ήταν αφιερωμένο στη Μεταρρύθμιση του Κανονιστικού Πλαισίου του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος. Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η Δομική Μεταρρύθμιση του Τραπεζικού Συστήματος και βασίστηκε στην παρουσίαση της πρότασης της Επιτροπής για τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με διαρθρωτικά μέτρα βελτίωσης της αντοχής των Ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Επιπλέον, οι υπουργοί συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την Τραπεζική Ένωση, ζήτημα υψίστης προτεραιότητας για την περίοδο στην οποία την Προεδρία έχει η Ελλάδα, λόγω της σημασίας της ως προϋπόθεσης για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της αύξησης της ρευστότητας στην Ευρωπαϊκή οικονομία, καθώς και της διασφάλισης της οικονομικής σταθερότητας.
Οι εξελίξεις γύρω από τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης (SRM) και την εφαρμογή του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (SSM), με παρουσίαση από την επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου του, περιλαμβάνονταν επίσης στην ατζέντα των συζητήσεων.

Όπως και χτες έτσι και σήμερα ο κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται πως πρόκειται 100% για ζητήματα που αφορούν στις ατζέντες της Ε.Ε., χωρίς αναφορές ή ανάμιξη σε ζητήματα που αφορούν στην Πατρίδα μας.

Οι δηλώσεις, δεν είμαι μάντης απλά έχω ξαναδεί το έργο, θα είναι και πάλι στραμμένες γύρω από την "ανάκαμψη" της οικονομίας μας, την "ανάπτυξη" που μας περιμένει και όλα τα υπόλοιπα προεκλογικά μανιφέστα της Ευρωπαϊκής προπαγάνδας, προκειμένου να πείσουν τον αφελή ψηφοφόρο πως τα πράγματα πάνε καλά και άρα στηρίζουμε την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή ιδέα που μας έβγαλε από το σκόπελο!!!

Ξύπνα καημένε μου ραγιά! Ξύπνα να δεις τη λευτεριά! Κλείσε το ρημαδοκούτι κι Άνοιξε το μυαλό σου! Μετά τις 25 Μαΐου θα είναι πολύ αργά για διαπιστώσεις ... το τρένο της Ευρωπαϊκής πορείας θα έχει ξεκινήσει! 

Εύχομαι, ελπίζω και θα παλέψω να έχει τόνους ευρωσκεπτικισμού πάνω του, έτσι ώστε να μη κάνει παρά ελάχιστα μέτρα και να σταματήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου