Χαρίζουν σε άραβες, νησιά του Πολεμικού Ναυτικού! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/07/2017

Χαρίζουν σε άραβες, νησιά του Πολεμικού Ναυτικού!

Όταν ακούτε έναν υπουργό, ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρχηγό των ανεύθυνων Ελλήνων, να ωρύεται και να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του σχετικά με ένα ζήτημα, τότε να είστε βέβαιοι/ες πως η αλήθεια βρίσκεται στο αντίθετο από ό,τι και αν ισχυρίζεται.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της πώλησης των νήσων Φλέβες και Φλεβοπούλα, απέναντι από την Βουλιαγμένη, που μέχρι σήμερα αποτελούν χώρο άσκησης των βατραχανθρώπων. Τα νησιά αυτά του Αργοσαρωνικού δεν φαίνεται να γλίτωσαν από την μανία της κυβέρνησης, που εκποιεί-χαρίζει τα εδάφη της Πατρίδος μας σε ολόκληρη την επικράτειά της.

Η Ελληνική(;) κυβέρνηση με το πρόσχημα της αναζήτησης πόρων και της ενίσχυσης της ρευστότητας της, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση ενός σχεδίου, που θα φέρει μεγάλες γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Μετά τα "δώρα" προς τους Αλβανούς, τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους, οι κυβερνώντες προχωρούν στην πώληση και των νήσων της Ελλάδος. Ανάμεσα τους, όπως προείπαμε, είναι οι νήσοι Φλέβες και Φλεβοπούλα, ιδιοκτησίας του Πολεμικού Ναυτικού και διοικητικής ευθύνης του Δήμου Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.

Ο υπουργός Αμύνης ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται για πώληση αλλά για μακροχρόνια μίσθωση. Ωστόσο, διαψεύδεται πανηγυρικά από το ότι οι νήσοι θα περιέλθουν είτε σε fund αραβικών συμφερόντων με έδρα το Abu Dhabi (πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) ή σε Έλληνα(;) επιχειρηματία(;) και άκρως διαπλεκόμενο με το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που με την σειρά του θα το πωλήσει-ενοικιάσει στα μουσουλμανικά κεφάλαια που εισρέουν τελευταία στην Πατρίδα μας.

Η μουσουλμανοποίηση και η συρρίκνωση της Ελλάδος συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, αλλά οι νεοέλληνες κινούνται απτόητοι ανάμεσα στις παραλίες και στους τηλεοπτικούς δέκτες τους, χαρίζοντας στους απανταχού γης τυχοδιώκτες και "επιχειρηματίες", χρήματα και απίστευτα έσοδα. Τα πάσης φύσεως "σκουπίδια" τύπου survivor, που προβάλλονται για λαϊκή κατανάλωση, κρατούν χαμηλά το διανοητικό επίπεδο των νεοελλήνων και τους αποπροσανατολίζουν από το εθνικό δράμα, που συντελείται στις ημέρες μας.

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε για ακόμα μία, πως δεν έχουμε την πολυτέλεια για να αδιαφορούμε ή να επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε ο καθένας το "τομάρι" του, σύμφωνα με την λαϊκή ρήση. Ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους προδότες του Έθνους, εγχώριους και αλλοδαπούς: Η Ελλάδα δεν πωλείται και δεν εκβιάζεται! Ήταν, είναι και θα παραμείνει μία Ορθόδοξη χριστιανική χώρα με βαριά πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, που δεν φοβάται και δεν λογαριάζει τους εχθρούς της!

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Βολουδάκη,

    Με αφορμή τη δημοσίευση σας σχετικά με την πώληση των νήσων Φλέβες και Φλεβοπούλα αναζήτησα και βρήκα δημοσίευση της ΕΒΔΟΜΗΣ της 21/11/2015 όπου ο καθηγητής διεθνών σχέσεων κ. Παναγιώτης Ήφαιστος αναφέρεται στο νησί αυτό με τις πλέον ενδιαφέρουσες απόψεις.

    Σας παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο από το αρχείο της ΕΒΔΟΜΗΣ (σελίδα 10) και προτείνω την αναδημοσίευση αυτού του κειμένου. Ίσως κάποιοι ευαισθητοποιηθούν και αποτρέψουν την καταστροφή αυτής της "Όασης φυσικής ομορφιάς..." όπως περιγράφει ο κ. καθηγητής.

    https://www.ebdomi.com/images/pdfgallery/2015/909-21.11.2015.pdf

    Κύριε Βολουδάκη συνεχίστε τον αγώνα.

    Ευχαριστώ

    Κάτοικος και Δημότης και Πολίτης των 3Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή