Οι ακροδεξιοί ΔΕΝ είναι πατριώτες! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/09/2017

Οι ακροδεξιοί ΔΕΝ είναι πατριώτες!

Το απαράδεκτο νέο ξέσπασμα του ακροδεξιού βο(υ)λευτή των νεοναζιστών της "χρυσής αυγής" μας δίνει την δυνατότητα να επισημάνουμε για ακόμα μία φορά πως οι ακροδεξιοί, όπως και οι κομουνιστές, ΔΕΝ είναι πατριώτες! Είναι ακραίοι, χυδαίοι στους τρόπους και στην ιδεολογία, αναξιόπιστοι και, κυρίως, θερμοκέφαλοι ή/και ανεγκέφαλοι.

Οι άνθρωποι με τόσο ακραίες θέσεις, είτε προς τα δεξιά, ή προς τα αριστερά, εκφράζουν μια ελάχιστη μειοψηφία ανθρώπων, που είναι κοινωνικά απροσάρμοστη, έχει πολλά complex κατωτερότητος και συσσωρευμένο θυμό, που τον εκτονώνει ανεξέλεγκτα προς πάσα κατεύθυνση.

Επιπλέον, το μόρφωμα της "χρυσής αυγής" δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να αναφέρεται στην Πίστη του Έθνους μας, καθώς στελεχώνεται κυρίως από άθεους αμοραλιστές, οπαδούς του μυθιστορήματος των θεών(;) του Ολύμπου, σατανιστές και άλλους παρόμοιους. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, που προβάλλει και πιστεύει στην βίαιη επιβολή των απόψεών του ή ακόμα και του σωστού, να τολμάει να θεωρεί τον εαυτό του χριστιανό!

Δυστυχώς, μεγάλη ευθύνη βαρύνει μερίδα της Ιεραρχίας και του Ιερού Κλήρου της Πατρίδος μας, που έχοντας ξεχάσει την αποστολή τους σε πολλές περιπτώσεις έχουν οδηγήσει τους πολίτες σε αδιέξοδες και επιζήμιες πολιτικές επιλογές. Η αδυναμία(;) των Ιεραρχών και του Κλήρου να διαχωρίσει την Αλήθεια από το ψέμα (και) στην πολιτική, έχει αποθρασύνει τον κάθε τυχαίο, που αυτοαποκαλείται είτε χριστιανός ή πατριώτης.

Το τρίπτυχο, που γελοιοποίησαν οι άνανδροι πατριδοκάπηλοι αυτόβουλοι καταληψίες της εξουσίας, παραμένει ισχυρό παρά την φαιδρότητα όλων όσοι κατά καιρούς το "επικαλούνται" απλώς και μόνο για να εξυπηρετήσουν τις προβληματικές επιδιώξεις τους.

Η Ορθόδοξη Πίστη για κάποιους από εμάς είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης σε έναν παράλογο και αδιέξοδο κόσμο και γι'αυτό είναι πολύτιμη η Πατρίδα όπου μπορούμε να βιώσουμε ελεύθεροι αυτήν την Πίστη. Η οικογένεια αποτελεί το κύτταρο της Πατρίδος και γι'αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής.

Είναι ευθύνη των πνευματικών ηγετών του τόπου να αναστηλώσουν και να αποκαταστήσουν το ιερό αυτό τρίπτυχο, ξεχωρίζοντας και αποσυνδέοντάς το από τους ακραίους ανεγκέφαλους εχθρούς της Πατρίδος "πατριώτες", που επιχειρούν να το καπηλευτούν για να το σπιλώσουν!

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ τον ακραίο ανώνυμο υβριστή, που επειδή δεν γνωρίζει ούτε την Ιστορία αυτού του τόπου, ούτε την γλώσσα, έγραψε ένα υβριστικό μήνυμα που απλά αποδεικνύει την αλήθεια των λεγομένων μου. Οι φασίστες δεν είναι πατριώτες!

    Φυσικά και δεν ​δημοσιεύω το μήνυμά του, πρώτον γιατί είναι ανώνυμο και όποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία είναι και άνανδρος και ανύπαρκτος και δεύτερον γιατί η δημοσίευσή του προσβάλει το επίπεδο των αναγνωστών μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι για να κρατάμε ένα επίπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή