Οι Ρώσοι ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΑΝ την Δύση (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/03/2015

Οι Ρώσοι ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΑΝ την Δύση (2)

Ο στρατός της Ρωσίας μπορεί να είναι μόνο 1 εκατομμύριο, αλλά το έτοιμο απόθεμα είναι πάνω από 20 εκατομμύρια, με δυνατότητα παρακολούθησης της συνολικής κινητοποίησης πάνω από 40 εκατομμύρια ακόμη, και ίσως περισσότερο αν κάποιος αρχίζει να μετρά τις μάχιμες γυναίκες κάτι που θα έπρεπε να το κάνει.

Την τελευταία φορά τα εργοστάσια λειτούργησαν από παιδιά, ηλικιωμένους και γυναίκες. Τώρα, με το μαζικό αυτοματισμό, ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας έχει απελευθερωθεί για να πολεμήσει. Καθώς ο Ρωσικός πολιτισμός δεν είναι μόνο η γη αλλά και μια πολιτιστική ιδέα/φιλοσοφία αυτό δημιουργεί μια απόλυτη φανατική πίστη. Αυτή είναι μια πίστη σε μια κουλτούρα που επιτρέπει την προσωρινή παράδοση της γης για κάποιο χρόνο με την πεποίθηση ότι αυτή θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια, σε συνδυασμό με τον ασταμάτητο πόλεμο των οπαδών, για να αλέσουν τον εισβολέα και να τον αποδεκατίσουν βαθιά στο Ρωσικό εσωτερικό, πριν εισβάλουν στις πόλεις του και τις κάψουν συθέμελα για εκδίκηση.

Η Ευρώπη πρέπει να βρει κάποιους Γερμανούς ή Ρουμάνους βετεράνους και να τους ρωτήσει πόσο διασκεδαστικό ήταν. Ο Mamal Kurgan, ο υψηλότερος λόφος στο Volgograd (Stalingrad) 1,5 χιλιόμετρα τετραγωνικά περιοχή είχε 35.000 αναγνωρίσιμα πτώματα σε αυτόν, τα μισά από αυτά Γερμανοί, μετά από 4 μήνες μαχών. Αυτό είναι περισσότερο από ό, τι και οι δύο πλευρές έχασαν στις παραλίες της Νορμανδίας. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανοί κατά μέσο όρο έχαναν 1 στρατιώτη κάθε 30 δευτερόλεπτα. Υπολογίστε 3-4 φορές, άλλους τόσους τραυματίες.

Οι τωρινοί στρατοί υπηρεσίας του ΝΑΤΟ θα εξολοθρεύονταν σε 3-4 μήνες. Αυτό θα ισοδυναμούσε με σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο νεκρούς και τραυματίες.

Το ΝΑΤΟ θα κατέρρεε. Οι Έλληνες θα αρνούνταν να πολεμήσουν. Για τους Σέρβους θα ήταν ένας πόλεμος στη μέση όλων αυτών. Οι Κύπριοι θα αρνούνταν να πολεμήσουν. Η Τουρκία θα ήταν πιθανόν επίσης να αρνηθεί να πεθάνει σε έναν πόλεμο στον οποίο μόνο θα μπορούσε να χάσει. Η Βουλγαρία θα έκανε προφανώς μια επανάσταση. Η Ρουμανία και η Ιταλία και η Ισπανία και η Πορτογαλία δεν θα είχαν υποστεί μεγάλες βαριές απώλειες πριν να ανατραπούν οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις τους. Η Γαλλία περισσότερο από πιθανό επίσης. Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν πλήρως το στρατό τους, δεδομένου ότι θα έπρεπε να απελευθερώσουν την κυριαρχία τους σε όλους τους άλλους τομείς οι οποίοι με τη σειρά τους θα ανατρέπονταν.

Όσο για ένα δεύτερο μέτωπο, δηλαδή, αν η Αμερική ήταν να εισβάλει στην Ρωσική Άπω Ανατολή, καθώς, εκτός από την αρπαγή των Sakhalin και Vladivastok και Khabarovsk, το σύνολο των οποίων θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες πτώματα, μια δύναμη εισβολής των ΗΠΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια πορεία 3000 χιλιομέτρων, ή περίπου 1.800 χιλιόμετρα ως τον κοντινότερο από τα μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και θα αναγκαστεί να καλύψει μια έκταση γης μεγαλύτερη από ό, τι οι ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, σε έρημο έδαφος, με τους Ρώσους αντάρτες και το πολύ κρύο χειμώνα της Σιβηρίας (διάρκειας 8 μηνών) συμπληρώνοντας τους καταλόγους πτωμάτων σε καθημερινή βάση. Με άλλα λόγια, εκτός από μια προσωρινή αρπαγή γης, τίποτα άξιο φόβου.

Επίσης, αν τα πράγματα χειροτέρευαν η Κίνα θα επενέβαινε γνωρίζοντας ότι είναι ο επόμενος στη λίστα για χτύπημα, και έτσι η Σιβηρία θα ήταν αρκετά ασφαλής από τις Αμερικανικές δυνάμεις.

Η πραγματικότητα, Αμερικανοί, Γερμανοί, και ανόητοι Πολωνοί, είναι, ότι οι Ρώσοι θα πολεμήσουν και 152 εκατομμύρια άνθρωποι θα παλέψουν μέχρι τέλους, όχι διότι ο Putin βρίσκεται στην εξουσία, ή επειδή φοβόμαστε τον εχθρό, αλλά γιατί η αγάπη της Ρωσίας, η ίδια η ιδέα της Ρωσίας, θα προβάλλει φανατισμένη, καλά εκπαιδευμένη και οπλισμένη με προηγμένα όπλα, αντίσταση. Οι Ρώσοι θα πολεμήσουμε ανεξάρτητα από το ποιος κάθεται στο θρόνο, γιατί δεν αγωνιζόμαστε για τον ηγέτη, αλλά για τον Χριστό και για τη Ρωσία, τη γη που Εκείνος μας έδωσε ως Τρίτη Ρώμη. Εσείς για τι ακριβώς θα πολεμήσετε;

(Μέρος 1ο)

2 σχόλια:

  1. Γιώφργος Διονάς26 Μαρτίου, 2015 11:01

    Πολλά πολλά συγχαρητήρια Μανώλη για τα δύο εκπληκτικά άρθρα, αλλά και για τις επισημάνσεις σου. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελαντώνης26 Μαρτίου, 2015 12:20

    Καθώς το διάβαζα σκέφτηκα το γνωστό: κατά τους λαούς, οι άρχοντες.

    Γι'αυτό έχουν τέτοιο άρχοντα οι Ρώσοι γιατί είναι τέτοιος λαός

    Μου έκανε εντύπωση το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή