Ειδήσεις που δε θα διαβάσετε στον Ελληνικό Τύπο: Nigel Farage - Nick Clegg 1-0 - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

29/03/2014

Ειδήσεις που δε θα διαβάσετε στον Ελληνικό Τύπο: Nigel Farage - Nick Clegg 1-0

Μη περιμένετε να διαβάσετε ή να ακούσετε αυτή την είδηση από τα Ελληνικά μέσα ενημερώσεως, ηλεκτρονικά και έντυπα. Το ίδιο όμως κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών μέσων ενημέρωσης γιατί όλοι αυτοί έχουν τα ίδια αφεντικά.

Στην ελεύθερη πολιορκημένη γη, όμως, υπάρχουν ακόμα πυρήνες αντίστασης στο κύμα της απόλυτης ισοπέδωσης. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, ο οποίος στην κυριολεξία κατατρόπωσε σε συζήτηση-μονομαχία τον πολιτικό του αντίπαλο Nick Clegg, ο οποίος δεν κατάφερε να σταθεί και να αρθρώσει σοβαρή πολιτική αντίρρηση και επιχειρήματα απέναντι στην πολιτική της κοινής λογικής του Nigel Farage. Το μόνο που προσπάθησε να κάνει είναι να υιοθετεί επί της ουσίας τις θέσεις και τα λόγια του Farage αλλά ταυτόχρονα να προσπαθεί να πείσει πως αυτή είναι η πολιτική της Ε.Ε. Όσο για τους άλλους δύο αντιπάλους του στη μάχη των εκλογών; Οι David Cameron και Ed Miliband απλά ήταν απόντες! Ήξεραν καλά πως δεν είχαν λόγο να αρθρώσουν απέναντι στην απίστευτα ορθολογική τοποθέτηση του Nigel Farage.

Σε δημοσκόπηση που έγινε μετά τη συζήτηση (Τετάρτη 26 Μαρτίου το βράδυ) από το LBC (τον σταθμό στον οποίο διεξήχθη η πολιτική αντιπαράθεση) το 57% των ερωτηθέντων απάντησε πως ο ηγέτης του UKIP, Nigel Farage είναι ο νικητής του διαλόγου, με μόνο το 36% να υποστηρίζει το αντίθετο, δηλαδή υπέρ του Nick Clegg. 

Ο Nigel Farage κατηγόρησε τους φιλοευρωπαϊστές του κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών για την υποστήριξη της "ανοικτής πόρτας" όσον αφορά στην μετανάστευση, το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και τη μετατόπιση τους σε δημοψήφισμα που ουσιαστικά είναι αποποίηση της ευθύνης και έλλειψη πολιτικής πυγμής και πρωτοβουλίας. 

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του UKIP Patrick O'Flynn, δήλωσε: "Αυτή ήταν μια τεράστια νίκη του UKIP και του λαού που είναι εναντίον της δημιουργίας μιας Ευρώπης όπως είναι σήμερα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι τόσο πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν την άποψη του Nigel Farage, ότι πρέπει δηλαδή να εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, παραθέτω ολόκληρη τη συζήτηση όπως την δημοσιοποίηση στο youtube το LBC:


Η επόμενη αναμέτρηση τους αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον στο BBC2, στις 19:00 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου, στις 2 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου