11/9: Ημέρα της Δυτικής υποκρισίας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/09/2017

11/9: Ημέρα της Δυτικής υποκρισίας

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι το απαύγασμα της Δυτικής υποκρισίας. Σαν σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, πριν από 16 χρόνια η Δύση έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι εντελώς αδίστακτη και ότι δεν λογαριάζει καθόλου την ανθρώπινη ζωή.

Με ένα καλά σχεδιασμένο, προσεκτικά μελετημένο και εξαιρετικά απάνθρωπο σχέδιο οι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες χτύπησαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο έδαφος των ΗΠΑ, θανατώνοντας αθώους και ανυποψίαστους Αμερικανούς και εξαπατώντας ολόκληρο τον πλανήτη.

Πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την τραγωδία, είχαν δει το φως της δημοσιότητος οι πρώτες αποδείξεις για το ποιοι ήταν οι πραγματικοί δράστες. Δεν υπήρξε ποτέ χτύπημα από την Al-Qaeda, ούτε από άραβες τρομοκράτες. Ο πραγματικός και μόνος τρομοκράτης είναι το κράτος της Washington και οι Μυστικές Υπηρεσίες, που βρίσκονται πίσω από αυτό, μαζί με τα lobbies που ελέγχουν τους παγκόσμιους στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Το άνανδρο χτύπημα στους αθώους πολίτες από τις Μυστικές Υπηρεσίες, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, άλλαξε ριζικά και παγκόσμια την θεώρηση της πολιτικής παρέμβασης σε ξένο κράτος. Απευθυνόμενοι και πλήττοντας τον συναισθηματισμό των απλών ανθρώπων, οι αμοραλιστές υπηρέτες του διαβόητου "Ένα τους εκατό" πέτυχαν την ατιμωρησία και την ανοχή της κοινής γνώμης στις ωμές, βάρβαρες, καταστροφικές και απάνθρωπες παρεμβάσεις τους σε οποιοδήποτε κράτος τους ενδιαφέρει οικονομικά ή/και γεωπολιτικά.

Τα ψεύτικα δάκρυα των Δυτικών μαριονετών, που αυτοαποκαλούνται ηγέτες, προκαλούν οργή, αγανάκτηση και, κυρίως, αηδία! Σε πείσμα όλων αυτών, κάποιοι επιμένουμε και αντιστεκόμαστε στην μαύρη προπαγάνδα και στην πλύση εγκεφάλου της φασιστικής Δύσης και των μισθοφόρων της στα ελεγχόμενα Μέσα Ενημερώσεως(;).

Η μόνη αντίσταση στον Δυτικό φασισμό είναι η σκέψη! Η σκέψη για να λειτουργήσει απαιτεί τον εγκέφαλο σε εγρήγορση και την τηλεόραση ... κλειστή!

2 σχόλια:

  1. Εύστοχη η παρατήρηση του Μανώλη για ''Τηλεόραση κλειστή''!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Η.Π.Α σαν μοναδικη υπερδυναμις στον κοσμο,εχει ενα πολυ σοβαρο μειονεκτημα εν σχεσει με τους αλλους μεγαλους παικτες,της διεθνους πολιτικης σκηνης.Εκτος απο το μακρυνο Περλ Χαρμπορ,δεν εχει δεχθει επιθεση στο εδαφος της.Παντα ο πολεμος γινεται καπου μακρυα.Γνωριζουν μονο απο θεωρητικα μοντελα,πως επηρεαζονται και αντιδρουν,οι ενοπλες δυναμεις,η λεγομενη πολιτικη αμυνα,η οικονομια(επιχειρησεις και χρηματιστηριο)και το σπουδαιοτερο ποσο ανθεκτικη ειναι η κοινωνικη συνοχη.Υπο συνθηκες πραγματικου πολεμου,με προσβολες στην καρδια των Η.Π.Α τα αγνοουν.Ενα τετοιο κενο,που με την προοδο και την διαδοση της τεχνολογιας,γινεται εφιαλτης,ηλθε να κλειση και η 11η Σεπτεμβριου.Πως τωρα τολμησαν κατι Αραβες αυτο που και ο Χιτλερ απεφυγε,ειναι ενα ερωτημα.
    Βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις οι σχεδιαστες,πετυχαινουν με ενα σμπαρο οχι δυο αλλα εκατο τρυγονια.Μενει να βρουμε τα υπολοιπα 99.Ο εικονιζομενος τελος Ντοναλντ Τραμπ ως γνωστον ειναι γερμανικης καταγωγης.Trump στα γερμανικα συμφωνα με το λεξικο Langenscheidt του 1977 σημαινει κατι σαν ψευτης.Ειναι ο καταλληλος παντως,να ενσαρκωση την πολιτικη Madman theory (προχειρα βλ.βικιπαιδεια)στις ημερες μας,οπως παλαιοτερα συνεβη επι Ριτσαρντ Νιξον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή