Ήθος και ανεντιμότητα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/07/2016

Ήθος και ανεντιμότητα

Μεταφέρω αυτούσιο και χωρίς κανέναν απολύτως σχολιασμό, το τελευταίο ανακοινωθέν από την πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Στις 18 Ιουλίου 2016, πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση της Παρατάξεώς μας, ελάβαμε το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα από τον κ. Δημήτρη Νατσιό: «Αγαπητοί, για να μην καθίσταμαι πρόσκομμα στην κομματική σας παράταξη, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να είμαι μέλος της και παρακαλώ για την άμεση διαγραφή μου απ' αυτήν.
Δημήτρης Νατσιός
».

Η Παράταξή μας προσπάθησε να υπερασπισθεί το καλό όνομα του κ. Νατσιού με την Ανακοίνωσή της.

Ο κ. Νατσιός επέλεξε με την αίτηση διαγραφής του να επιβεβαιώσει τους ψιθυρισμούς που αποκαλύψαμε.

Είναι απόλυτο και σεβαστό το δικαίωμά του και να διαγραφεί και να προχωρήσει, όπως εκείνος νομίζει, σε πολιτικές επιλογές και γι’ αυτό από σήμερα είναι διαγεγραμμένος.

Ωστόσο, ως Παράταξη με τις προδιαγραφές και το ήθος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», θα περιμέναμε από τον κ. Νατσιό να προηγηθούν κάποιες παρατηρήσεις και αντιρρήσεις του για την πορεία της Παρατάξεώς μας πριν από την αίτηση διαγραφής του.

Εμείς του ευχόμεθα ολόψυχα καλή επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του.


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Αυτά για όλους όσοι έχουν τα κριτήρια να διακρίνουν την διαφορά ήθους. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν το μακρύ αυτιστικό ταξίδι στην ενδοχώρα του "εγώ" και του "μικροσυμφέροντος" τους.

4 σχόλια:

  1. Πέρσι ψόφησε κι εφέτος βρόμισε! Η πολιτική κινητικότης του κ. Νατσιού είναι γνωστή εδώ καί τουλάχιστον 2 χρόνια. Γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η εύλογη αυτή ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολιτική παράταξη "κοινωνία" διεξάγει έναν πολυμέτωπο αγώνα κι έχει καλές ιδέες, ιδιαίτερα για όσους αγαπούμε πολύ τον Χριστό και την πατρίδα μας. Αλλά θεωρώ ως κορυφαίο αρνητικό ότι είμαστε πάρα πολύ κλειστοί! Γι' αυτό και λαμβάνουμε χαμηλά ποσοστά! Μια μικρή ομάδα αποφασίζει, ενεργεί. Βέβαια, ανιδιοτελώς κινούνται οι υπεύθυνοι και τούς είμαστε ευγνώμονες. Ευτυχώς που δραστηριοποιούνται κάποιοι, όπως εσύ, Μανώλη! Ίσως, αν κινούμασταν πιο ανοιχτά (στον εκκλησιαστικό και όχι μόνο χώρο), θα είχαμε καλύτερη τύχη! Πάντως, έστω κι έτσι εγώ είμαι αναπαυμένος 100%. Ξέρω ότι υποστηρίζω και ψηφίζω καλούς πατριώτες!
    φίλος από Αιτωλοακαρνανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν είναι καθόλου κλειστή! Από το 2008 έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και έχει σαλπίσει το μήνυμά της σε ολόκληρη την Ελλάδα, καλώντας τους πάντες σε συστράτευση, εκκλησιαζόμενους ή μη, σε έναν αγώνα με σκοπό να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

    Δυστυχώς πολλοί, θέλουν να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια μόνο ως αρχηγοί, κάτι που σημαίνει πως δεν έχουν καταλάβει ποια είναι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

    Δεν είμαι μόνο εγώ, που δραστηριοποιούμαι, αλλά πρωτίστως ο Πρόεδρος Μιχάλης Ηλιάδης, πολλά από τα μέλη της Κ.Ε. όπως ο Γιώργος Δεμενεόπουλος, ο Κομνηνός Καμάμης, ο Σωτήρης Λαιζηνός ο άοκνος και αεικίνητος Συμεών Νίνος, αλλά και ακόμα πιο πολλά μέλη και στελέχη της Παρατάξεως, όπως ο γιατρός Αθανάσιος Μαργαρίτης στο Μέτσοβο (όπου η Παράταξη έχει ήδη φθάσει στο 7%), στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Κωνσταντίνος Ταγαράκης, στην Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρς Νταπούλιας και πολλοί άλλοι που θέλουν και παραμένουν ανώνυμοι και αθόρυβοι αγωνιστές χωρίς να τους απασχολεί τίποτε άλλο παρά η απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ξενοκίνητους πράκτορες, που την κυβερνούν.

    Αυτό, που απομένει είναι ΟΛΟΙ οι φίλοι και υποστηρικτές της Παρατάξεως να σαλπίσουν και να πιέσουν για την διάδοση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ελπιδοφόρου μηνύματος, που είναι η συνέχιση του ήθους και της πολιτικής του Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

    Αυτό το ήθος δεν έχει καμία σχέση με προσωπική φιλοδοξία και επιδίωξη πλουτισμού! Αυτός είναι ο λόγος, που πολλοί "πατριώτες" κατά τα λοιπά, δεν ... συμμετέχουν ή/και συκοφαντούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή