Κατά τους λαούς και οι άρχοντες - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/07/2019

Κατά τους λαούς και οι άρχοντες

Το κύριο χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, ήταν η καταφανής έλλειψη ουσιαστικής επιχειρηματολογίας και, κυρίως, η παντελής απουσία αληθινού πολιτικού προγράμματος, που θα σταθεί ικανό να ανατρέψει την παρακμάζουσα πορεία της Χώρας. Ως είθισται το μόνο, που ειπώθηκε προεκλογικά ήταν αναρίθμητες προεκλογικές υποσχέσεις, που μετατράπηκαν σε αναμνήσεις με το κλείσιμο της κάλπης την Κυριακή το βράδυ.

Στην εκλογική αντιπαράθεση χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και τα εθνικά θέματα, τα οποία υποβαθμίστηκαν από θέματα υψίστης σημασίας σε αντικείμενα γηπεδικής και στείρας αντιπαραθέσεως, με μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων και την υποβάθμιση της σπουδαιότητός τους. Μάλιστα, οι προδότες του Έθνους, που αποτελούσαν την απελθούσα κυβέρνηση, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την επιστολή της 8ης Απριλίου 2005 –που προ καιρού δημοσιεύσαμε στον Ο.Τ. και αποκαλύψαμε τις κρυφές διαβουλεύσεις του Κώστα Καραμανλή και του τότε Αμερικανού προέδρου George W. Bush, σχετικά με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων–(!) αποδεικνύοντας αυτό, που επισημαίναμε με την επί μήνες μελέτη μας στην Συμφωνία των Πρεσπών: Η συγκεκριμένη Συνθήκη ήταν προμελετημένη και προσυμφωνημένη από όλα τα πολιτικά κόμματα και όλους τους Έλληνες πολιτικούς ανεξάρτητα από την ρητορική, που ακολούθησε ο καθένας.

Ο Ελληνικός λαός, που δεν δίστασε να βγει στους δρόμους και στις πλατείες ολόκληρης της επικράτειας προκειμένου να εκφράσει την αντίθεση του στην Συμφωνία των Πρεσπών, ξέχασε τα πάντα πριν καλά–καλά στεγνώσει το μελάνι της προδοσίας και στήριξε –σε ποσοστό που υπερβαίνει το 80%– όλους τους μέχρι σήμερα μειοδότες του Έθνους(!).

Από την άλλη, όσοι θέλησαν –υποτίθεται– να αντιταχθούν(;) στο πολιτικό σύστημα αποφάσισαν πως εκφράζονται από τους λαϊκιστές πολιτικούς γυρολόγους, που προέρχονται και ουσιαστικά ανήκουν ακόμα στο πολιτικό σύστημα, και, από τους Ευρωπαϊστές–διεθνιστές, που ομολογούν και διατρανώνουν πως δεν έχουν Πατρίδα αλλά είναι "Ευρωπαίοι πολίτες"!

Είναι τραγικό, αλλά η μόνη κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο υπήρξε η καταδικαστέα και ανεπίτρεπτη κλοπή της κάλπης από κάποιους θερμοκέφαλους "αντεξουσιαστές" μέσα από εκλογικό κέντρο των Εξαρχείων! Αλλά, πού μπορεί να οδηγήσει μια τόσο ακραία και άθλια κίνηση εκτός από την ενδυνάμωση της εξουσίας των υπηρετών των ξένων συμφερόντων;

Πριν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από το τέλος της εκλογικής μάχης ήρθαν στο φως της δημοσιότητος δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως στελέχη της "πατριωτικής" ΝΔ και υποψήφια μέλη της νέας κυβέρνησης ανήκουν στην διαβόητη λέσχη Bilderberg, σαν να μην είναι γνωστός ο άρρηκτος δεσμός των Ελληνικών κομμάτων με τα διεθνή κέντρα εξουσίας και, κυρίως, με τις Μασωνικές στοές.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι θλιβερό, όπως θλιβερή είναι και η στάση των πνευματικών ηγετών της Πατρίδος μας, που εξακολουθούν να μένουν αμέτοχοι στην εθνική τραγωδία. Κάποιοι από αυτούς στήριξαν για ακόμα μία φορά την εκλογή ενός πρωθυπουργού, για τον οποίο γνώριζαν ποιοι τον προόριζαν για αυτή τη θέση. Το μόνο θετικό της εκλογής Μητσοτάκη είναι, βέβαια –ο έστω και προφάσει– σεβασμός του προς την Πίστη του λαού μας και η επαναφορά της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην από αιώνων Παράδοση του Γένους μας να ορκίζονται Πρωθυπουργοί και Βουλευτές στο Όνομα της Αγίας Τριάδος και όχι όπως ο απελθών Πρωθυπουργός, που ορκίσθηκε στον εαυτό του σαν ισόθεος!

Οι "εκλέκτορες" των Ελληνικών κυβερνήσεων –γιατί σίγουρα δεν είναι, τελικά, ο λαός που εκλέγει την κυβέρνησή του– είχαν από το 2016 αποφασίσει την αντικατάσταση του "αριστερού" πρωθυπουργού με τον νέο εκλεκτό τους, Κυριάκο Μητσοτάκη, γόνο της γνωστής –καταστροφικής για την χώρα– Κρητικής οικογένειας πολιτικάντηδων, που κρατάει από την εποχή του "εθνάρχη" Ελευθερίου Βενιζέλου!

Μετά την παρουσία του στην 64η συνεδρίαση της γνωστής λέσχης Bilderberg, που έγινε στην Dresden της Γερμανίας από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου 2016, ο κ. Μητσοτάκης είχε ήδη χρισθεί πρωθυπουργός, γεγονός που επιβεβαίωνε δημοσίευμα της 15ης Ιουνίου του 2016, στο γνωστό προβοκατόρικο πρακτορείο Bloomberg, που έκανε λόγο «για νέο πρωθυπουργό εν αναμονή».

Η ευθύνη όλων μας είναι αναμφισβήτητη. Η παρακμή της Πατρίδος μας οφείλεται τόσο στην ανυπαρξία πνευματικών ηγετών ικανών να κατηχήσουν τον λαό, όσο και στην παγερή αδιαφορία όλων μας απέναντι στην Αλήθεια της Πίστεώς μας, που είναι προϋπόθεση για την επικράτηση του «δια του Σταυρού» πολιτεύματος.

Το ζήτημα είναι πότε και αν θα αντιδράσουμε, γιατί αν συνεχίσουμε με αυτό το σκεπτικό, να προτιμούμε από τον αθεϊστή, που ξηλώνει την Πίστη του λαού εν ριπή οφθαλμού, όπως ο κ. Τσίπρας, εκείνον που θα ξηλώσει σε περισσότερο χρόνο την Πίστη από την δημόσια ζωή της Πατρίδος μας, αντί να εκλέγουμε αληθινά Πιστούς, που έχουν μυστηριακή ζωή και αγαπούν ειλικρινά τον Χριστό μας, είναι ζήτημα χρόνου να αφανιστεί οριστικά η Ορθόδοξη Ελλάδα των Πατέρων μας και στη θέση της να απομείνει ένα ακόμα Δυτικό αθεϊστικό προτεκτοράτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου