Αλητεία + κλοπή + παραπληροφόρηση = Δημοσιογραφική προπαγάνδα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/03/2022

Αλητεία + κλοπή + παραπληροφόρηση = Δημοσιογραφική προπαγάνδα!

Τον Μάρτιο του 2014, ήμουν ο μόνος στην Ελλάδα, που μετέφρασα και δημοσιοποίησα την συνέντευξη του Henry Alfred Kissinger, στην οποία αναφερόταν στο μέλλον της Ουκρανίας.


Στην Ελλάδα τότε δεν ασχολήθηκε κανείς, ούτε έγραψε τίποτε επί του ζητήματος. Σήμερα, με αφορμή τα γεγονότα της Ουκρανίας, εμφανίστηκαν ένα σωρό "δημοσιογράφοι", που υπέκλεψαν την μετάφρασή μου, χωρίς να κάνουν καμία αναφορά στην πηγή, προκειμένου να παρουσιάσουν -τάχα- κάτι καινούργιο.


Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Μαριάννα Σπανού στην i-efimerida, ο Γιώργος Καρελιάς στα news247, το ανώνυμο άρθρο του indicator, ο Κώστας Τσιτούνας από τη newsbomb και όλοι οι υπόλοιποι, που πήραν και αναμάσησαν την λογοκλοπή, αφαιρώντας ό,τι δεν εξυπηρετεί τους εργοδότες και τα συμφέροντα, που υπηρετούν!


Ντροπή! Το μόνο, που αποδείξατε ακόμα μια φορά, είναι πως είστε μισθοφόροι, που υπεξαιρούν ξένη πνευματική ιδιοκτησία, με σκοπό το κέρδος και την προβολή! Είστε ο ορισμός των presstitute media, του Dr. Paul Craig Roberts. Επειδή είμαι βέβαιος πως δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, κάντε μια αναζήτηση στο blog μου να μάθετε. Ούτως ή άλλως "δανείζεστε" από αυτό, οπότε μάθετε και κάτι ακόμα, που δεν γνωρίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου